Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse ahmet çakarın sozuyle bir yerleri patlatmaz merak etme..ne çok korkmussun..soy ismin gibi delikanlı ol biraz lütfen...burda her gün bomblalar patlıyor Almanyada ki bir Türk olarak pkk yı destekleyen soydaşlarının burda öldürülmesine neden olan Almanyaya bir tepkin oldumu hiç çok merak ediyorum.hepsinin derdi petrol ve ekonomikmiş sagol çok açıklayıcı bir bilgi verdin.bizim ekonomik yada petrol ile derdimiz yok.askerimiz polisimiz masum halkımız olmesin başka bir sey istemiyoruz.
s
Yahu o ayri zaten, bu isler sadece silah ile fln yürümüyor. Hepsinin derdi zaten petrol ve ekonomik.

Sapikmisiniz arkadas savasi savasla, atesi atesle mi savunuyoruz, ne ara bu hale geldik? Masum insanlarin sucu ne, orda insan ölüyor diye burda da mi ölecek, burda ölüyor diye orda da mi ölecek.. Bunun sonu gelmez.

Terör örgütleri gibi düsüncelere kapilmayin, istedikleri buydu zaten, millet gittikce sacmaliyor.

Son düzenleme:
FETÖ, ISID, PKK farketmez hepsi ayni diyor, ayni anda kendisi eylem yapalim, tetikci tutalim diyor :D

FETÖ, ISID, PKK farketmez hepsi ayni diyor, ayni anda kendisi eylem yapalim, tetikci tutalim diyor :D

niye böyle dıyor cunku bunlarla mücadele yontemı bu sekılde buyuk devletler taşeron olarak nasıl bu örgütleri kullanıyorsa bizde kullanalım dıyor

arkadaşlar aranızda doberman sezdim

Ahmet Çakar: ''İki suça idam gelmeli fazla değil; tecavüz ve terör.''

185296_o9380.jpg

kimse ahmet çakarın sozuyle bir yerleri patlatmaz merak etme..ne çok korkmussun..soy ismin gibi delikanlı ol biraz lütfen...burda her gün bomblalar patlıyor Almanyada ki bir Türk olarak pkk yı destekleyen soydaşlarının burda öldürülmesine neden olan Almanyaya bir tepkin oldumu hiç çok merak ediyorum.hepsinin derdi petrol ve ekonomikmiş sagol çok açıklayıcı bir bilgi verdin.bizim ekonomik yada petrol ile derdimiz yok.askerimiz polisimiz masum halkımız olmesin başka bir sey istemiyoruz.
s
Ovv delikanlilik dersimi veriyorsun simdi? Sidik yarisimi yapiyorsun? Simdi bende diyim ozm 15 temmuz yatsaydin sende tankin altina, nerdeydin yahu? Donuna mi yaptin?

Ne gibi tepki vermemi bekliyordun Almanya'da? Gidip senin gibi teröristcilerin istedigi gibi insanlik disi eylem mi yapacaktim? Sacma sapan konusup insanlari tahrik etme.

Siyasetin figürani olmussunuz yahu. Erdogan'a karsi degilim, Erdogan'i desteklemem de. Ama sürekli siyasete alet olacagina bi arastirin bu masum insanlar neden ölüyor. Bi arastirin suriye'de savas neden var, Erdogan'in rolü nedir, katar'in rolü nedir diye..

Hic bir insan ölmesin elbette. Ama ölüme baska masum insanlari öldürerek cevap verilmez heralde. Bunun korkaklik ile alakasi yok, insanlik ile alakasi var.

İzlemiyorum artık bu programı. Yorumlardan anladığım kadarıyla da izlemeye değmez bu gece.

dün 38 kişi öldü bir sürü de yaralı var.bunu senin o savundugun almanya destekli pkk yaptı.almanya pkk yı destekleyecek benim ulkemın masum ınsanları ölecek ama Türkiye almanya gibi aynı şekilde karşılık verirse insanlıktan bahsedeceksin..benim ülkemin almanyayla hiç bir sorunu yok.oradaki hiç bir örgütü desteklemıyor almanyadaki hiç bir terör örgütünde Türk yapımı silahlara rastlanmıyor..bildiğim kadarıyla almanyanın bizden iadesini istediği ama teslim etmediğimiz terörist te yok..bunca şeyi almanya yapacak sen TÜrkiyeyi eleştireceksin.sonra bana delikanlılık dersleri ver diyeceksin.valla sana ders falan işe yaramaz..
s
Ovv delikanlilik dersimi veriyorsun simdi? Sidik yarisimi yapiyorsun? Simdi bende diyim ozm 15 temmuz yatsaydin sende tankin altina, nerdeydin yahu? Donuna mi yaptin?

Ne gibi tepki vermemi bekliyordun Almanya'da? Gidip senin gibi teröristcilerin istedigi gibi insanlik disi eylem mi yapacaktim? Sacma sapan konusup insanlari tahrik etme.

Siyasetin figürani olmussunuz yahu. Erdogan'a karsi degilim, Erdogan'i desteklemem de. Ama sürekli siyasete alet olacagina bi arastirin bu masum insanlar neden ölüyor. Bi arastirin suriye'de savas neden var, Erdogan'in rolü nedir, katar'in rolü nedir diye..

Hic bir insan ölmesin elbette. Ama ölüme baska masum insanlari öldürerek cevap verilmez heralde. Bunun korkaklik ile alakasi yok, insanlik ile alakasi var.

:star:Melis o gün heyecanla uyanmıştı. Bir an önce kendini kırlara atmak istiyordu. Pembe ve sarı çeçeklerle donanmış beyaz elbisesini hemen üzerine geçirdi. Melis annesini öptü ve sütünü bitirdi ve hemen dışarı koştu. Güneş içini ısıtıyor, rüzgar saçlarını yalıyordu. Melis kuş cıvıltılılarıyla, bahar kokularıyla dolu bahçede durdu. Oturdu soluklandı. Sonra sırt üstü uzandı ve göyüzüne baktı. Melis mutluydu. Melis neşeliydi. Melisin içi kıpır kıpırdı. Temiz hava göz kapaklarını ağırlaştırmıştı. Melis gözlerini açtığında güneş hayrettin dedenin derme çatma kulübesinin arkasına doğru dönmüştü. Melis acıktığını hissetti. Melis geldiği gibi şarkıalra söyleyerek eve döndü. Melis'in annesi sofrayı kurmuştu bile. Melis oturdu yemeğini yedi. Melis mutluydu, Melis neşeliydi.:rose::rose::rose::rose:

Son düzenleme:
dün 38 kişi öldü bir sürü de yaralı var.bunu senin o savundugun almanya destekli pkk yaptı.almanya pkk yı destekleyecek benim ulkemın masum ınsanları ölecek ama Türkiye almanya gibi aynı şekilde karşılık verirse insanlıktan bahsedeceksin..benim ülkemin almanyayla hiç bir sorunu yok.oradaki hiç bir örgütü desteklemıyor almanyadaki hiç bir terör örgütünde Türk yapımı silahlara rastlanmıyor..bildiğim kadarıyla almanyanın bizden iadesini istediği ama teslim etmediğimiz terörist te yok..bunca şeyi almanya yapacak sen TÜrkiyeyi eleştireceksin.sonra bana delikanlılık dersleri ver diyeceksin.valla sana ders falan işe yaramaz..
s
Kendi kendine ne gaza geliyorsun? Nerde Türkiye'yi elestirmisim bundan dolayi? Almanya silahlari göndererek dogru yapiyor diye birsey mi dedim? Kusura bakma ama senin gibi insanlarla ugrasamam. Bravo devam et böyle.

Bu forumda insanlarla tartisirken neden bir cok kisi kendi kendine tezler kurup bunun üstüne dikleniyor?

Surda Ahmet Cakar yanlis konusuyor, yuh diyorum. Kendi kendine dikleniyorsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt