Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo faktörü vardı bu ciddi psikolojik üstünlüktü artık yok.

Dogrudur, Besiktas ve Fener maclarinda en cok öne cikan adamdi. Eksikligini de gecen sezon ne yazik ki cok hissettik.

Ona benzeyen topcuyu gectim sahada agresif bir adamimiz yok gittiginden beri. De Jong var iste ama Melo etkisi yaratmasini beklemek de bos bir beklenti olur gibi.

Dogrudur, Besiktas ve Fener maclarinda en cok öne cikan adamdi. Eksikligini de gecen sezon ne yazik ki cok hissettik.

Ona benzeyen topcuyu gectim sahada agresif bir adamimiz yok gittiginden beri. De Jong var iste ama Melo etkisi yaratmasini beklemek de bos bir beklenti olur gibi.
Zaman lazım Jong için.

Sen Gökhan balonunu cidden iyi mi saniyorsun Alpay? Cavanda'yi begendigimden degil.
Veya Caner iyi mi cidden? Avrupa ne mal oldugunu biliyor, bi biz bilemiyoruz.

Tolga ve Atiba konusunda bunu zaten ilk 4 hafta ispatliyor. Tolga an itibariyle o pozisyon icin en iyi oyuncu, istatistikler ortada. Chedjou Marcelo konusun da girmiyorum, Chedjou'ya saygisizlik olur.

Türkiye Ligi berbat olduğu için ikisinin iyi gözüktüğü doğrudur.

Ama Cavanda bu berbat ligde bile fark yaratamamış ve genelde batırmış bir oyuncu.

Caner'de 10 orta deniyor 1'i gollük oluyor işte. Ama tempo ve istekli oynadığında hucüm için bir tehdit olabiliyor. Defansif yönden iyi değil. Carole'ü ise halen forum aksine çok beğenmiyorum.

Hucüma katkısı çok sınırlı. Benim bek profilim daha farklı. Herkesin kendi fikridir saygım sonsuz tabi.

Benim anlamadığım buradaki yorumcular rierikerinkin kişiliğini nasıl yorumlaya biliyor bukadar kolay? Tanımıyorlar ki adamı

Galatasaray'in uzerine oyun oynamaya calisiyorlar medyayi Galatasaray'in uzerine cekmeye calisiyorlar acikca belli. Dun Ertem cok guzel teknik direktorunu destekliyor diyordu simdide Galatasaray Riekerink'i buyutuyor diyor bu ne perviz bu ne lahana tursusu.

Şu programı eğer başarısız olursak izliyorum , yani ligde iddiamız kalmaZsa çünkü bu şebekler ne zaman biz iyi olsak şebeklikleri Nirvana'ya ulaşıyor . Orada Abdülkerim fbli olmasına rağmen hem değişik rok'tan hem oradaki malum iki tinerciden hem de dansöz Çakar'dan bin kat iyi bir adam; kısaca düşünün o saçma programı . İzlemiyorum ama Twitter'da bu salakların sözlerini zırt pırt paylaştıkları için izlemiş gibi oluyorum zaten . 10 yaşında hareket edenlerin sözlerini medya ciddiye almıyor mu deliriyorum. Bu sene bjk şampiyon olmasın da kim ne oluyorsa olsun , bıktım herkesin yalamasından arkadaş . Ben hayatımda böyle saçma bir medya görmedim bu sene

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan rasim

eerteeeeeeeeeeem diye bağırıyor asdfdsfsdf

Çok guldum o kısma ya ???

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi şu program varya Türkiye'de yapılmış en saçma salak amaçsız spor programıdır. Telegol vardı mesela Telegol'de sürekli Serhat Ulueren Erman Toroğlu olumsuz şeyler konuşuyorlardı ama Telegol'de gerçekler konuşuluyordu Erman açık açık söylüyodu herşeyi adamın her dediğide çıkıyordu. Bu beyaz futbol tam bir şebeklik başka bişey değil.

Oha oha olm bunlar reklam arasinda resmen Apo'ya talimat vermis, BJK lehine konus demisler ulan.

Adam birden degisti, Quaresma Sneijder'den daha iyi, Cenk daha iyi mac oynar Eren'den diyor fln.. 1 saat önce farkli konusuyordu.

Eskiden futbolda avrupada neden devamlı fark yediğimizin cevabını Sinan Engin simgeliyor.

Fenerli herif tek futbol yorumculuğu yapmaya çalışıyor burda arkadaşların söyledikleri gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt