Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ben nasıl uyucam şimdi beyler

Moderatör tarafında düzenlendi:
biri zekariya beyaz uzaylı mı diyor öteki bağlansın kanıtlasın diyor ne lan bu :D:D:D:D

Ahmet bir 70 lik devirmiş bence programa gelirken.Ne malum aziz yıldırımın uzaylı olmadığı diyo.hahahahaha.:D

olum çok sağlam goygoy dönüyor ya hayatımda böyle goygoy görmedim yemin ederim :D:D:D:D:D:D:D

Rasim tam trol ya öyle böyle değil. Arka efekt gibi hiç sıkılmadan isimleri okudukça yarılıyorum :D :D Millet konuşuyor bu isim okuyor :D :D

Ulan su Sinan'a uyuz oldum. Cakar güzel seyler anlatmaya calisiyor, adama bak ya, sulandiriyor..

Futboldan cakmayan 5 kisi toplamislar, bugun ne konussak da yanki uyandirsak diyorlar, futbol haric herseyi konusuyorlar. Komedi niyetine izleniyor iste pazar aksamlari :)

gunduz kadın kusağında nasıl tv lerde saçma sapan kadın programları varsa aksam reyting ugruna yapılmış amacı sporu geliştirmek degil kavga gürültü saçmalık olan igrenç program maalesef bunları izleniyor ve tvlerde reyting ugruna sacmalıgı bize gosterip uyutluyoruz rezillik başka dicek bişey yok avrupanın hangi ülkesinde vardir şu program boyle konuk ve yorumlar yazık sonra biz niye gelişemedik . Şuan gördum uzaylılar bu nedir yaa

Çakar'ı pek sevmem ama programda ki tek kültürlü, eğitimli ve bilgili adam o.

Bu programı futbol programı olarak izleyen yoktur herhalde. Ne bileyim bazen keyifli oluyor izlemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt