Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bir şey söyleyeyim üreme var mı?

Ya bu pandanin garip istekleri..bi herif mike tysonla adaya düşmeyi neden ister

Ne iğrenç bir programmış bu Bak Hele Bak :redface:

Ciplak kizlarla yatmis, Hermann Kallenbach ile homoseksuel ask yasamis, torunlari ile cinsi munasebette bulunmus Gandhi'nin sex orucu yaptigini savunup dunya lideride yaptilar ya... Su Ahmet Cakar harbiden cok bilmis gibi gorunen ama hic bi bok bilmeyen bir adam. Realist bir adamim diye gecinip obamanin extraterrestrial canlilar tarafindan korundugunu savunan salagin teki.

Sinan denen mal insanların gözünün içine baka baka "İki italyan geldi Galatasaray'ın anasını belledi gitti" diye cümle kurdu biraz önce :red: Arkadaş bu nasıl bir haysiyetsizliktir ben çözemiyorum. Kırk yılın başı izleyeyim dedim ettiği lafa bak... Ertem denen gerizekalı da ağzını açıp tek kelime etmedi. İnanamadım geri sardım tekrar dinledim aynen böyle söyledi. Arkadaş hadi ayısın şerefsizsin anladıkta bunun bir sınırı olur ama yok bunlarda... Normalde bunların söylediklerini ciddiye almazsın güler geçersin ama adam aleni bir şekilde canlı yayında Galatasaray'a küfür ediyor. Bu kadar pervasızlık akıl alır gibi değil :mad:

Sinan denen mal insanların gözünün içine baka baka "İki italyan geldi Galatasaray'ın anasını belledi gitti" diye cümle kurdu biraz önce :red: Arkadaş bu nasıl bir haysiyetsizliktir ben çözemiyorum. Kırk yılın başı izleyeyim dedim ettiği lafa bak... Ertem denen gerizekalı da ağzını açıp tek kelime etmedi. İnanamadım geri sardım tekrar dinledim aynen böyle söyledi. Arkadaş hadi ayısın şerefsizsin anladıkta bunun bir sınırı olur ama yok bunlarda... Normalde bunların söylediklerini ciddiye almazsın güler geçersin ama adam aleni bir şekilde canlı yayında Galatasaray'a küfür ediyor. Bu kadar pervasızlık akıl alır gibi değil :mad:

Mukemmel yorumlamis.

geçen hafta yapmacık ağlamalar üzülmeler bunların hayatı yalan sinan çaktırmadan kıs kıs gülüyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt