Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
feneri açsalar da az gülsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha oha olm bunlar reklam arasinda resmen Apo'ya talimat vermis, BJK lehine konus demisler ulan.
Adam birden degisti, Quaresma Sneijder'den daha iyi, Cenk daha iyi mac oynar Eren'den diyor fln.. 1 saat önce farkli konusuyordu.
O kadar da değil.tosic daha iyi
Quaresma kafasini derbiye verdi mi cok yararli oluyor dedi Sneijdere göre. Ulan ac bir bak Sneijder'in derbilerde kac golü kac asisti var bu Portekiz cingenesinin skora etkisi ne kadar.
Insan utanir ya bazi seyleri söylerken, sacma oldugunu bildiklerine ragmen söylüyorlar.

Kiyafete göre yorum yapmak biraz düz gibi bu yillarda..
Kiyafete göre yorum yapmak biraz düz gibi bu yillarda..
Mal herifin teki ya. Tam bir istikrarsiz, bir trivela yapiyor millet direkt cosuyor.
Onu tartisiriz o ayri. Baska insanlarin özgür kiyafet tercihlerini konusmak bizlere kalmamis diye düsünüyorum. Herkesin kendine göre bir tarzi vardir, farkli kültürden geliyordur fln.Istatistikleride belli Deli kanli bakabilirsin.
Onu tartisiriz o ayri. Baska insanlarin özgür kiyafet tercihlerini konusmak bizlere kalmamis diye düsünüyorum. Herkesin kendine göre bir tarzi vardir, farkli kültürden geliyordur fln.
Olabilir, aksini iddia etmek icin bu konuda bilgi sahibi degilim. Ama her insanin kendi kültürü de vardir örnegin. Neyse uzatmaya gerek yok. Herkes istedigi gibi takilsin zarar olmadigi sürece.Portekizlileri benden iyi taniyor oldugunu hic sanmiyorum emin ol onlarin kulturunde de bu yok portekiz cok arkadasim var onlarada sordum hayir etek filan giymezler diyor erkekler ona gosterdim oda tuhaf bakti yani kulturlerinde varsa saygi duyarim. Tek ben tuhaf bakmiyorum koskoca medyaya diyeceksin.
Kendisine öz moda macerası olabilir.Portekizlileri benden iyi taniyor oldugunu hic sanmiyorum emin ol onlarin kulturunde de bu yok portekiz cok arkadasim var onlarada sordum hayir etek filan giymezler diyor erkekler ona gosterdim oda tuhaf bakti yani kulturlerinde varsa saygi duyarim. Tek ben tuhaf bakmiyorum koskoca medyaya diyeceksin.
Kendisine öz moda macerası olabilir.
İlaki modaya uyacak diye kural yok ki avrupada böyle değişik ve farklı giyeneyim diyen çok insan var. Neyse bize ne adamın bilmem eteğinden. Belki gay![]()
Sevkler tartışılmaz da normal genel insanlar bakış acısından yorumladığımiz vakit tuhaf bir kişilikVallah cinsiyetinden bende supheniliyorum bunun. Paralari var ama pek zevkleri yok yaw![]()
![]()