- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
ROK kesin iciyor surekli de Ahmet hocayı bilmiyorum.
Kanal Osman Gökcek'in bu arada.
Kanal Osman Gökcek'in bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne kadar saçma sapan konusuyon beyaz tv'nin sahibi tayyip erdoğanmı nerden biliyon sözleşme kağıdınımı okudun kanalın genel müdürüsümüsün .....Anca sallayın anasını satayım
Ya ne kadar saçma sapan konusuyon beyaz tv'nin sahibi tayyip erdoğanmı nerden biliyon sözleşme kağıdınımı okudun kanalın genel müdürüsümüsün .....Anca sallayın anasını satayım
makarnaaaa kömürrrrrrr
Kes teşko.Keşke birazda sen yesen o ufak beynine protein giderdi biraz bu yazıdan benim siyasi görüşümü çıkardığını sandığın o kus beynine .....
Kes teşko.
Hayırdır sana ne oldu milletin avukatlıgını yapıon adam olun lan 2 dakka ne bıcım delikanlısınız siz üstüne düşmeyen 2 kişi arasındaki muhabbete bok oluyon beni tahrik edıyon ..... Klavye basında kes lan teşko demek kolay dımı ?
Kes tesko. Lafimin arkasindayim yüzüne de söylerim![]()