- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet cakarın fıkrasının sonunda ne dedi yav 3. Sartını soylerken yıkıldılar duyamadım
Tapatalk
Aynen ben de duyamadım ne dediğini. Fıkrayı arıyorum nette ama bulamadım bir türlü.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen ben de duyamadım ne dediğini. Fıkrayı arıyorum nette ama bulamadım bir türlü.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Fıkra buymuş.
Dünyada özel bir orangutan türünün nesli yok olmak üzereymiş. arayıp tarayıp sadece bir tane dişi bulmuşlar.
genetik araştırmalardan sonra maymunu dölleyebilecek bir tek temel bulunmuş. bilim adamları temel’e gidip utana sıkıla durumu anlatmışlar. "bir sefer olacak üstelik 20 bin dolar da para!" demişler.
temel düşünmüş, “tamam” demiş, ama üç şartım var:
1- öpüşmem!
2- oğlan olursa babamın adını koyarım!
3- 20 bin dolarım yok en fazla 15 bin verebilirim!
Fıkra buymuş.
Dünyada özel bir orangutan türünün nesli yok olmak üzereymiş. arayıp tarayıp sadece bir tane dişi bulmuşlar.
genetik araştırmalardan sonra maymunu dölleyebilecek bir tek temel bulunmuş. bilim adamları temel’e gidip utana sıkıla durumu anlatmışlar. "bir sefer olacak üstelik 20 bin dolar da para!" demişler.
1- öpüşmem!
Vay çakal Çakar hani Türkiye de yoktu bu fıkra
Fıkra buymuş.
1- öpüşmem!