Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlari boykot etmeliyiz izlediginiz her beyaz tv programi = melih gokcegin cebine biraktiginiz meblag

ya bu reytingler sadece reyting cihazı olan tvlerde bulunmuyor mu? yani herkesin izlemesi bildiğim kadarıyla reytin olarak sayılmıyor, ha eğer öyle değilse bende izlemem daha :D

ya bu reytingler sadece reyting cihazı olan tvlerde bulunmuyor mu? yani herkesin izlemesi bildiğim kadarıyla reytin olarak sayılmıyor, ha eğer öyle değilse bende izlemem daha :D
dturkten falan izleyenlerin sayiliyodur diye tahmin ediyom geri kalaninin bilemem mutlu sahin m8

Reyting cihazları belirli evlerde var. Bizim arkadaşların öğrenci evine koymuşlardı yıllar önce. Senin benim izlemem reytingleri etkilemez :)

arkadaş bizi bir hafta takdir etsinler dişimi kırarım, şike ne demek la bu kulüp sahipsiz mi

İlk kısımları kötü oluyor ya gece 00'dan sonrası tam izlenmelik :) Herkesin kafa bir garip oluyor uykuları geliyor ne diyeceklerini bilemiyorlar şimdi pek iyi değiller. Kapattım.

Ertemin yerinden olsam rasimi bi gün canlı yayında ağlayıncaya kadar döverdim. 50 kişi gelse elimden alamazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt