Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu herifler kendilerini ne sanıyolar da Ferhat bana golü açıklasın,yayına bağlansın diyebiliyolar ya komedi valla.Herif 1 saattir kalecinin hatasından bahsedip ardından neden böyle bi gol araştırmalı diyo lavzek.Stancu'nun pozisyonu için kaçabilir diyo altında bişey aramayın diyo mal.Hepsi boktan herif ya.Ortalığı karıştırmak amaçları.Yarın Ahmet Çakar çakması neler söyleyecek bakalım.

sinan sinirden kırmızı topaç gibi olmus mansalah

Olm bu herifler kendilerini ne sanıyolar da Ferhat bana golü açıklasın,yayına bağlansın diyebiliyolar ya komedi valla.Herif 1 saattir kalecinin hatasından bahsedip ardından neden böyle bi gol araştırmalı diyo lavzek.Stancu'nun pozisyonu için kaçabilir diyo altında bişey aramayın diyo mal.Hepsi boktan herif ya.Ortalığı karıştırmak amaçları.Yarın Ahmet Çakar çakması neler söyleyecek bakalım.

Bastan sona yazar olsun yorumcu olsun hepsi $ike var diyo.
Rahat rahat uyurum ben bu gece. Kuduruyorlar :D

Ve bir başkan adayımız bugün bunların programına çıkıyor. Acı ama gerçek. Adaylığını geri çeksin bari.

Yok ki başkan başımızda, medyanın kulağını çeksin. Duygun yalıyor tüm medyayı aylardır, başımıza çıkardı aptalları. Zaten bu yüzden seviyorlar Duygun'u. Aziz Yıldırım'ı yiyorsa itham etsinler böyle bir şeyle.

luganonun yaptıklarının 10da 1ini yapmıyor bıraksınlar bu işleri.

Panda olsun, Rıdvan olsun habire Melo'ya giydirdiler bu hafta. Önümüzdeki hafta bjk maçında Melo'yu attırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sinancığım 4 puan farkla gelecekti, şuan en iyi ihtimalle 4 puan geride gelecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt