Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba sona ge!dik. Unal aysal ayarlarindan fatih kucaktan kucaga oturuyor edepsizligine giden yol

Cakar ne zirvaliyor, kendisi sanki hic terbiyesizce konusmuyor

Nazifi dolmuşa bindirdiler. Yol kasisli. Dolmuş kasise girdikçe Nazif zıplıyor

Ahmet Çakar: "Ben yaşlı bir insanım. 20 yıldır da basının içindeyim."
Levent Nazifoğlu: "Ya hocam bırak bu lafları, aynı yaştayız."

3 tane şaklabana cevap veriyor ya kimi baz alıyosunda orda konuşuyorsun rezil olduk ya vallahi rezil olduk

Kulüp içerisinde yönetici pozisyonuna kadar gelmiş herifin üslubunu tavrını iyi izleyin. Galatasaray'ın nasıl içten çökertildiğinin kanıtıdır şu program. Galatasaray'da üst düzey yönetici olmuş bir ne idüğü belirsizi ertemler çakarlar rasimler top diye oynuyorlar şu anda hem de canlı yayında :)

Levent iyice mafyaya bağladı :)

"Bana o lafları diyemez hocam, sen rahat ol."

Bizim yoneticinin su programa katilip onemli bir bilgi vermeyip, sadece kendisini ilgilendiren bir konu hakkinda cocuk gibi laf yetistirmesi Galatasaray icin utanc sebebidir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım'ın müridi Ahmet Çakar'a ''hocam hocam'' diyor söz alamıyor.

ABV

Kongre kongre olsa bu gece olağanüstü genel kurul kararı alır ve mevcut yönetimin ipi çekilir seçime gidilirdi ama nerede o onurlu haysiyetli kongre üyeleri? Bir Galatasaraylı olarak utanıyorum şu anda.

Fatih Hocaya kebabçı filan deriz ama şu Levent'ten daha medeni ve kültürlüdür.Fatih hoca bunları nasıl madara etti boy boy videolar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt