Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu Beşiktaşlı Sinan Engin'in kafasında.Bazen biz şampiyon olamayacaksak Fener olsun şampiyon ama yine bu Beşiktaşlılar sevinmesin dediğim oluyor.7 senede bir anca şampiyon oluyorlar.En son bizi yendiklerinde sene 2011'di.Hala bir artistlik.

şerefsiz herifler akıllarınca Galatasaray'a vuracaklardı turgay şeren'in üzerinden. beklediler ki turgay şeren kulüp bana vefasızlık yaptı desin diye ama ellerinde patladı

Fordlama canlandırması olacak şimdi :redface:

Çoğu Beşiktaşlı Sinan Engin'in kafasında.Bazen biz şampiyon olamayacaksak Fener olsun şampiyon ama yine bu Beşiktaşlılar sevinmesin dediğim oluyor.7 senede bir anca şampiyon oluyorlar.En son bizi yendiklerinde sene 2011'di.Hala bir artistlik.

Bende BJK taraftarin ne kadar kompleksli olduklarini bilene kadar tam tersini söylüyordum; biz sampiyon olamayacaksak BJK olsun sampiyon ama yine bu Fenevliler sevinmesin diye. Pirendeli hoca oldugu döneminde mesela.

hakem yardımıyla çok puan aldınız.Bugün töreyi kesin atmalıydı.Benim merak ettiğim bu kasti harekete federasyon ceza verecek mi.

Net söylüyorum,hayatımda Sinan Engin ve Adnan Aybaba kadar gerizekalı olup 1 gram futboldan anlamayan spor yorumcuları görmedim ben.

Komedi başladı....

GS çok iyi maç çıkardı ya günün en az konusulan maçı olur.

GS hakkında iyi şeyler olunca konuşaları gelmio hiç

Rok canli yayina degil, koltuga oturup beyazfutbol izlermis gibi giyinip gelmis. Bu kazak ne ya :D

Kızıyoruz bazen saçmalamalarına ama yinede doğruları konuşabiliyo Ahmet çakar bazen bu soytarıların arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt