Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yankayi utanmadan hala elestiriyorlar bir de. Ulan bu herif size 2 tane uyduruk penalti hediye etti ilk yarida.

Fener kadar hakemle kazanan ama yine de hakem konusan takim yoktur bu dünyada. Mac basi bir penalti calsa hakemler yine de yetmez bunlara.

Ulan kac haftadir bizim penaltilar es geciliyor, hic kimse de gikini cikarmiyor. Serefsiz köpeklere bak ya.

Galatasaray'i konusurken Aziz'i getiriyorlar sirf sempatik gelsin diye.. Saka bunlar ya iyice yalaka iyice..

Medyada gundemde olmamamiz guzel.Rehavete girebilir bizimkiler.

acaba sneijderin sictigi b.kumu g.tore ile kiyaslayacaklar,gerci ona bile sneijderin itiraz etmesi lazim hahahhaha,ulan ben sizin taaaa.............

Simdi ben buna ne diyim arkadas? Töre mi Sneijder'mi? Hangi YILDIZ daha faydali? Töre ve yildiz, celiski?

Ulan Besiktas'a nasil fayda saglarim hesabi yapiyor Ertem durmadan.. Hep Besiktas icin olumlu haber yapmak :D

bu törenin bizim chedjou kadar golu veya asisti varmi tam bilmiyorumda,bunun istatistikleri nedir

Tarafsizim diyor ya hiyar bir de en cok ona bitiyorum. Ulan programda bir tek her yeri siyah beyaz yapmadiginiz kaldi. Her programda Besiktas marslari, Demba Ba sarkilari.

Sneijder gecen sezon nerde oynamadi yahu? Ne diyor bunlar? Adam geldiginden beri takir takir oynuyor.

Ciddi ciddi Sneijder mi Töre mi sorusunu gündeme getirip o da yetmiyormuş gibi bir de üzerine ciddi ciddi Töre mi dediler? :2aloh1: İnsan evladı olmasam bunlara hangi organım vasıtası ile güleceğimi biliyorum da işte neyse ahahhahah :D :D

Sneijder'in 2010'da aldigi ödülü hatirlasalar keske, ama hatirlamazlar ki, bilmiyorlar cünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt