Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan bir kuduz aşısı olsun, Pitbull ısırmış.

Ertem ve Sinan, adam değilsiniz. Utanın lan, şikeyi örttünüz yıllardır. Bugün saldırıyorsunuz bize hiç yoktan. Kuduz gibi saldırıyorlar, Ertem'de gözler yere bakıyor, sessizce evet diyor.

Emre her maç hakemi dövüyor, kart yok. Ses yok sizden şeref yoksunları, yeter lan. Tiksinçsiniz, iğreniyorum sizden.

kollanmayan tek takımız.küçük şikeci bjk nin bursa maçında 88 de attıgı kazandıgı penaltıyı hatırlamaz panda..taçtan gol yedik 2 li averajta fenerden gerideyiz.gecen hafta erciyesin sayılmayan golunu de mi unuttun panda.bugun penaltımız verilmedi bu yorumları yapıyorsun.Allahtan kork..

G.tünüzden kan alacağız gelecek hafta ezik Beşiktaş'lılar beste gerçek olacak.

Haftaya Melo'nun en az 2 kırmızısı es geçilir ve Burak'ın kendini atarak aldığı penaltıyla maçı kazanırız umarım.

Adamlar resmen basın toplantısında şikemi var diye soruyor mesut bakkal a valla rezillik

ulan önce elini çekti diyor, kaleci bağlansın diyor sonra şike demiyorum diyor
çevir kazı yanmasın

Melo su Sinan denilen kilolu gerizekalinin karisini mi becerdi

baska neden bu kadar aglasin Sinan..

Olm bende kaleci gibi saga atacak sandim sneijderi durusu öyledi.
Saga adim atmaya yeltendi cok anlik bi durum.

iyi başkan gitmiş rahatca izleyebiliriz artık

Balıkesir maçında FB'nin attığı gol.İlk yarıdaki 1-0lık maçta.Orada bir şey yok da şimdi mi var.Orta sahadan gelen topu içeri aldı kaleci.

Stancuya neden kötü bir gol kaçırdı yakıştıramadım demiyorsun? Beşiktaş'a daha beter gol kaçırdığını biliyorsun tabi. Dersine iyi çalışmissin. Beşiktaş'a kaçırmasa ona da şike imasinda bulunurdun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt