Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B5-LPIUIMAAspYb.jpg

He biz bunu izliyoruz diye futbol gelişmiyor

Öyle birşey söylemedim, kimse izlemesin ki bu futbol özürlü ve kötü niyetli adamlar bu işten para kazanmasın. Bir tv programına tepki böyle konur izleyip de forumlarda twitterda sallayarak değil sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile program yapmaya ve para kazanmaya devam ediyorlar bilmem anlatabildim mi şimdi.

Öyle birşey söylemedim, kimse izlemesin ki bu futbol özürlü ve kötü niyetli adamlar bu işten para kazanmasın. Bir tv programına tepki böyle konur izleyip de forumlarda twitterda sallayarak değil sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile program yapmaya ve para kazanmaya devam ediyorlar bilmem anlatabildim mi şimdi.

Hayir anlatamadin. Eglendigi icin izliyor millet. Spor programi isteseler trt'yi acarlar ayrica programa sallayan sayisi da az. Bizim bunu izlememizden futbol gelismiyor demek tamamen geyik

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyaz TV (Tayyip), TFF'ye (Demirören) savaş açmış. Bizim ziyaretin etkisi var mı acaba? ;)

Bugun sarmadi beni.Ama konusulanlardan tupcunun fisinin cekildigini anladim.

Adaletine soktuklarım fenev-Galatasaray maçında çıkan olayları doğru düzgün göstermedi bile..

Çakar soyadı gibi güzel laf çakıyor bugün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt