Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Guti yildiz bir futbolcuymus.

Emenike'yi elestirmeleri iyi degil ya.Arap uyanacak.

Birde kim daha yldız die sorsanız Tabiki Sneijder diyor ya.Hakkaten komedi bu herifler.Ulan gökhan töre sneijderin ö.üdeki kıl olamaz.Herifin ligde toplasan 3 4 golu anca vardır heralde.

Tore hayayinin ilk profesyonel golunu gecen sene besiktasta atmadi mi.
Ayrica tore ile kiyaslanacak bir futbolcu varsa o da amrabat olur en fazla. Sneijder kim tore kim lan

Boyle sampiyonluga gittigimizde bu programlari izlemiyorum, kotu oldugumuzda hele hic bakmiyorum.
Hani sistem duzelene kadar saat 1den sonra futbol konusmayacagiz goygoyu vardi ya onu izlerdim sadece.
Sizde hit kazandirmayin bunlara hit.

Biraz daha eglensinler. Haftaya da Fener e caktik mi bakin sozde spor programlari neyin programini yapacak sezon sonuna kadar ;)

Üşenmedim maçkolikten baktım G.töre geçen sezon ve bu sezon toplam 7 gol 4 asist WESLEY sadece bu sezon 6 gol 1 asist :D + wes geçen sezon 12 atmış ve asistleri göremedim bilmiyorum hayır gökhan fazlada atsa WES10 gibi olamayacak ama bu mallar istatistikte mi bilmezler

Ahahahahahahahaha ulan Sinan :asd22::asd22:

Son 16 yılda bir çeyrek final hariç ben bir başarılarını görmüyorum. Bırakın avunsunlar ellerinde tek o var onuda alırsak uyanırlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt