Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle bakacak olursan Sneijder Cl harici ne yapmis?

RvP milli takiminda en az Sino kadar etki yaratmis bir oyuncudur. Italya ligi ile EPL'i bir tutmayin

İkisininde prime dönemini ele alacak olursak hakikaten zor olur birini seçmek lakin ben Sneijder diyorum. Sneijder'in Milito'yu nasıl şaha kaldırdığını hatırlayalım, uygun sistemle ve uygun partnerle (top seviye olmasa bile) takımı bir tık üst seviyeye taşıyabilecek bir adam.
s

Dünya kupasini hatirliyormusun peki 2010? Sneijder nasildi?

s

Kusura bakma Volkan ama agir sacmaliyorsun. Nerde sürdüremedi ya? Nasil yolu Galatasaray'a düsmezdi? RVP'nin yolu nereye düstü? 2 sene mi oynadi sadece?

Ingiltere en cok izlenen lig dogru. Ama CL ingiltere liginden bile daha cok izleniyor ve orda basarili olan Sneijder. 2 sene degil, yillardir.

Tam tersi, RVP en fazla 3 yil üst düzey sekilde basarili oldu.

Sneijder'in Inter donemi harici basarisi ne? Benim fikrim bu. Yabanci spikerler olsun , yorumcular olsun RvP olunca daha fazla dikkat cekiyorlar. Demek adam daha buyuk isim yapmis Avrupada

Kim kimi hoplatıyor şimdi? Son durum nedir ?

Drogba hepsini hoplatır onu geçin :hat:

tumblr_m4cc0w9sdi1rq6kano1_500.jpg

Ulu efsane için 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum tüm Türk futbolseverlerimizi <3.

RvP milli takiminda en az Sino kadar etki yaratmis bir oyuncudur. Italya ligi ile EPL'i bir tutmayin

Ikisinin Hollanda'daki basarilarinda bile Sneijder onde. RvP cogu sefer karakter sorunlari yuzunden Feyenoord'da yedek kalmis, karakteri ve gelisimi Wenger tarafindan kurtarilmis bir adamdir. Oyle ki, Arsenal sadece 2.75 mil pound'a almistir RvP'yi.

Sneijder ise Ajax'la genc yasinda basarilar yakalamis, Ajax'in sampiyonlar liginde o donemde basarili performanslarinin en buyuk mimarlarindan olmustur. Zaten rekor kirarak 27 milyon euro'ya Real'e gitmesi de tesaduf degildir.

İkisininde prime dönemini ele alacak olursak hakikaten zor olur birini seçmek lakin ben Sneijder diyorum. Sneijder'in Milito'yu nasıl şaha kaldırdığını hatırlayalım, uygun sistemle ve uygun partnerle (top seviye olmasa bile) takımı bir tık üst seviyeye taşıyabilecek bir adam.

Abi RvP dememin nedeni futbolda gol atan adam her zaman yildizi olur takimin. Mesela Modric performans olarak Sneijderide , RvP'yide donunda sallar ama underrated cunku surekli gol atan kisi degil. Burak bile isim yapti CL'de gol kralligina yarisirken :D

Son düzenleme:
Ikisinin Hollanda'daki basarilarinda bile Sneijder onde. RvP cogu sefer karakter sorunlari yuzunden Feyenoord'da yedek kalmis, karakteri ve gelisimi Wenger tarafindan kurtarilmis bir adamdir. Oyle ki, Arsenal sadece 2.75 mil pound'a almistir RvP'yi.

Sneijder ise Ajax'la genc yasinda basarilar yakalamis, Ajax'in sampiyonlar liginde o donemde basarili performanslarinin en buyuk mimarlarindan olmustur. Zaten rekor kirarak 27 milyon euro'ya Real'e gitmesi de tesaduf degildir.

Milli takim dedim zaten ulkesindeki macerasi degil.

s

Sneijder

2x Italya Kupasi
2x hollanda lig sampiyonlugu
2x hollanda kupasi
2x türkiye lig sampiyonlugu
3x türkiye kupasi
3x türkiye süper kupa sampiyonu
1x FIFA dünya sampiyonu
1x hollanda süper kupa sampiyonlugu
1x italya süper kupa sampiyonlugu
1x Sampiyonlar Ligi

1x dünya kupasi final ve hollandanin en iyi oyuncusu, RVP ve Robben yok
1x Avrupa'nin en iyi orta sahasi seciliyor

Takimlar: Ajax - Real Madrid - Inter - Galatasaray

van Persie

1x ingiltere kupa sampiyonlugu
1x ingiltere lig sampiyonlugu
3x ingiltere süper kupa sampiyonlugu
1x UEFA kupasi

Takimlar: Feyenoord - Arsenal - Manchester

(orda bile ne kadar basarili oldugu ortada)

ehehehe

Son düzenleme:
Abi RvP dememin nedeni futbolda gol atan adam her zaman yildizi olur takim. Mesela Modric performans olarak Sneijderide , RvP'yide donunda sallar ama underrated cunku surekli gol atan kisi degil. Burak bile isim yapti CL'de gol kralligina yarisirken :D

Yav zaten afaki bir şeyi tartışıyoruz, futbol takım oyunu olduğu için performans değerlendirmesi yapmak zor zanaat... Ha afaki bir şekilde birini seçecek olsam Sneijder derim tabi o ayrı.

Isin ozeti Sneijder kariyer olarak RvP'den buyuktur ama performans olarak al birini vur otekine.

Ayrica Hakan eger Sneijder Inter donemindeki performansini devam ettirseydi Turkiye'nin yuzune bakmazdi. Adam gozden cikarildigi icin ve son durak oldugumuz icin bize geldi. Yoksa en kotu Atleticoya falan giderdi

Müzmin sakat Rvp ne ara iyi oldu , Snejder donunda sallar rvp yi

Isin ozeti Sneijder kariyer olarak RvP'den buyuktur ama performans olarak al birini vur otekine.

Ayrica Hakan eger Sneijder Inter donemindeki performansini devam ettirseydi Turkiye'nin yuzune bakmazdi. Adam gozden cikarildigi icin ve son durak oldugumuz icin bize geldi. Yoksa en kotu Atleticoya falan giderdi
s

Hayir. Sneijder performanstan dolayi ayrilmadi Inter'den. Inter ne kadar sacma yönetiliyor ortada. Bilgisiz konusmayalim lütfen. Sneijder aksine performansina göre ayni parayi talep ettigi icin sözlesme uzatmiyorum dedi ve Inter de satma karari verdi bedelsiz göndermemek icin.

O dönem bizim almamiz mucize adeta, yoksa belki 1 sene orda kalsa dedigin gibi Ateltico'ya fln gidebilirdi. O günün sartlarina bagli.

Aynen öyle. Ben bu kiyasi anlayabilirim, ama sakince düsündükten sonra RVP diyenlerin kafasini anlayamam acikcasi.

Rvp-Sneijder kıyaslamasınnda seninle aynı fikirdeyim ama Rvp'de hakikaten az buz bir adam değil, PL performansından dolayı öyle diyenler çıkabilir ki çıkmış da.

s

Sneijder

2x Italya Kupasi
2x hollanda lig sampiyonlugu
2x hollanda kupasi
2x türkiye lig sampiyonlugu
3x türkiye kupasi
3x türkiye süper kupa sampiyonu
1x FIFA dünya sampiyonu
1x hollanda süper kupa sampiyonlugu
1x italya süper kupa sampiyonlugu

1x dünya kupasi final ve hollandanin en iyi oyuncusu, RVP ve Robben yok
1x Avrupa'nin en iyi orta sahasi seciliyor

Takimlar: Ajax - Real Madrid - Inter - Galatasaray

van Persie

1x ingiltere kupa sampiyonlugu
1x ingiltere lig sampiyonlugu
3x ingiltere süper kupa sampiyonlugu
1x UEFA kupasi

Takimlar: Feyenoord - Arsenal - Manchester

(orda bile ne kadar basarili oldugu ortada)

ehehehe

Ingilteredeki yaptigi etki Sneijder'in kariyerindeki CL ve Dunya kupasindaki basarisi harici herseyi siler. Ayrica Hollanda ne zaman dunya sampiyonu oldu?

Rvp-Sneijder kıyaslamasınnda seninle aynı fikirdeyim ama Rvp'de hakikaten az buz bir adam değil, PL performansından dolayı öyle diyenler çıkabilir ki çıkmış da.
s
Yok tabi ya, ben RVP geldiginde büyük karizma diyen birisiyim. Ama Manchester'de son dönemi vasat idi, göndermek icin kulüp aradilar yahu. Ilk bizle haberi cikti Fener'den önce. Bize cakmaya calisiyorlardi. Bize maliyetinden dolayi vazgecince Fener aldi.

s

Hayir. Sneijder performanstan dolayi ayrilmadi Inter'den. Inter ne kadar sacma yönetiliyor ortada. Bilgisiz konusmayalim lütfen. Sneijder aksine performansina göre ayni parayi talep ettigi icin sözlesme uzatmiyorum dedi ve Inter de satma karari verdi bedelsiz göndermemek icin.

O dönem bizim almamiz mucize adeta, yoksa belki 1 sene orda kalsa dedigin gibi Ateltico'ya fln gidebilirdi. O günün sartlarina bagli.

Ok sir unutmusum futbol profuyla konustugumu. Inter'de Sneijder yardiriyorken almisiz haberimiz yok. Adam bize geldigi zaman dogru duzgun oynamiyordu bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt