Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay gelse ne olacak yav severiz ederiz ama pisirik pasif adamin teki.

Bize agresif adam lazim, yerliler ile hasir nesir olacak onlarin bir dedigini iki etmeyecek adam degil. Bu futbolcular dayak hak ediyor.

Seve seve degil döve döce adam edeceksin bunlari. Eskiden istmezdim ama gelsin ulan Magath gelsin ebelerinin seyini görsün bizim kocagötlü futbolcular.

Ertem'in açtığı anketin altında ki yorumlara baktım da yalnız bizim taraftarda da iş yok hala Terim aşağı Terim yukarı

3 milyon Euro'dan aşağı para almaz transfer tercihleri çöp taktik bilgisi yok, kaç yaşına geldi bu kulübün başka bir çıkış noktası yok mu?

İgor Tudor denenmeli her açıdan daha makul ve şu şartlarda olabilitesi yüksek

Taktik bilgisi var,hırslı ve oyunu müdahaleleri yerinde

Bizim maçlar dahil bir kaç maçlarını takip ettim takımı çok kompakt oynatıyor, çok iyi alan kapatıyorlar göze hoş gelen fena olmayan futbol oynatıyor.

Düşük bütçesine göre güzel transferler de yaptı takıma

Çok net söylüyorum bu Tudor büyük TD olacak, biz şans vermesek bile bir şans veren çıkacak ve çok iyi hoca olacak bence.

Ama yok biz 3-5 milyon euro verelim FT gelsin yeni Amrabat'lar Yiğit Gökoğlan'ları toplasın takıma

Milli takımda da gördük taktik açıdan ne kadar rezalet durumda olduğunu FT'nin, ama hala Fatih Terim başka bişey bilmiyor bizim taraftar

Keşke yönetim bizi şaşırtsa da şu Tudor'u getirse

Ertem'in açtığı anketin altında ki yorumlara baktım da yalnız bizim taraftarda da iş yok hala Terim aşağı Terim yukarı

3 milyon Euro'dan aşağı para almaz transfer tercihleri çöp taktik bilgisi yok, kaç yaşına geldi bu kulübün başka bir çıkış noktası yok mu?

İgor Tudor denenmeli her açıdan daha makul ve şu şartlarda olabilitesi yüksek

Taktik bilgisi var,hırslı ve oyunu müdahaleleri yerinde

Bizim maçlar dahil bir kaç maçlarını takip ettim takımı çok kompakt oynatıyor, çok iyi alan kapatıyorlar göze hoş gelen fena olmayan futbol oynatıyor.

Düşük bütçesine göre güzel transferler de yaptı takıma

Çok net söylüyorum bu Tudor büyük TD olacak, biz şans vermesek bile bir şans veren çıkacak ve çok iyi hoca olacak bence.

Ama yok biz 3-5 milyon euro verelim FT gelsin yeni Amrabat'lar Yiğit Gökoğlan'ları toplasın takıma

Milli takımda da gördük taktik açıdan ne kadar rezalet durumda olduğunu FT'nin, ama hala Fatih Terim başka bişey bilmiyor bizim taraftar

Keşke yönetim bizi şaşırtsa da şu Tudor'u getirse

Fatih Terim isminden gına geldi artık.Kankasi tüpçü ile mutlu mesut yaşamaya devam etsin.

İgor Tudor gelmelidir. Ama bu kadro ile ömrü uzun olmaz. Başta Sabri olmak üzere 30'lukların hepsini şutlaman gerekir.

Hamza hocam geliyor herhalde hadi hayirlisi.

Hocamiz tekrar gelsin.

6a361c64ba872b9a4dd7760f285f9d8a.png

igor tudoru harcariz, adam rahat su an baski yok kime ne iki mac yener 3 mac yenilir bizde bu lüksü yok...ha td nasil dersen cok iyi derim ama su an kariyerine yazik eder!

sinan engin hamza hocayı alırım diyo puhahah tudordan iyi sorsan hamza cahil herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt