Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En gec 33.haftada bu ezikleri ait olduklari yere yollayacagiz. Serefli ücüncülük dersiniz yine sezon sonu.

Ulan insallah Bursa falan 3.olur da bunlar da sezon sonu ellerinde hic birseyle sap gibi ortada kalirlar.

Ulan ne komik olur be Brügge bunlari tokatlasa :asd:

Öylesine oynayan Liverpool'dan daha iyidir Bruuge. Liverpool o maçi afedersiniz şeyinde tutmadi. Ligte 3. olma şanslari var. Bu gariplerde müthişiz saniyor. Brugge en azindan mücadele eder. Elerlerse şaşirmam.

Ahmet Cakar'in Fikret Orman'i yerden yere vurmasini beklerdim. Liverpool'u elediler diye ortaligi karistiriyor, görende UEFA kupasini yendi sanacak. Ama baskanlari türk takimlar UEFA Kupasini alamadi diyebiliyor.. Ulan Sinan Engin, madem Besiktas Liverpool'u eleyerek ülke puanini arttirdi, peki Türkiye'nin tek basarisinin hic sayilmasina nasil izin veriyorsunuz?

Öylesine oynayan Liverpool'dan daha iyidir Bruuge. Liverpool o maçi afedersiniz şeyinde tutmadi. Ligte 3. olma şanslari var. Bu gariplerde müthişiz saniyor. Brugge en azindan mücadele eder. Elerlerse şaşirmam.

Tadindan yenmez elenirlerse, adamlara bak ya sanki o yaptiklari beko reklami yeterince ezik degilmis gibi bir de hemen Liverpool macini eklemisler reklama.

Bu nasil bir görgüsüzlük dür yahu. Son 16 turuna kaldilar diye neredeyse bayram ilan edecekler.

Ulan nasil serefsiz bunlar. BJK hakkinda hic olumsuz haber yapmak, elestirmek istemiyorlar.. Ne oldu lan Fikret Orman'in provokatif aciklamalari?

futbolu takip eden herkes bilirki ingiliz takimlari icin EPL neredeyse CL ile esdeger gorulur,avrupa ligini falan hicbir ingiliz takimi sallamazzzz

futbolu takip eden herkes bilirki ingiliz takimlari icin EPL neredeyse CL ile esdeger gorulur,avrupa ligini falan hicbir ingiliz takimi sallamazzzz
Aynisini bugün bende yazdim. Bunu türk taraftari bilemez ki, Süper Lig haricinde lig izlemiyorlar. Hangi EPL takimi AL'i takmis. Hikaye iste.

Hayattan soğudum ne bejeke aşkıymış ilerde çoçuklarım bejekeli olursa kafalarına sıkacağım xd

Programın yeni adı Bejeke Futbol :asd22::asd22:.

Gece gece canımı tiner çektirdiler. Nerede bulacağız yahu ? Nerede takılır bjkliler ?

Geçen sene biz juventusu yenip elemelere kaldiğimizda bunlari böyle klip yaptiklarini falan hatirlamiyorum.Bide konuşuyolar beşiktaşın hakkı diye galatasaray şampiyonlar ligindeyken konuşmuyolardı bile adam akıllı bizim hakkımız değil miydi

Aziz Yıldırım' ı aklıyorlar şimdi de, bunların tıyneti bozuk arkadaş!

Cüneyt arenada fener maçini yönetti zaten. Vermezler. 4 PUan öndeyiz. Tam eyyam yapacagi maç istemem. Bülent Yildirim gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt