Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi şovmen adamlar ya

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi gün bu abdulkerim roku programda bıçaklayacak , bi insanın bu kadar da üstüne gidilmez ki :D

Oha oha cahilligin dibine vurdular.

Abdülkerim Durmaz: Sistem mistem yalan, 4-2-3-1'in 4-4-2'den ne farki var, o orta saha nin bir oyuncusunu daha öne yazsam 4-4-2 oluyor.

Birde hararetli anlatiyor mal. Ulan 4-4-2 icin uygun oyuncu profilleri var mi ona bakacaksin elbette, nasil sistem mistem yalan. Oynat bakalim Atletico'yu 4-3-3 görürüz yalan mi degil mi..

Oha oha cahilligin dibine vurdular.

Abdülkerim Durmaz: Sistem mistem yalan, 4-2-3-1'in 4-4-2'den ne farki var, o orta saha nin bir oyuncusunu daha öne yazsam 4-4-2 oluyor.

Birde hararetli anlatiyor mal. Ulan 4-4-2 icin uygun oyuncu profilleri var mi ona bakacaksin elbette, nasil sistem mistem yalan. Oynat bakalim Atletico'yu 4-3-3 görürüz yalan mi degil mi..

Aslında sistem olayları karışık. Bir maçta çakılı 4-2-3-1 veya 4-4-2 oynayamazsın. 4-2-3-1 dediğin sistem top sendeyken 4-2-4 tür aslında. Top rakipteyken de 4-5-1 olur. Kısacası anlık pozisyon almayla alakalı birşey o dizilişler. Onu anlatmak istediyse bilmiyorum. İzlemedim o bölümü.

programi simdi basindan izlemeye basladim.

rasim yine fena trolluyor.

ulan cok tehlikeli adam bu ya.

habire gazlayip erteme sikayet ediyor diger yorumculari adamlar sinirlenince. :D

Niasse kiralanmali en kötü.
Gerci hamzayla bir ilişkisi vardı o açıdan istemiyorum da bir yandan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt