Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bigun goygoy yapacam diye kargasadan agizlarindan ters bisey cikacak ve sonlari olck buyuk ihtimal. :D

Yahu bu beşiktaşlılar gerçekten bizi Arenada yenebileceklerini falan mı sanıyordu ? Zaten şampiyon olamayacaklar ki. Bu kadar öfkelenmelerine anlam veremedim.

30 milyon fenerli 20 milyon beşiktaşlı varmış ülkede.ulan ülke zaten 75 milyon yuhunuz :)

Kusura bakmayin da bu türk milletin aklinin (devamini siz belirleyin)

Yok ya, bizim derbiyi yabanci hakem yönetecekmis türk hakemi yeteneksiz diye.. Fenerbahce ise rahat rahat yeteneksiz türk hakemler ile puanlari toplayacak he? Yani Fener kendi maclarinda hakemi psikolojik baski altina alsin, ama Galatasaray veya Besiktas bu psikolojik baski becerisini kullanamasin..

Yok ya? Bu nasil kafa nasil ülke olm artik iyice sasirdi millet.

30 milyon 20 milyon hikaye.Arastirsalar en fazla taraftari olan takimin taraftari 15 milyondan fazla degildir.

Ulan yabancı hakem getirdiniz diyelim o hakem bi daha bu ülkeye uğramayacak.Bu adamı parayla bağlayıp maçı kendi lehine çevirmek mi daha kolay yoksa bu ülkede yaşayıp da bi hakemi parayla lehine çevirmek mi daha kolay.valla akıl yok bu adamlarda.Yabancı hakemin umrunda olur mu maçın sonucu yada şampiyonluk parasına bakar işin.

Bu taraftar sayısı yalanlarından da sıkıldım. 30 milyon FB'li imiş. 20 milyon Bjk'li. 15 milyonda Galatasaray'lı o zaman :D Hadi ordan. Onlarca büyük anket var, en son Turkcell yapmıştı sanırım. Galatasaray %36, Fb %31, Bjk %18 civarıydı.

Bu taraftar sayısı yalanlarından da sıkıldım. 30 milyon FB'li imiş. 20 milyon Bjk'li. 15 milyonda Galatasaray'lı o zaman :D Hadi ordan. Onlarca büyük anket var, en son Turkcell yapmıştı sanırım. Galatasaray %36, Fb %31, Bjk %18 civarıydı.

Öylede haci onlari hic sayma bence.
Sözde taraftarlar benim gözümde komiktir sadece.
Istanbulda yasayipta hic stada gitmemis adamlar.
Lig maclarinin hicbirini veya sadece fb derbisini izleyenler.
Gsstoredan hayati boyunca alisveris yapmamis olanlar vs

Bence her takimin harbi taraftar sayisi 2-3 milyonu gecmez

A.Çakar, Galatasaray'a operasyon yapılacağını söylüyor. FB şampiyon olacak diyor.

Ya bunlar milleti şişiriyor oynanamaz falan ortamı geriyorlar.A.Ç fenevi şampiyon yapmaya uğraşıyolar diye şişirdi ortayı değiştirdiler konuyu :D

Cizgi hakem Sneijder, Melo hakem fln olur diyor Cakar. Bu nasil utanmazlik lan? Yönetim agir tepki koymali..

Kaset maset yine hakemleri manipüle edip feneri aradan sıyırmaya çalışıyorlar

Lan bu resmen Sneijder ve Melo maci yönetir diyor. Bu ne terbiyesizlik lan? Kimse de cikip sesini cikarmiyor. Nerdeydi Fener derbilerinde bu demecler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt