Hepsi hurafe.Interstellar'i izleyin, direk uzaylilar ile ilgili degil ama uzayli demek mutlaka filmlere gördügümüz seyler demek degildir. Belkide hic varligi olmayan bir güctür.
Dunya duzdur adaletide yoktur.
Tapatalk
Hepsi hurafe.Interstellar'i izleyin, direk uzaylilar ile ilgili degil ama uzayli demek mutlaka filmlere gördügümüz seyler demek degildir. Belkide hic varligi olmayan bir güctür.
Troller ile pek ilgilenmiyorum renktas. Artik sIktI troll muhabbeti.Hepsi hurafe.
Dunya duzdur adaletide yoktur.
Tapatalk
Interstealler li postunda trolluyorsun sandim. Ne bliyim normalinin troll oldugunu.Troller ile pek ilgilenmiyorum renktas. Artik sIktI troll muhabbeti.

Dünya dışı varlıklara inanıp inanmamak diye bir şey olacağını düşünmüyorum.
Bana göre bilmek veya bilmemek var. O da ne kadar araştırdığınla alakalı.
Elde bu kadar veri varken, dünyanın evrende kapladığı yer belliyken yalnız olduğumuzu düşünmek fazlaca iyimserlik olur.
Bizzat şahit olduğum olaylar da var o ayrı tabi.
Bu tür uzaylı diyaloglarında direk aklıma Contact filminden sahne geliyor ;
"Eğer evrende yalnızsak, bu çok büyük bir yer kaybıdır"
Anasini satayim Interstellar fimini izledim, ulan hic bir b.k bilmeden ölecegiz, bunu anladim. Saf ölecegiz. Uzay da neler varidr neler, hic birini ögrenemeyecegiz. Keske 200 yil sonra yasasaydik.
Süper film. Daha 1-2 hafta önce TV de denk geldim izledim yine :encouragement:Bu tür uzaylı diyaloglarında direk aklıma Contact filminden sahne geliyor ;
"Eğer evrende yalnızsak, bu çok büyük bir yer kaybıdır"
6 sene sonra fln ilk insanlar Mars'a cikiyor. 200 sene sonra diger gezegenlere cok rahat ulasacagimizdan eminim aslinda. Tek sart, insanlar bu 200 yil icinde dünyanin sonuna sebep olmamasi.200 sene sonrasinda yasiyor olsaydik yine 200 sene sonrasinda yasamak isteyecektik gelisme hic bitmiyor cunku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizim karıköyde kazanamamızı uzaylılar yapıyorlar derse hiç şaşırmayınVay arkadaş, derbi ile ilgili ne diyorlar diye açtım '' ufolar futbola mı merak sardı'' konusuyla karşılaştım.