- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Bizde ırkçılık olmazmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin Oktay'ın saygı göstermediği bir camia var mı? Öyle bir adam var mı başka geldi mi türk futboluna? Benim bildiğim Metin Oktay'da bu toplara girmezdi evet ama şikeyi aklayacak, yargı kararlarını, uefa kararlarını tanımayacak şekilde söylemlerde bulunmazdı. Seba gibi destek vereceğini hiç tahmin etmiyorum. Seba tabi ki destek verecek çünkü kendi kulübü de aynı batağın içindeydi. Yine de severdim rahmetliyi o ayrı...Rasim is adamlarini TV önünde korumak icin para aldigi bir gercektir. Nezaman Ahmet Cakar bu enerji konusunu acinca, nedense hemen Aysal´i sivama moduna giriyor. Metin Oktay kadar Fenerbahce camiasina saygi göstermis baska bir Galatasaray´li yoktu. Bu sürecte ya Süleyman Seba gibi ya destek verirdi, yada hic girmezdi o toplara yasasaydi.
Rasim cemaat düsmani oldugu icin destekliyor onu. Duygun Yarsuvat gezi sürecine destek vermis, yillarca Cemaat ile mücadele etmis bir adamdir.
Yok öyle birşeyAysal´i vurmak isteyen, yada karalama kampanyasi yapmak isteyen o enerji konusundan yürür. Ciddi söylüyorum eger AKP´li olsaydi, burada kim bilir neler denirdi o konu ile ilgili. Bu hükümet para yediren herkesi korur, merak etmeyin.
Hükümet Aysal düsmani olsaydi onu vergi ve o enerji konusu ile vururdu, ve zamaninda cemaat destegi ile tikardi hapise.
Galatasaray kemer sikmadigi icin bu hale geldi. 2011´de kemer felan sikmadik, Galatasaray tarihinin en yüksek harcamasini yapmistik o sene. Adnan Polat´in son 3-4 sene harcattigi paranin hatti hesabi yok...
BJK feda meda etmedi, BJK ilk sene feda etti sonra basladi yine harcamalara. BJK halen bizim yarimiz kadar para harciyor yillik ücretlere, ve adamlarin 1/3 gelire sahip...
Fiko sadece hikaye anlatiyor.
Yok öyle birşeySen Aysal'ı Uzan falan zannettin herhalde... Aysal dediğin adamın çoğu yatırımı yurtdışı menşeili ve onun yatırımlarına dokunmak veya kendisine o anlamda dokunmak falan güven özveri tecrübe ister
Adam kendisi söylemiş zaten meclislerde yatırımlarımın geneli yurtdışı kaynaklı olduğu için beni oradan sindiremediler Galatasaray tarafından vurmaya çalıştılar diye... Ak tv falan ailesine karısına çocuğuna kadar haber yaptı... Bunları sen iyi bilirsin bilirsin de aysal nefretin gözünü bürümüş senin... Senin bu forumda yaptığın eleştiri falan değil kusura bakma. Resmen anti-aysal tetikçiliği yapıyorsun burada niye yapıyorsun onu da bilemiyorum.
E işte kemer sıkma diye birşey olmaz olamaz. Polat döneminde mecburiyetten kemer sıktık para yoktu çünkü. Gelirlerin çoğu ise yüksek faizlere gidiyordu.
Geçmiş dönemin en büyük hamlesi geliri artırmak oldu. Ha gelirimize göre giderimiz çok fazla mantık çerçevesinde davranırsak bunun bilincinde hareket eden bir yönetim borçları eritir çok rahat.
Tamam sneijdere 4 milyon € ver ama gidipte yiğit amrabat gibi oynatmayacağın adamlara ardadan gelen paraları çarçur etme. Oynatmayacağın dzemali-pandev gibilerine para harcama. Aydın, yiğit engin gibi adamları boşa besleme.
Kemer sıkma değil parayı harcamayı bilme diyelim ona biz.
Kaynakları doğru kullanmak kemer sıkmak değildir işin özü. Stratejik hamledir. İşte bu yüzden profesyonelleşme çok önemli. Gelir getirici ekstra pazarlar çok önemli. Türkiye'de yönetici profili çok zayıf, parlak beyinlerin ise malesef önü kesilir.
Bak Adnan Öztürk projesidir kurumsallaşma futbolu profesyonellere bırakma olayı. Cidden zor keşke yapılsa.
Parayı öyle adamlara vereceksin ki 1 verip sana 10 olarak geri dönmesini sağlayacak.
Şu yabancı sınırının gevşemesi çok önemli bunu değerlendirmemiz gerekir. Asya pazarına ulaşmalıyız. Oyuncu alıp turneye gitmeliyiz. Bu hamle ile yıllık min 15 milyon € ekstra gelir elde ederiz.
Katar- Dubai buralara ulaşabiliriz adamlar bu oyuncuları almak için senin yıllık 10-15 milyon dolarları gözden çıkarıyorlar. Sneijderin var drogban vardı bunlar önemli oyuncular gir turne ayarla. 3 maçta 2 oyuncu parası çıkarırsın.
Cidden aklı başında spor yöneticisi gelmedi başımıza.
Bak dertlendirdin beni gece gece![]()
Ciddi söylüyorum, seni seviyorum Erman, kendini kandiriyorsun ben ona üzülüyorum. Ama kendi kendine gelin güvey oluyorsun. "Yatirimlarin cogu Türkiye´de nereye kaciyorum" diye sordu Aysal TRT programinda.
Daha adam burada yeni 1 Milyar dolarlik yatirim yapmis 2011 yilinda kocaelinde...
![]()
Burada Galatasaray formasi giydirdigi Ercan Topaca, ayni zamanda projesine destek veren "AKP´li" diye adlandirilan vali. Is birligi yaptigi valiye Galatasaray formasi uzatiyor.
Ünal Aysal bir milyader, bir is adamidir tabiki Türkiye gibi kirli bir ülkede böyle iliskilere girecek. bunu zaten her büyük is adami yapiyor, yapmadan olmaz zaten. Ama bu hükümet Aysal´a düsman olayi hayal ürünüdür. Aysal belki nefret bile ediyordur hükümetten icinden, ama milyardar bir is adami, devletten ihale alan bir is adami, maddi iliskileri olup para kazandiran bir is adamini bitirecek degiller...![]()
AKP´li bir vali arti milyarder is adami, bu Ülke´de neler yürüyor sen benden iyi biliyorsun.

Ne kendimi kandırdığımı ne de kendi kendime gelin güvey olduğumu düşünmüyorum. Bu arada şu dizginleyemediğin Aysal nefretin gözüne perde çekmemiş olsa benim de seninle alakalı düşüncelerim daha pozitif olabilirdi Adem Konuşmasını full versionunu dinle lütfen. Ironi yaptığı yok hatta gülemseleşmeler oluyor düzelterken çümlesin.
Sakın yanlış anlamayın çalışmaları yürüten yöneticeler diye düzeltiyor. Ciddi olsa gülmezdi kimse bu konuda divanda veya duygun bey
Eyvallah be Adem
Yav iyi güzel diyorsun da ben Türkiye'de hiç yatırımı yok diye birşey demedim ki :red: Türkiye'deki yatırımları üzerinden bu adamı tehdit edemezler dedim ve bildiğim kadarı ile zaten çoğu yatırımında yabancı ortaklığı var. Yani sermayeyi sadece kendisi koymuyor, yatırımı tamamen kendi kaynakları ile yapmıyor. Mesela Gazprom var. Gazprom dediğin firma, bir iş ortağına dokunmaya kalksınlar afedersin adamın mahrem yerinden kan alır hele ki bizim ülkemizde
Sen orada AKP'li bir valinin resmini koymuşsun vali dediğin dış kapının mandalı :red: Kim takar yalova kaymakamını? İş adamı olarak orada yatırım yapmış valisine de usulen forma vermiş olabilir. Dediğin gibi iş adamıYa peki malum şahsiyet koskoca bilmem kaç milyar dolarlık işadamı ve koskoca Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanına neredeyse 4 sene boyunca neden bir kere bile randevu vermedi? Acunlarla, rıdvanlarla, mahmutlarla defalarca görüşen adam neden bir kere bile Galatasaray Başkanı ile görüşmeye tenezzül etmedi? Neden Ünal Aysal gönderildikten sonra gezici dediğin adam şikecileri ve bu malum hırsızları yalamaya başladı? Gezici olan adam bir kere Apo'yu falan yönetim kadrosuna almaz veyahut dayatılırsa başkan olmaz çekilir. Hadi onu geçtim gezici dediğin adam takımı Ak Saray'a yalaklanmaya göndermez. Gezici dediğin adamın ettiği her laf Galatasaray'ı alçaltıp, şikecilerin rüşvetçilerin işine gelmez. Gezici dediğin adam, ergenekon ve balyoz davalarının kumpas olduğunu biliyorsa eğer o davaların operasyonların en büyük destekçilerinin azmettiricilerinin hatta sözde hakimlerinin savcılarının kim olduğunu da bilir!!
Ben Ünal Aysal tamamen mevcut iktidar karşıtlığından muhalefetliğinden gönderildi demiyorum zaten şikecilerin en büyük düşmanlarından biri olduğundan dolayı gönderildi diyorum. Hiçbirşey yapmasa laf sokuyordu. Şikecileri rahat bırakmıyordu. 17 Haziran'dan sonra biletini kestiler işte bu kadar basit. Divanımız ve kongremizdeki bazı irlandalılarda buna çanak tuttular... 17-25 aralık tarihlerinden sonra konjüktür değişti. O zamana kadar plan sadece şikebahçeyi kurtarmaktı o tarihten sonra artık azizi de kurtarmak zorunda kaldılar. Şikeyi kabul etseler rüşveti de yolsuzluğu da kabul etmiş olacaklardı yemedi![]()
Bunların yanında Aysal'ın yaptığı kötü tercihleri ve transfer hatalarını da biliyorum ve sonuna kadar eleştiriyorum. O hataları yapmasa belki herşeye rağmen içimizdeki irlandalılar o adamı göndermeye çalışmaya, kuyusunu kazmaya cesaret edemeyeceklerdi. Kaliteli bir adam ve bir Başkan olduğuna da sonuna kadar inanıyorum. Yani kısaca ben ne gördüğümü ne düşündüğümü iyi biliyorum hamdolsunNe kendimi kandırdığımı ne de kendi kendime gelin güvey olduğumu düşünmüyorum. Bu arada şu dizginleyemediğin Aysal nefretin gözüne perde çekmemiş olsa benim de seninle alakalı düşüncelerim daha pozitif olabilirdi Adem
[/LEFT]
Prensipli adam Cemaat denen yapıya düşman olupta bir zamanlar onların en büyük yardakçılarına destekçilerine ve azmettiricilerine yalaklanmaz... Ergenekon ve Balyoz davalarının birçoğunun düzmece olduğunu ben de biliyorum. Doğruları da vardır ama bu doğruları orduyu tamamen tasfiye etmek, içini boşaltmak için kullandılar. Binlerce insanı sebepli sebepsiz içeri attılar. Doğru düzgün kanıt bile koyamadılar ortaya.... Ama şike ve yolsuzluk davalarının bir farkı var! Tapeler, ses kayıtları falan fora oldu. Deliller alenen ortaya saçıldı ve inkar edilemedi. Mırın kırın edildi üstü kapatıldı. Onların montaj veya dublaj olduğunu düşünmek veya inanmak çok büyük bir yetenek ve zeka gerektirir! :red:Duygun Yarsuvat prensipli bir adam, Cemaat düsmani olarak, yillarca bu adamlar ile mücadele etmis bir hukukcu olarak son 10 yilda yapilan hic bir davaya inanmiyor adam. Ve ben böyle düsündügüme ragmen, bu adamin GS baskani olmasini istemiyorum, cünkü siyasi mücadelesine alet etmistir kulübü. Yillarca bu adam hem hükümet hemde, cemaat ile mücadele etmistir. Yetkiye veren hükümet, ama o insanlari iceri atan hep Cemaat oldu.
Ünal Aysal bir is adami, "Enerji sektöründe" kim bilir kac tane agicin katliyamina sebep olan, böyle bir insanin gezi sürecine destek vermesi, bir kapitalist olarak sadece politiktir. Bunu bu ülkede cekinmeden yapabilecek gücte olan bir Dogan birde Koc´lar, devamli AKP´ye mühalefet edip, yeri gelince can ciger kuzu sarmasi oluyorlar. Ben bu insanlarin samimiyetine en az AKP kadar ihtimat edemem. Bunlar dünya capinda Aysal´dan cok daha güclü baglantilara sahip, bunlara ragmen Devlet daima bu heriflere vergi cezasi kesiyor.
Ünal Aysal fenerbahce´ye laf sokuyordu evet, ama devlet bu yüzden insani yok etmek istemez...Ünal Aysal cok güclü bir is adami, ancak siyasi olarak bir tehdit degil, ve bu islere girmek de istemiyor. Türkiye´de AKP´nin bürokratik destegi olmadan hic kimse adim atamaz bu devirde is adami olarak.
---------------------------------------
Ben Ünal Aysal´in büyük bir is adami, finansal bir deha olmasini yok samiyorum ki. Ben kimseyi haksiz bir sekilde elestirmek istemem. Ancak bu adam bir che gue vara degil. Her Türk is adami kadar temiz, hepsi kadar kirlidir kendisi. Ancak Galatasaray baskanligi yapmis olmasindan dolayi, yinede bir nevi ayri tutarim.
Duygun Yarsuvat icin de aynisi gecerli. Duygun baskana cok bayildigimdan degil, ama adamin cemaat düsmanligi, aziz yalakaligi olarak ceviriliyor. Aynisini Galatasaray kulübünü borcsuz devretmis son Baskan Alp Yalman ile de yapildi. Bunlar bey efendi insanlar, ama hic biri Galatasaray aleyhine hareket etmez.

Prensipli adam Cemaat denen yapıya düşman olupta bir zamanlar onların en büyük yardakçılarına destekçilerine ve azmettiricilerine yalaklanmaz... Ergenekon ve Balyoz davalarının birçoğunun düzmece olduğunu ben de biliyorum. Doğruları da vardır ama bu doğruları orduyu tamamen tasfiye etmek, içini boşaltmak için kullandılar. Binlerce insanı sebepli sebepsiz içeri attılar. Doğru düzgün kanıt bile koyamadılar ortaya.... Ama şike ve yolsuzluk davalarının bir farkı var! Tapeler, ses kayıtları falan fora oldu. Deliller alenen ortaya saçıldı ve inkar edilemedi. Mırın kırın edildi üstü kapatıldı. Onların montaj veya dublaj olduğunu düşünmek veya inanmak çok büyük bir yetenek ve zeka gerektirir! :red:
Ünal Aysal'ın işadamı olduğunu ben de biliyorum. Bu tarz adamların menfaatleri çıkarları uğruna doğayı düşünmediğini düşünmeyeceğini ben de biliyorum ki birkaç tane ağaç umrunda olsun :red: Koç, Sabancı, Zorlu, Doğan, Ağaoğlu, Aysal vs... bunlar hep küresel sermayenin adamları zaten bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok ve doğaya zarar verip vermeme mevzusu hiçbirisinin umrunda değildir.Ben Ünal Aysal'a gezici falan da demedim orayı yanlış anladın herhalde
Ben yarsuvat gezici olamaz dedim.
Devlet zaten Aysal'ı yoketmek istemedi. Galatasaray Başkalığı makamında olmasını istemedi. Çünkü Tayyip&Aziz çözüm ortaklığının işine gelmedi ve biletini kestiler. Finansal bir deha olarak kabul edilebilir çünkü diğerleri gibi babadan kalma holdinglerin üzerine konmadı ve kendi servetini kendisi yarattı diye biliyorum. Çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz demişler inanırım. Yani burada Aysal tamamen legal bir şekilde bu serveti elde etmiştir gibi birşeyde demiyorum. Milyar dolarlık adamların hiçbirisi için böyle bir düşünceye sahip olmam zaten...
Arkadaş Ünal Aysal'ın Che Guevara olduğunu kim söyledi yav? :2aloh1: Gece gece iyi güldüm yemin ediyorum![]()
Adem iyisin hoşsun ama bazı zamanlar yazılanları işine geldiği gibi yorumlama konusunda rakip tanımıyorsun maşallahın var
![]()
Acıyorum o adama böyle küçük çocuklar gibi ağlamaklı bir tiple Fenerin her şeyini savunmaya çalışıyor aciz aciz garibim,troll Rok çok oynar ona bu akşam.Abdülkerim vs Rasim yok mu bugün? ;(