Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir konudada birbirinizi kirmadan tartismayi beceremeyeceksin degil mi.

Yazdiklariniza dikkat edin.

Adamlar show pesine düsmüs. ROK konusuyor, digeri gülüyor.

Bugün Mehmet'in forumda yazdigi gibi, hani ulan daha demin üzüntülü sekilde konusmalar fln yapiyordun. Ne oldu 2 dk da..

ahmet çakar niye yanlış konuşuyor tam olarak dediklerini almanya bize yapıyor.pkk yı da maşa tutmuş ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama biz ölüyoruz burada.. bizi öldürüyorlar bunun için insanlık falan kalmadı bizde kusurumuza bakma.. 2 dakikanı ayır ve almanya gerçegini oku bir aydınlanma yaşa istersen..ayrıca sen rahat uyu kimse yasadıgın yerde bomba patlatmayacak.ama biz senin yasadıgın almanyanın destegiyle pkk nın patlattıgı bomba nedeniyle ölürmüyüz kısmett..

PKK, Almanya’da terör örgütü listesinde olmasına rağmen, çok sayıda dernekle örgütsel propaganda, zorla haraç toplama ve eleman temini çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Almanya’nın iç istihbarat servisi Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın (BfV) Haziran’da açıkladığı resmi rapora göre, terör örgütü PKK’nın Almanya’da 14 binden fazla üyesi ve yandaşı bulunuyor.

1993 yılında Almanya’da yasaklanmasına rağmen PKK, kurduğu çeşitli dernekler aracılığıyla, kültürel faaliyetler kisvesi altında propaganda yürütmeye devam ediyor, zorla haraç topluyor, örgüte eleman temin ediyor.PKK’nın para kaynağı Almanya
Güvenlik birimlerinin tahminlerine göre, terör örgütü mali kaynaklarının yüzde 65’ini Almanya’daki faaliyetlerinden elde ediyor.
s
Kendi kendine ne gaza geliyorsun? Nerde Türkiye'yi elestirmisim bundan dolayi? Almanya silahlari göndererek dogru yapiyor diye birsey mi dedim? Kusura bakma ama senin gibi insanlarla ugrasamam. Bravo devam et böyle.

Bu forumda insanlarla tartisirken neden bir cok kisi kendi kendine tezler kurup bunun üstüne dikleniyor?

Surda Ahmet Cakar yanlis konusuyor, yuh diyorum. Kendi kendine dikleniyorsun.

Son düzenleme:
ahmet çakar niye yanlış konuşuyor tam olarak dediklerini almanya bize yapıyor.pkk yı da maşa tutmuş ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama biz ölüyoruz burada.. bizi öldürüyorlar bunun için insanlık falan kalmadı bizde kusurumuza bakma.. 2 dakikanı ayır ve almanya gerçegini oku bir aydınlanma yaşa istersen..

PKK, Almanya’da terör örgütü listesinde olmasına rağmen, çok sayıda dernekle örgütsel propaganda, zorla haraç toplama ve eleman temini çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Almanya’nın iç istihbarat servisi Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın (BfV) Haziran’da açıkladığı resmi rapora göre, terör örgütü PKK’nın Almanya’da 14 binden fazla üyesi ve yandaşı bulunuyor.

1993 yılında Almanya’da yasaklanmasına rağmen PKK, kurduğu çeşitli dernekler aracılığıyla, kültürel faaliyetler kisvesi altında propaganda yürütmeye devam ediyor, zorla haraç topluyor, örgüte eleman temin ediyor.PKK’nın para kaynağı Almanya
Güvenlik birimlerinin tahminlerine göre, terör örgütü mali kaynaklarının yüzde 65’ini Almanya’daki faaliyetlerinden elde ediyor.
s
Yahu bana aydinlanmadan bahsetme. Benim günüm bu konularla geciyor. Benim burda Almanya hükümetini savundugum fln yok. Burda da cogu insan mal oldugu icin bi halt bilmiyor, tam tersi sagci olmaya basliyorlar. Hükümetin tek yaptigi iyi sey o masum insanlara kapi acip yardim etmek. Ama bu mültecilerin sorumlulari zaten Amerika ile kendileri. Hepsi bu devletlerin dis politikasindan kaynaklaniyor.

Obama, Merkel fln zaten Birlesmis Milletlere göre savas sucu isliyorlar, UN charter'i bilirmisin? Ama iste bunlarin arasinda Erdogan da var. 2009'dan sonra 1-2 petrol borusu icin Suriye'yi yerle bir etti tonca devlet, masum insanlarin evini yikip gecti bu pis siyasetciler. Onlarin ayni zamanda radikal yollara düsmesine sebep oldular.

ISID gibi terör örgütü neden olustu, neden o kadar insani manipüle edebiliyor saniyorsun. Hepsi buna reaksiyon olarak.

Kisaca gelirsek, tüm siyasetciler dünyanin anasini bellediler, ama bunun cözümü asla masum insanlari hava ucurmak olmamasi gerekir.

Cakar dogru konusuyor diyorsan, diyebilecegim brisey yok. Yarin ISID'e katil istersen dostum.

Son düzenleme:
almanya pkk yı desteklıyor mu evet.onların desteklediği teröristler bizim halkımızı olduruyor mu ee bu da evet.biz rahat uyuyamazken almanlar neden rahatca uyuyabiliyor.onların ki canda bizim ki patlıcan mı.almanlar da bizim çektiğimiz acıları cekerse belki terörü desteklemekten vazgeçer.aslında almanyanın yaptıgı bildiğin savaş suçu ama ülkemiz hesap soracak güce ve kudrete sahip değil.Türk halkı ışide katılmaz yada pkk gibi örgüt kurmaz devlet kurar.almanyada bunu sana öğretmemişler ne yazık ki..yani herhangi bir terör örgütüne katılmam mümkün değil.burda bombalarla biz yaşıyoruz sen bizden fazla konuşuyorsun terörü besleyen ülkenden sallayıp duruyorsun.edep biraz yahu.
s
Yahu bana aydinlanmadan bahsetme. Benim günüm bu konularla geciyor. Benim burda Almanya hükümetini savundugum fln yok. Burda da cogu insan mal oldugu icin bi halt bilmiyor, tam tersi sagci olmaya basliyorlar. Hükümetin tek yaptigi iyi sey o masum insanlara kapi acip yardim etmek. Ama bu mültecilerin sorumlulari zaten Amerika ile kendileri. Hepsi bu devletlerin dis politikasindan kaynaklaniyor.

Obama, Merkel fln zaten Birlesmis Milletlere göre savas sucu isliyorlar, bu hic yaziliyormu? Ama iste bunlarin arasinda Erdogan da var. 2009'dan sonra 1-2 petrol borusu icin Suriye'yi yerle bir etti tonca devlet, masum insanlarin evini yikip gecti bu pis siyasetciler. Onlarin ayni zamanda radikal yollara düsmesine sebep oldular.

ISID gibi terör örgütü neden olustu, neden o kadar insani manipüle edebiliyor saniyorsun. Hepsi buna reaksiyon olarak.

Kisaca gelirsek, tüm siyasetciler dünyanin anasini bellediler, ama bunun cözümü asla masum insanlari hava ucurmak olmamasi gerekir.

Cakar dogru konusuyor diyorsan, diyebilecegim brisey yok. Yarin ISID'e katil istersen dostum.

almanya pkk yı desteklıyor mu evet.onların desteklediği teröristler bizim halkımızı olduruyor mu ee bu da evet.biz rahat uyuyamazken almanlar neden rahatca uyuyabiliyor.onların ki canda bizim ki patlıcan mı.almanlar da bizim çektiğimiz acıları cekerse belki terörü desteklemekten vazgeçer.aslında almanyanın yaptıgı bildiğin savaş suçu ama ülkemiz hesap soracak güce ve kudrete sahip değil.Türk halkı ışide katılmaz yada pkk gibi örgüt kurmaz devlet kurar.almanyada bunu sana öğretmemişler ne yazık ki..yani herhangi bir terör örgütüne katılmam mümkün değil.burda bombalarla biz yaşıyoruz sen bizden fazla konuşuyorsun terörü besleyen ülkenden sallayıp duruyorsun.edep biraz yahu.
s
Kimlerle yaziyorum ben burda arkadas ya. Celiskiye bak. Neyse suc bende. Devam et sen. Anlatmaya calistim ama anladigim kadariyla atesi atesle savunmaktan baska bi halt bildigin yok, birde aydinlanmadan bahsediyorsun.

Zaman kabyetmisim son 20 dk. Alinti yapma daha fazla.

Umarim Ahmet Cakar'a olaya duygusal bakmayan insanlar en sert cezayi keser.

zaten kayda deger bir cevap veremiyorsun.ışid abd o bu şu bir şeyler saçmalıyorsun.almanya pkk nın en buyuk destekçısı ve bizim ülkemizde terörist faliyetlerde bulunuyorlar.onlar bomba atsın biz gül atalım ateşe ateşle karşılık vermeyelim.sen orda eurolarını biriktir burda insanlar ölsün.almanya destege devam etsin.böyle bir döngude yaşayalım.ulan keko bir sehit cenazesine git orda ateşe ateşle karşılık vermeyelim dee.mahalle yansa senin gibiler saçını tarar.sende alıntı yapma başka diyecegim yok.
s
Kimlerle yaziyorum ben burda arkadas ya. Celiskiye bak. Neyse suc bende. Devam et sen. Anlatmaya calistim ama anladigim kadariyla atesi atesle savunmaktan baska bi halt bildigin yok, birde aydinlanmadan bahsediyorsun.

Zaman kabyetmisim son 20 dk. Alinti yapma daha fazla.

Umarim Ahmet Cakar'a olaya duygusal bakmayan insanlar en sert cezayi keser.

hakan euroları bırıktırıyon mu cıdden

Egitim cidden sart arkadas. Zerre bi halt bilmiyorlar, vir vir vir konusuyorlar. Bilmemek suc degil ayrica, zekadan fln bahsetmiyorum. Ama konusuyorsan en azindan biraz arastir, gercekleri ögrenmeye özen göster arkadas.

ISID ABD diye birsey sacmaliyorsun diyen kisi, Almanya PKK'yi destekliyor diyor ayni zamanda.

Ulan bu ülkeler neden destekliyor bunlari bi ondan bahset. Erdogan alet olmadi mi onlari destekleyen ülkelere? Suriye'de neden savas cikti arkadas? O savasi cikaran zihniyetler bugün patlama olunca ekran basinda cikip populizm yapiyorlar. Siz yazilana ciziline inanmakla hayatiniza devam edin.
ISID'ci zihniyetler bile var aramizda, yuh ulan.

Neyse he ben Eurolari biriktiriyorum.

Son düzenleme:
:asd22:

Eurolarını biriktir ne olm. Şimdi sen işi gücü bıraktın terörist mi kovalıyorsun sende tl biriktiriyorsun.

:asd22:

Eurolarını biriktir ne olm. Şimdi sen işi gücü bıraktın terörist mi kovalıyorsun sende tl biriktiriyorsun.
s
Olay su, Almanya PKK'yi destekliyormus diye ben EURO biriktirmemeliyim, sokaklara cikip eylem yapmaliyim. Ama kendisi dedigin gibi TL biriktirebilir, cünkü kendi siyasetcilerimiz cok temiz ya.
Erdogan 1-2 petrol borusu adina ISID'i destekelemedi mesela. Pardon, ben yanlis bilgiler almisim.

s
Olay su, Almanya PKK'yi destekliyormus diye ben EURO biriktirmemeliyim, sokaklara cikip eylem yapmaliyim. Ama kendisi dedigin gibi TL biriktirebilir, cünkü kendi siyasetcilerimiz cok temiz ya.
Erdogan 1-2 petrol borusu adina ISID'i destekelemedi mesela. Pardon, ben yanlis bilgiler almisim.

150 bin euro biriktirde Türkiye'den emlak al yatırım tavsiyesi verelim.

Futbol programi siyaset yapinca ancak bu kadar olur iste.

Simdi de tepkiler geldi diye kendilerini savunuyorlar yanlis birsey demedik diye. Ulan an itibariyle Beyaz TV terör örgütü gibi konusuyorsunuz, birde yanlis birsey demiyoruz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt