- 12 Ocak 2013
- 50.882
- 60.299
- 4.323
Ahmet Çakar gizli Galatasaray'lıdır.
Tinercileri gazlıyor şapa otursunlar diye
Tinercileri gazlıyor şapa otursunlar diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Galatasaray'lı olarak objektif bakarsam,
Maçın favorisi Galatasaray dır.
Bize şikeci deyip bide mahkemeye kadar düşen bu davadan sonra nasıl Galatasaray lı oluyor anlam çıkaramıyorum. Hemde tarihimizin en önemli Avrupa maçlarımızın bir tanesinde. ( Manchester United şampiyonlar ligi eleme maçı )Ahmet Çakar gizli Galatasaray'lıdır.
Tinercileri gazlıyor şapa otursunlar diye![]()
Bize şikeci deyip bide mahkemeye kadar düşen bu davadan sonra nasıl Galatasaray lı oluyor anlam çıkaramıyorum. Hemde tarihimizin en önemli Avrupa maçlarımızın bir tanesinde. ( Manchester United şampiyonlar ligi eleme maçı )
Bir Galatasaray'lı olarak objektif bakarsam,
Maçın favorisi Galatasaray dır.
Bir Galatasaray'li olarak objectif bakman biraz zor Tanju bey kardesim![]()
Tamamen objektif bir yorum yaptım Tuncay kardeşim, duygularımı bir kenara bıraktım uzunca bir nefes aldım ve bu cümleyi kurdum.
Melo faktörü vardı bu ciddi psikolojik üstünlüktü artık yok.Mesela son 5 senenin derbilerini göz önünde bulundurursak ezici bir üstünlügümüz var adamlara karsi.
Bence bu kanatlilarin dayiligi bize sökmez yeter ki bizim oyuncular adam akilli oynasin ve sacmalamasin.
Mesela son 5 senenin derbilerini göz önünde bulundurursak ezici bir üstünlügümüz var adamlara karsi.
Bence bu kanatlilarin dayiligi bize sökmez yeter ki bizim oyuncular adam akilli oynasin ve sacmalamasin.
Kafa kafaya kiyaslama yapilmaz zaten bir takim hakkinda, ama yaparsak:
Muslera / Fabri ---> Muslera:yenieek:
Cavanda / Gökhan ----> Form acidan Gökhan, kalite acisindan esdeger :red:
Chedjou / Marcelo ---> Chedjou :asd22:
Balta / Tosic ---> Balta :confused:
Carole / Caner ---> Carole :38573:
Selcuk / Inler ---> Inler :ayatollah:
Tolga / Atiba ---> Tolga :confused:
Bruma / Olcay ----> Bruma :yenieek:
Sneijder / Talisca ---> Sneijder :nargile:
Yasin / Quaresma ----> Quaresma
Eren / Aboubakar----> Eren :k19:
Yemin ederim taraftarlik fln yapmadim, futbolun gercegi bu.
Daha bizde Podolski, Sightorsson, De Jong, Sinan, Serdar gibi oyuncular var.
Sen Gökhan balonunu cidden iyi mi saniyorsun Alpay? Cavanda'yi begendigimden degil.Doğrusu için düzenlenmiş hali.![]()