- 22 Ocak 2010
- 52.324
- 33.685
- 3.073
bu ne ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samimiyetsizler, kaç yıldır bu ekrandasınız neden daha önce kutlamadınız
Yemin ederim bunların ağzına sakız olduktan sonra Osmanlıdan nefret ettim 600 yıllık eski devletinden nefret eder mi bir insan. Gurur duymam gereken bir devletten yok osmanlı doğuyor, yok osmanlıyı getireceğiz, yok osmanlıspor, yok osmanlıca diye diye nefret ettirdiler.
zaten nedense osmanlıyı kimse son zamanıyla hatırlamıyor, İstanbul da ingiliz askeri kol gezerken düşünmüyor
Yemin ederim bunların ağzına sakız olduktan sonra Osmanlıdan nefret ettim 600 yıllık eski devletinden nefret eder mi bir insan. Gurur duymam gereken bir devletten yok osmanlı doğuyor, yok osmanlıyı getireceğiz, yok osmanlıspor, yok osmanlıca diye diye nefret ettirdiler.
Osmanli'dan gurur duymak mi?
Turk'lugun hor goruldugu, Turkce'nin irzina gecildigi bir donemden gurur duymak degil, utanmamiz lazim..
Ben ilk yıllarını kastettim zamanla zaten saçma sapan bir devlet haline geldi Türkler tabi ki hor görülür her tahta çıkan yabancı kadın alıp durdu. Bizanslı mı ararsın, Sırp mı, Ukraynalı mı istersin, Onların yetiştirdiği çocukların müthiş bir Türklük beslemesini bekleyemezsin.
Bugün Osmanlı osmanlı diye ağlayanlar, Osmanlı'ya tapanlar bugün örneğin Kılıçdaroğlu'nun veya Bahçeli'nin annesi Rum,Ermeni veya Rus olsaydı tepkileri ne olurdu acaba? Daha ikinci padişah ile başlamış devşirmeye Türk soyunu kaybetmeye gidip bizans prensesiyle evlenmiştir. Gerçi ondan öncesi de pek sağlam değil ya yıllarca çinlilerle evlenip durmuşlar.
Atatürk için mesela hep bunu bahane olarak koyuyorlar ya Türk değil vs diye ağızlarından düşürmedikleri Fatih Sultan Mehmet'i yetiştiren üvey annesi Mara hristiyandı, gerçi öz annesi olduğu da yazıyor bazı kitaplarda ya neyse. Eşi aynı zamanda 2. Beyazid'in annesi ise Sırptır.
Tuhaf ama gerçek![]()
Apo iyi yorumladi Hamzayi. Herkesin bildigi ama dillendiremedigi seyi.