Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mal lan bunlar bir bok bilmiyorlar. Kafadan 25 milyon euro aliniyor.
2.tura cikinca ekstra aliyorsun. Kazandikca ayri para aliyorsun.
Finali kazanan takim paraya bogulur. Elinde telefon var ac bak mal herif

Gruplara katildin mi
25
2.tur 5.5
C.final 6
Yari final 7
Finale kalan 10.5
Kupayi alan +5 daha aliyormus.
Birde puan basina para oy babanin.

Adamlarinin hayallerinin bittigi yerde harbi bizim gercekler basliyor lan. Puhah nasil bir kulubuz oglum biz. 6 kere ceyrek 2 kere yari final.

Ulan baska ulkede olsa boyle takimlar uu basarilara bak diyr agzi acik izlerler. Boyle basarili takimlari desteklersin basarili olsun diye bizim ulkede asagiya cekelim diye ugrasirlar.

Cok buyuk serefsizlik lan bu

Bu sene o ceyrek final olayini yapsaydik
25 milyon euro grup katilimi uzerine.
3g ve 1b = 5 milyon euro
2tur 5.5 m euro
Ceyrek final 6 m euro
Oha lan 41 milyon euro ediyor paraya bak borcun neredeyse 8de biri hayvani para.

Ek olarak 50 milyon euro yillik alan takimla cok rahat bu basarilar alinir. Ligden aldigin para kulubun cebine kalir. Cok muaazzam gelir yav.
Adam olun guzel takim kurun lan

Simdi izliyorumda bu ne rezilliktir. Okuz gibi yemek yiyorlar sonra Rasim serefsizi gidin yarim ekmek doner alin falan diyor. Studyoyu duman kapladi falan...

Bizde mal gibi izliyoruz :confused:

Telegolu izleyin artık. Bu it köpeklere prim vermeye gerek yok. Ak kanalı da sildim listeden. Yavaş yavaş o cocukluguna doğru ilerliyorlar. Eski samimiyetleri bitti.

Dün gece hayatımın sınavını verdim resmen. Buzdolabının kapağını açmamak için direndim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abdulkerim Durmaz´in fenerbahce hooliganligi tartisilir, ama ADAMLIGI tartisilmaz.

---------------------

Ahmet Cakar´da cok insafsiz bir adam. Harbiden deliriyor kamera önünde, insan bunu düsmanina yapmaz. Adam gelmis reklam yapmis, öyle, yada böyle. Yine ilik konusuna girip, adami canli yayinda madara etmeye calisiyor. Adamin ekmegi ile oynuyor.

Bu et bölümünü izledim tek, SAYIN Baskan Aziz Yildirimi da konusmuslar yorumlara göre. O bölümü bilen yollar ise, mesut olacagimi bildiririm. Izleyemecegim sabah sabah hepsini.

Türk televizyonunda izlediğim en berbat geceydi. İzlemedim gerçi yemek faslından sonra ne halleri varsa görsünler.

Yaptıkları ayıp , yaptıkları terbiyesizliktir.

sinan - aziz yalakaligindan nefret ediyorum , ertemin hukumet terim tarzindan keza ... cakarin garip gizem yaratma tripleri , rasim ise bilgilenirsin ama kro kro kaliri ispat edercesine vucut dili .. abdulkerim biraz oranin disinda bir adam , o da fenerle ilgili seylerde sapitik .

fakat elestirileri anlamiyorum , yemek konusu baya konusulmus , dun haliyle paganistik sekilde halloween coskusuna katildigim icin kacirmistim , bugun internetten izledim

yemek programina cevrilmis olmasi bir komedi , fayda saglamaz, izleyici dusurur , ancak elestirileri anlamiyorum , tv denen makinenin kontrolu insanlarin elinde .

hem izleyip hem de oow moww demeye ne gerek var , baska kanali cevirirsin olur biter , boyle olan olmayan var konusu da turkiyeye ait bir sey olsa gerek , yurt disinda hic boyle tv ekraninda hoslanmadigi icerigi hem izleyip hem de fakir edebiyati yapanlar var midir merak ederim . ben tanik olmadim sahsen

netten dün geceki programı gördüm.resmen leş ötesi.birde muhafazakar kanalız diye geçiniyorlar.

RTÜK ceza vermeli. Reklam yazısı vs. gözükmeden 20-25 dakika reklam yapıldı.

Benim gibi 3 senedir bu programı izleyen biri, dün itibariyle bir daha açmamak üzere 23.40 gibi kapattım.

Umarım en kısa zamanda azalarak biter.

Bilmiyorum tek ben mi farkettim. Ahmet Cakar , Aziz'e cakarken o sirada birinin telefonu caldi daha dogrusu titredi

Ne zaman o telefon titredi Sinan birden parladi Cakar'i susturmak icin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt