Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2604e3c56602a1a45742c1f8101efc8b.png

Aysal´dan daha megolaman az adam gördüm, ve bu arkadasimizin bahsettigi rantcilar arasinda Bahri Havadir gibi toplaminda o dönemin kuru ile 300.000.000 TL dagittigimiz profesyoneller de dahil mi ? Merak ettim.

Nereden bakarsan bak utanç verici oldu Galatasaray adına. Yinede pozitif bakmak istiyorum camia, taraftar belki uyanır artık. Bu kulübün sorunu takımın kazanamadığı iki maçın çok ötesinde.

Fenevliler başak geçiyor nazifle Allah bildiği yapsin seni gerizekali herif

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent çoktan istifa etmiş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su adami yorumcu olarak yanlarina alsalarda bizde kurtulsak, hala yayinda lan. :D

O halde yarın olağanüstü kongre kararı alınıp seçime gidilmezse eğer Galatasaray bitmiş demektir, betoncu saray lobisi tarafından içten çökertilmiş demektir. Bu sene değil hiçbir sene şampiyonluk falan beklemeyin. Ben böyle bir rezillik ne gördüm ne duydum. Galatasaray'ı canlı yayında sözde temsil eden maymuna bak hala daha konuşuyor haysiyetsiz herif.

Aykutlarla
İsmaillerle
Peireralar

İle çok dalga geçtik allah verdi BELAMIZI

TapaTalK

O halde yarın olağanüstü kongre kararı alınıp seçime gidilmezse eğer Galatasaray bitmiş demektir, betoncu saray lobisi tarafından içten çökertilmiş demektir. Bu sene değil hiçbir sene şampiyonluk falan beklemeyin. Ben böyle bir rezillik ne gördüm ne duydum. Galatasaray'ı canlı yayında sözde temsil eden maymuna bak hala daha konuşuyor haysiyetsiz herif.

Bugün resmen utandım, beyaz tv gibi leş bir programa alay konusu olduk

Bütün gelecek projelerimizi deşifre etti adam

instagramı olan ertemi silksin instagramdan.

Yav bu nedir ya ahahahahhahaa

100 küsür yıllık kulübün herşeyini öğrendik xd
Bi çekiciliği kalmadı takımın

Transfer yapamayız diyo
15 gündür taraftarı kandırdılar
Şaşırdık mı

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt