Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim iyi içiyor herhalde :D

I am the one who knocks!

Bu ahmet çakar ruh hastası bence.Düşündüğü şeyi heralde bundan baska kimsenin aklına gelmez.

Ulan ben bunlara ne desem bos. Melo bugün mis gibi mac oynadi, tek bir olumsuz hareketi yoktu ama bunlar oturma organindan yine Melo'ya salliyor. Sinan ayisi beter olsun.

Blic'in bi ayağı aksıyor muymuş adam 3 senedir burada ilk defa duyuyorum

Ahmet Çakar'ın amacı ben herkesten farklıyım ben herkesten daha iyi bilirim tribi.Sürekli demiyo mu zaten siz giderken ben geliyorum diye.Herifte ne ego varsa artık herşeyi o biliyo herşeyi o düşünüyo lavuk.Sinan dangozu bile daha mantıklı konuşuyo bazen o derece yani.

Düs düs düs diyenlereydi o

Melo bunların oturma organından kan aldığı için, oturma organlarından sallıyorlar işte..

Aksak bilic derler ona hırvatıstanda

Ertem sen ne mal bi adamsın ya ya kulağını çekiyor yada yanağından makas alıyor.

Ayt0sfcCYAANApy.jpg_large.jpg

OOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

olm bu ahmetle yanında ki gay fln heralde programın gidişatı hic iyi gozukmuyor bugun sürekli sarılıyorlar

Veli kendini savunmus hadi oradan lan, Veli degil miydi Melo'ya net faul yapan? Orada durduk yere artistlik yapan zaten Veli, kirmiziyi görünce hic itiraz etti mi? Rezil adamlar.

velinin irzina gecmisler diyor cakar :asd:

Melo'nun dirsegini maci izledigim halde görmemisim, normal bi pozisyon.. Aklimda bile tutmamisim o pozisyonu.

Veli macin basindan beri her duran topta Melo'yu cekip duruyordu, Allah ne verdiyse formadan cekiyor. Sonra vay efendim dirsek atti, ulan ne dirsegi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt