Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s

Hayir. Sneijder performanstan dolayi ayrilmadi Inter'den. Inter ne kadar sacma yönetiliyor ortada. Bilgisiz konusmayalim lütfen. Sneijder aksine performansina göre ayni parayi talep ettigi icin sözlesme uzatmiyorum dedi ve Inter de satma karari verdi bedelsiz göndermemek icin.

O dönem bizim almamiz mucize adeta, yoksa belki 1 sene orda kalsa dedigin gibi Ateltico'ya fln gidebilirdi. O günün sartlarina bagli.

Aysal başkanımızın önderliğinde ŞL'de devam etmemiz ve son 16 rakibimizin Schalke olması büyük etkendi.

Ingilteredeki yaptigi etki Sneijder'in kariyerindeki CL ve Dunya kupasindaki basarisi harici herseyi siler. Ayrica Hollanda ne zaman dunya sampiyonu oldu?
s
Öyle mantik mi olur ya :D Dünya kupasi ve CL diyoruz, ingilterede o performansi ikiyle carpsak bile yetmez..

FIFA kulüp dünya sampiyonlugu yahu, milli takim ile degil.

Bu kıyaslamalarda nedense ortalık geriliyor, geçen sene biz de Hagi-Zidane kıyaslaması yapmıştık ortalık karışmıştı... Az kalsın kardeş kanı dökülecekti neyse ki araya akil insanlar girmişti :D

Ben Zidane tarafındaydım bu arada.

Müspet başkanım müspet ;(;(;(;(;(;(;(;(

s
Öyle mantik mi olur ya :D Dünya kupasi ve CL diyoruz, ingilterede o performansi ikiyle carpsak bile yetmez..

FIFA kulüp dünya sampiyonlugu yahu, milli takim ile degil.

Hakan ben zaten demedim mi kariyer olarak Sneijder daha iyi diye?!

Benim demek istedigim Prime zamanlarinda RvP daha buyuk etkis birakmis olabilir Ingiltere gibi bir ligde oynadigi icin. Isim olarak daha populer dersem abartmis olmam

Bu kıyaslamalarda nedense ortalık geriliyor, geçen sene biz de Hagi-Zidane kıyaslaması yapmıştık ortalık karışmıştı... Az kalsın kardeş kanı dökülecekti neyse ki araya akil insanlar girmişti :D

senin gibi bir akil insana Hagi Zidane kıyasını yakıştıramadım.

Dikkat ettiysen adamlar yerine insanlar yazmayı tercih ettim, seksist yaklaşımlara prim vermedim. Tebrik etmeyecek misin ? Melih Sönmez

Sen eskiden böyle değildin ne oldu sana böyle ya tövbe estf...

Yalniz bu kiyaslamada bicak ustu. RvP diyeninde , Sneijder diyeninde haklilik payi var. Bende Zidane derdim ama Hagide cok zorluyor tabi :D

Hakan ben zaten demedim mi kariyer olarak Sneijder daha iyi diye?!

Benim demek istedigim Prime zamanlarinda RvP daha buyuk etkis birakmis olabilir Ingiltere gibi bir ligde oynadigi icin. Isim olarak daha populer dersem abartmis olmam
s

RVP belki isim olarak daha populer olabilir, ama bunun sebebi Sneijder'in daha uzun zamandir Türkiye'de kalmasi. RVP gec geldi, daha cok akillarda kaldi. Türkyie Ligini kimse takip etmiyor iste, simdi RVP fln da kalmadi populer anlamda.

Ben zamaninda bunu bir cok kisiyle tartisim RVP geldiginde.. Almanya'da yasayanlar hep Sneijder diyor.

Milli takim dedim zaten ulkesindeki macerasi degil.

CL disinda ne yapmisa cevap olarak yazmistim. Milli takima gelince de, cogu kisinin dedigi gibi Hollanda'nin son zamanlarindaki en iyi performansi olan 2010 senesinin bas mimari Sneijder'dir (ki bunu RvP ve Robben'in yoklugunda yapmistir.)

Cogu sefer hakli oluyorsun, ki hakemler skandalini sene basindan ilk goren kisisin forumda, ama bence bu konuda hatalisin. Belki de sunu diyorsan sana katilabilirim: RvP Sneijder'den buyuk golcudur.

Hagi bir yana ama Zidane efsanedir abi :D

Bence Hagi diyenler takım duygusunu katmış

Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum pls :D

s

RVP belki isim olarak daha populer olabilir, ama bunun sebebi Sneijder'in daha uzun zamandir Türkiye'de kalmasi. RVP gec geldi, daha cok akillarda kaldi. Türkyie Ligini kimse takip etmiyor iste, simdi RVP fln da kalmadi populer anlamda.

Ben zamaninda bunu bir cok kisiyle tartisim RVP geldiginde.. Almanya'da yasayanlar hep Sneijder diyor.

Interdeki basarisini Ingiterede veya Ispanyada gosterseydi Sneijder derdim tartismasiz. Bende zaten futboldaki etkisinden bahsediyorum yoksa Senijderin kariyerini tartisacak degilim

CL disinda ne yapmisa cevap olarak yazmistim. Milli takima gelince de, cogu kisinin dedigi gibi Hollanda'nin son zamanlarindaki en iyi performansi olan 2010 senesinin bas mimari Sneijder'dir (ki bunu RvP ve Robben'in yoklugunda yapmistir.)

Cogu sefer hakli oluyorsun, ki hakemler skandalini sene basindan ilk goren kisisin forumda, ama bence bu konuda hatalisin. Belki de sunu diyorsan sana katilabilirim: RvP Sneijder'den buyuk golcudur.

Kardesim , Bro popularity wise RvP daha buyuk olabilir diyorum. Kariyer degil.

Interdeki basarisini Ingiterede veya Ispanyada gosterseydi Sneijder derdim tartismasiz. Bende zaten futboldaki etkisinden bahsediyorum yoksa Senijderin kariyerini tartisacak degilim
s
Yahu böyle bakilmaz ki olaya.. Ingiltere ve ispanya diyorsun da, CL'de bunlarin hepsini tokatladi adam. Ayrica ingiltere dedigin lig benim icinde en kaliteli lig, ama ingiliz takimlari CL'de bi halt yiyemiyor.

Neyse kapatalim konuyu, Sneijder daha büyüktür, daha kariyerlidir. Ama bu demek degildir ki, van Persie kötü, kariyeri fln yok.

Hoydaaa, ben 2. bir tartisma kaldiramam. Ben sunu buraya birakarak kaciyorum.

trophy.jpg

Vay arkadas toplu tecavuze ugradim yether :D

Sneijder Bursadaki gibi oynasin yeterli. Sampiyon bile yapar. Sneijder kutsal portakalimizdir ona laf yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt