Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar maymunun şizofrenin en alası

Bir tek Abdülkadir denen adam az biraz doğruyu konuşuyor milli takım konusunda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İki ayrı konu var.

1. Terim'in bazı oyuncuları almaması konusu
2. Terim'in bu ülkede herkese kabadayılık yapması, ve kendisine soru sorulamaması.

İlk konuda Terim haklı olabilir. Ama bunu soran veya herhangi birşey soran adamlara atarlanmaya hakkı yok. Adama soru sorulamıyor bu ülkede. Riekerink'e, Perreira'ya, Rijkaard'a vs. neler soranlar Terim'in abuk subuk jest ve mimiklerinden korkup birşey diyemiyor.

Algı operasyonu dediğimiz şeyi tamda şuanda bunlar Galatasarayımızı yıpratmak için yapıyolar adi şerefsizler

Bak bak şerefsize bak nasıl millete algı yaptırıyor yahu bi yönetici çıkıpta bağlanmıyo şuna haddini bildirsin sen ne anlatıyon dangalak diye

ya kardeşim siz hala bu programları izliyorsanız kusura bakmayın suç sizde.. benim gözümde bu programları izleyen bir adamın, Survivor izleyen bir adamdan farkı yoktur..

Siz bu adamları izledikçe adamları popüler yapıyorsunuz.. hee diyeceksiniz adamlar zaten poüler evet popüler ama bunları bu hale getiren sizlersiniz..

siz izledikçe reytingler tavan yapıyor.. bu adamların Türk futbolu falan zerre umrunda değil.. bu adamlar orada aldıgı paraya bakarlar..

Kim takar Türk futbolunu.. Türk futbolu 3 Temmuz 2011 yılında malumun takımın şike yapmasıyla bitti..

Son düzenleme:
Araya hatırı sayılır biri girdi Arda Caner Gönül Ukrayna maçında kadroda olacak diyor Ertem.

O hatırı sayılır kişi muhtemelen üç harfli uzun bir adam. Hem Arda hem de Terimi iyi tanır dediğine göre.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Terim o isimleri Hırvatistan gibi grup 1.'liği rakibi olan bir takıma deplasmanda almayıp sonra birileri istedi diye kadroya alırsa net itibarını kaybeder. Ya alacaktı ve devam edecekti ya da ilk maçta almadıklarını sonraki maçlarda da almayacak. Yoksa net itibarı gider.

İyi hoş komedi ama JOR'a saygısızlık yapılmasın,terimin işi yok şuan burada.

Terim o isimleri Hırvatistan gibi grup 1.'liği rakibi olan bir takıma deplasmanda almayıp sonra birileri istedi diye kadroya alırsa net itibarını kaybeder. Ya alacaktı ve devam edecekti ya da ilk maçta almadıklarını sonraki maçlarda da almayacak. Yoksa net itibarı gider.
Yasin olmayan şeyler üstünden konuşmayalım hoca gerekirse kovulur istifa eder yinede almaz bu adamları rahat ol. hocayı tanıdığım için konuşuyorum kardeşim. :)

CsAv16nXgAI8GMY.jpg:large

Evet. Dün Ertem söyledi canlı yayında.

Edit: Şimdi baktım Twitter'dan, 2'de bitecek falan yazmışlar ama bilemiyorum. Dün maçtan sonra yayına girip 1'de bitireceğiz demişlerdi.

Tam 1 olmazda, 2'ye doğru bitirirler muhtemelen. Muhabbete bağlı tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt