Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bir şey verdiği yok sadece kefil olmuş diyor.ayrıca o parayı alacak geri tabi dedi.zaten dursun kim ki bize 120 milyon tl versin?
Türkiye'de 120 milyon TL'yi 3-5 seneligine geri almak koşuluyla olsa bile verebilecek kadar über zengin 15-20 kişi vardır heralde.Onlarında kim oldukları belli.Dursun o parayı verse şu an iflas bayrağını dikerdi kendi iş kariyerinde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok fazla komplo teorilerine inanmam ancak artık harbiden karanlık bir gücün ligleri dizayn ettiğine inanmaya başladım. bu sene bjk seneye fener şampiyon bosuna kendimizi yıpratmayalım artık.

yalancı sarhoslar yalancı divandaki bunaklar yalancı polarcı taraftarlar bunlar defolmadan düzelmeyiz asla

Öyle anlatiyorlar ki sanki tak diye 120 Milyon TL'yi masaya koymus.

Adam teminat vermistir, bunlari zaten gelen her baskan yapmiyor mu Türkiye de? Yapamasa zaten secilmezdi. Abartmamak lazim bunu.

Öyle ballandira ballandira anlattilar ki sanki parayi hediye etti kulübe. Peskes cektigi Riva ila bol faizli geri alacak dolayli yoldan zaten Allahin cezasi.

Serefsizler Allah belanizi versin. Koskoca kulübü yerin dibine soktular, yere paspas ettiler su saklabanlarla bir olarak.

O kadar taraftarin ahini topladiniz ki, bunlar bir bir cikacak sizden. Bir sözüm de o kongredeki serefsizlere, hala bu adamlari orada tutan kim varsa, bunlara kim canak tutuyorsa Allah belanizi versin hepinizin.

Ne hallere düstük ya, utandim bu aksam resmen. Koskoca adamlarda 1 gram bile akil yok. Bir de su Leventi burada öve öve bitiremiyordunuz yazin. Alin size iste o Levent.

Artik nasil korku sardiysa hepsi kudurmus köpekler gibi ortaya ciktilar. Yazik cok yazik. Sorsan Galatasaray elit bir kulüptür. Ne eliti lan bildigin serseri toplulugu.

Galatasaray'ı elit yapan şey taraftarı..
Genç ve potansiyel gençlerin çoğunluğu Galatasaraylı, aklı başında zeki kendi fikirleri olan bilinçli Galatasaray taraftarı zaten olayın farkında.

Ua ve lise ile Galatasaray taraftarı arasında çok fark var. Ua filan bunlar hep fener kafasını yaşayan insanlar.

Dursunu günahim kadar sevmem ama öyle kulüpten kendi cebine para kaldiriyor falan demek sacmalik adam bizim fakir takimin milyonlarinami kaldi zaten hayvan gibi zengin

yasak değil mi cepten kulübe para kaydirmak vs ben mi yanlış biliyorum.

Dursun bazı taraftarı sucuk ile bazılarını da yalanlariyla kandırmış gibi gözüküyor.
Bu düşünmeyen agbimizde inanmis gibi duruyor.

Savunurken batırdı
Sivadi ve bıraktı.
Ben böyle rezillik görmedim.

tapatalk

Dursunu günahim kadar sevmem ama öyle kulüpten kendi cebine para kaldiriyor falan demek sacmalik adam bizim fakir takimin milyonlarinami kaldi zaten hayvan gibi zengin
Emin ol Ünal Aysal bu dursunun en az 5 katı daha zengin.Ünal Basganin serveti 1 milyar doların çok uzerinde.Turkiye'nin en zengin 10-15 kişisi arasında.Dursun ilk 200'ün olduğu listede bile adı geçmiyordu

Dursun üyelik aidatını ödemeyen bir adam, kulübe para filan vermez

Emin ol Ünal Aysal bu dursunun en az 5 katı daha zengin.Ünal Basganin serveti 1 milyar doların çok uzerinde.Turkiye'nin en zengin 10-15 kişisi arasında.Dursun ilk 200'ün olduğu listede bile adı geçmiyordu

Aysal baskanim vizyonlu kisidir tabiki daha zengin olacak

Ben kucağa oturmadim diyor da resmen striptiz yaptı Ertem ve tayfasina.
Gecenin özeti tam olarak budur.

tapatalk

ya birader nesi zengin.adamın üzerine alacak smokin parası yok.bu herifin 100 milyondolar parası varsa ağzıma sıçsınlar.çulsuzun teki herif.

Daha dursunu şu nazifoglu nu savunan insanlar var ya akıl mantık işi değil arkadaş bunlar ne yiyip ne içiyor Twitter da bazıları nerdeyse Konvoya çıkacak mutluluktan

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

ya birader nesi zengin.adamın üzerine alacak smokin parası yok.bu herifin 100 milyondolar parası varsa ağzıma sıçsınlar.çulsuzun teki herif.
alacak parasi vardir ama görgüsü, vizyonu, kalitesi yoktur
sen ben bile alabiliyosak o niye alamasin sacmalama lütfen

Bahsettiği pastanın en güzel yerini yemek için aklı sıra yerini sağlamlaştırmak istedi.

Belki kendi yemeyecek ama hizmet ettiği herif götürecek ne var ne yoksa.

Ki bu saf arkadasta inanmış o suratsız herife.

Dursun 5 koyduysa 25 almadan gitmez bu kadar basit bu iş.

tapatalk

Daha dursunu şu nazifoglu nu savunan insanlar var ya akıl mantık işi değil arkadaş bunlar ne yiyip ne içiyor Twitter da bazıları nerdeyse Konvoya çıkacak mutluluktan

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Ayni gerizekali insanlar yüzünden yillardir Sabri den de kurtlamiyoruz mesela. Görüyorlar ediyorlar reiiiis diye saksak yapiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt