- 12 Ocak 2013
- 50.845
- 60.209
- 4.323
furki iiii misin
iyidir sergo sen nasılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
furki iiii misin
sVay arkadas toplu tecavuze ugradim yether
Sneijder Bursadaki gibi oynasin yeterli. Sampiyon bile yapar. Sneijder kutsal portakalimizdir ona laf yok zaten.
sYalniz Robben > RVP + Sino diyebiliriz sanirim.
s
Wes icin yapilan algi operasyonun altinda kaldin son haftalar. Cok haksizlik ettin kendisine. Bir daha olmaz umarim. Wes herseyimizdir.
Yalniz Robben > RVP + Sino diyebiliriz sanirim.
iyidir sergo sen nasılsın
Müzmin sakatlık konusunda mı renkdaşım![]()
Dikkat ettiysen adamlar yerine insanlar yazmayı tercih ettim, seksist yaklaşımlara prim vermedim. Tebrik etmeyecek misin ? @Melih Sönmez
Sen eskiden böyle değildin ne oldu sana böyle ya tövbe estf...
Ok anlasildi.
Sneijder > Dennis Bergkamp
Mutlu Son...
İkisininde prime dönemini ele alacak olursak hakikaten zor olur birini seçmek lakin ben Sneijder diyorum. Sneijder'in Milito'yu nasıl şaha kaldırdığını hatırlayalım, uygun sistemle ve uygun partnerle (top seviye olmasa bile) takımı bir tık üst seviyeye taşıyabilecek bir adam.
Abi Milito'yu gecelim Sneijder Yasin denen kazmayi bile saha kaldirdi Hamzali sezondaBundan ötesi Sabri olur zaten ama o da imkansiz, Sabriyi Pele Maradona Messi Maldini ile ayni takima koy yine takimin icine eder.
Sabriyi solda wesleyle 4 hafta oynatalım. tanıyamazsın kank, iddia ediyorum.
10 yılda sol ayağıyla orta açacak kadar kendini geliştiren bir oyuncudan bahsettiğimin farkındayım

![]()
Gülüyoruz da bir kac sayfa önce Ünal basgani görünce gece gece hüzünlendim yine ;(
![]()
Gülüyoruz da bir kac sayfa önce Ünal basgani görünce gece gece hüzünlendim yine ;(
Sarisin oldugunu zanneden sivasli yumusagin tekidir sergen
Ben degil de partneri hergun yatirip giydiriyordur
İnsan bir like atar oldumu şimdi ? :asd22: