Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasim abiye mesaj attım hafta sonu komplo kurulcak diye. feneri zirvede tutup heyecanı bitirmemek için verecekler maçı dedim :)

Hay besiktasiniza yeter be zannedersin clde ceyrek finale kaldilar. Ne kadar abartmayi seviyorlar

Medya gücünü tamamen kaybetmis durumdayiz. Sunlarin ne dediklerini duymuyormusunuz? Su Galatasaray'in lider olacagini kim düsünürdü, Fenerbahce'nin puan kayiplari Galatasaray'i bu duruma getirdi diyorlar utanmadan.

Biz kac hafta Prandelli ile puan kaybettik birileri hatirlatsin sunlara, ardindan Besiktas ve Fenerbahce'nin ne kadar vasat bir takim oldugu ortaya cikar.

Ya bu panda kaç kere ömrü hayatında Bjk'nin bizden liderlik aldığını görmüşte acaba böyle bol keseden atıyor aç tavuk misali.Bi Opare eksikti onada klip yapmışlar 2 maç oynayan adama daha ne kadar görgüsüz olabilirler acaba diyorum sağ olsunlar hiç cevapsız bırakmıyolar,başka zaman olsa lidere gel lidere gel diyen panda şimdi hiç oralı değil anca onlarda puan kaybedecek diyor daha çok bekler panda bu kafayla.Adam yıldız diye Veli Necip Olcay dedi ya la sözün bittiği yer.

Ben kendimi bildim bileli Galatasaray iyi olduğu zaman kimseye şampiyonluğu vermedi.. Beşiktaş kimmiş yav? 33.Hafta çakarız da Beşiktaş için gereksiz bir maç olur o.

Bunlar kaşınıyor gene, stüdyoyu basıp dağıttıracaklar illaki. "Şu Galatasaray'ın lider olacağı kimin aklına gelirdi?" Sanki sivasspor'dan bahsediyor dingil. Türkiye'nin açık ara en başarılı en çok taraftara sahip her anlamda en güçlü kulübü. En iyi kadroyada sahiptir ve şampiyonluğun en büyük favorisidir Galatasaray.

uc mac oynamamis bi adam icin ozel klip yapmis allahin ezikleri

bu bjkliler kadar cabuk kici kalkan bi taraftar grubu yoktur

Ahmet Çakar :asd22:

Ahaha helal Ahmet hoca nasıl eziksiniz dedi yüzlerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt