Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür Yankaya'yı bu haftaki maça atamazlarsa MHK ve TFF acilen istifa etmelidir.
Derbinin hakemi açık ve net şekilde Özgür Yankaya olmalıdır.

Bu Özgür Yankaya Alper'in kuş olup uçtuğu, ceza alanı dışında olan pozisyona penaltı veren hakem değil mi?

macin hakemi kim olursa olsun ilk ve tek hedefi Galatasarayi dogramak olacaktir bukadar net.

Bu arada şu da var Hamza Hoca Fener'i alkışlarız dediğinde camia tepki vermemişken, İsmail Kartal'a çığ gibi tepki var.

Oğlum naptı bu özgür yankaya yahu ? Fırat aydinus meloya küfretti yarısı kadar olay olmadı

Ya arkadaş bu fenerlileri yorumcuları bilerek itici, sevimsiz adamalardan seçiyorlar herhalde yada hepsi bu karakterde.

Aşırı sinirleniyorum konuşurlarken bunlar çok gıcık konuşuyorlar.

Bu arada şu da var Hamza Hoca Fener'i alkışlarız dediğinde camia tepki vermemişken, İsmail Kartal'a çığ gibi tepki var.
hamza hoca o aciklamasinda amatorlugun dibine vurmustur,takim sampiyonluk yarisinda ince cizgide yururken oyle maclar oynuyordukki bir maglubiyette yaristan kopabilirdik,cikip ne geregi vardi oyle aciklama yapmanin,takimin direncini kirar,algi olarak takimi
kötü yonde etkiler.ayrica bu seref yoksunu sikeci iki takimida alkislayanin suratina tükürürüm

Lan bu Yankaya Fenerbahce ye 2 penalti birden verdi. Neyin kafasi bu ya? Olm iyice algi operasyonu yapiliyor kimse de ses cikarmiyor. Yaziklar olsun.

Bu ülkede iktidara en yakın takım Galatasaray, iktidar kanallarında en çok düşmanlık yapılan takım da Galatasaray.
Ya içeriden ters manyel yaptırıyorlar, ya da bunlar cidden samimi fikirlerini ve düşmanlıklarını konuşuyorlar.

bjk kazandigi puanlar sayesinde ilerde sampionlar ligine direk katilacak sampion takimimiz diye cümle kuran olmus bu dingil programmda herhalde.....

af edersinde bizim topladigimiz puanlari ne olacak kac yildir ... hadi onu gectim bjk in ve fenerin avrupadan ceza alip elenmeleri asil sebebp degilmi bu puan yarisina girmemiz yunanistan ile ?!

liverpoolu eleyerek ülkeyi kurtarmis havalarina hic girmesinler. batirdiklari gemiyi Galatasaray ve trabzonspor asil düzlükde tutmusdur. fener ve bjk ise damlacik katkilari oldu bu 5 yilik puan tablosunda.

Arkadaş normalde ROK'un bu program döktürmesi lazımdı lakin bir bakıyorum ki süt dökmüş kedi gibi ben de kapattım programı :red: Düşünün daha bu programda dahi bir hafta önceden algı yönetimi ile manipülasyon ile ligi dengelemeye çalışıyorlar. Gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak derbi maçında dengeyi sağlayabilmek adına neler yapabilirler varın siz düşünün :crushed: Bu ülkedeki spor ortamından iğreniyorum.

Nasıl bir algı yaratıyorlar tüm medya el ele. Fener sürekli katlediliyor, bizi hakemler uçuruyor gibi. Ulan ligin ilk yarısında topladığınız puanların neredeyse yarısı saçma sapan ucuz penaltılardan geldi. Bizim 2 haftadır net penaltılarımız verilmiyor, Yarsuvat'ı tüm medya yalıyor. Neden? Sesini çıkarmıyor umrunda değil, haberi bile yok bunlardan. Tabiki Ertem, APO, Sinan ve tüm medya sempatik bulur

Nasıl bir algı yaratıyorlar tüm medya el ele. Fener sürekli katlediliyor, bizi hakemler uçuruyor gibi. Ulan ligin ilk yarısında topladığınız puanların neredeyse yarısı saçma sapan ucuz penaltılardan geldi. Bizim 2 haftadır net penaltılarımız verilmiyor, Yarsuvat'ı tüm medya yalıyor. Neden? Sesini çıkarmıyor umrunda değil, haberi bile yok bunlardan. Tabiki Ertem, APO, Sinan ve tüm medya sempatik bulur
bu olay yillardir boyle devam eder,nerde GS ye zarari olan bi b.ka yaramayan futbolcu varsa el ustunde tutmustur bu medya,yeterki gondermesinlerde bu kazmalarla oynasinlar diye,ama hagi,sneijder,melo gibi adamlarada kampanya baslatmislardir gonderilsinler bu ulkeden diye,ayni sey baskanlik durumu icinde gecerli,bu serefsizler nerdeyse d.yarsuvatin g.tunu yalayacak birakmasin baskanligi diye

O ton ton dedecik sempatik gelir tabi ki işlerine geliyor bu şerefsizlerin :red:

allah askina su d.yarsuvata bakin,bundan Galatasaraya baskanmi olur,bu nedir lan,koca camia kime emanet edilmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt