Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anca goy goy herif

Çık iki laf et ulan hakemlerle ilgili

Beşiktaş ile ilgili kötü birşey söylediğini duymadım bu herifin gizli bi sempatisi var bjkye

C5DtTzUWEAAT2nB.jpg

Rasim Ozan: "Biz Türkiye'nin en büyük iki kulübüyüz, bu Beşiktaş'a ne oluyor? Gel barışalım."
Abdülkerim Durmaz: "Tamam."

:asd22:

Anca goy goy herif

Çık iki laf et ulan hakemlerle ilgili

Beşiktaş ile ilgili kötü birşey söylediğini duymadım bu herifin gizli bi sempatisi var bjkye
Ahmet Cakar Tudor olayı tarihin en büyük etkisizliği diyor rasim susuyor, Apo olur mu öyle sey, yok artık falan diyor.Bu rasim Galatasarayliyim diye gecinmesin artık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Cakar Tudor olayı tarihin en büyük etkisizliği diyor rasim susuyor, Apo olur mu öyle sey, yok artık falan diyor.Bu rasim Galatasarayliyim diye gecinmesin artık

Apo'nun Galatasaray'lı olmasını isterdim.

Bize böyle fanatikler lazım. Ortada Galatasarayı savunacak adam kalmadı

TapaTalK

Rasimin tek özelliği rakiple ağır derece jb geçmek.
Biraz ciddiyetle takimida savun arkadaş

Apo'nun Galatasaray'lı olmasını isterdim.

Bize böyle fanatikler lazım. Ortada Galatasarayı savunacak adam kalmadı

TapaTalK
Rasim çıkarları için fenevli bile olur, oyle birisi.Boş boş konuşmaktan başka bisey yaptığı yok.Evren Turhan hariç bizimkilerin alayı cöp

Sinan Dick,Riekerink,Dursun gibileri her defasında ölümüne savunuyor çakal keltoş

yada takımı geri yaslamasaydı

konya macinda da aynisi olmustu hem de sneijder ve bruma varken
sahamizdan zor cikmistik
bu takim anca alanya ve akhisara karsi top oynar aksini de iddia eden varsa yani bilemiycem
tudorun nasil bir takim istediginin previewu ilk yarida gorulmustur
macin tamamina yayilmasini ve degisikliklerin nokta atisi olmasini bekliyorsaniz - birkac hafta daha bekleyiniz. ideal takimi ise onumuzdeki sezon goruruz iyi transferler yapilirsa tabiki

konya macinda da aynisi olmustu hem de sneijder ve bruma varken
sahamizdan zor cikmistik
bu takim anca alanya ve akhisara karsi top oynar aksini de iddia eden varsa yani bilemiycem
tudorun nasil bir takim istediginin previewu ilk yarida gorulmustur
macin tamamina yayilmasini ve degisikliklerin nokta atisi olmasini bekliyorsaniz - birkac hafta daha bekleyiniz. ideal takimi ise onumuzdeki sezon goruruz iyi transferler yapilirsa tabiki
Renktaş temelde haklısın. ben mesela tolgayı oyuna almasını isabetli buldum ve aslında başta işede yaradı rakibin baskısını kırdık, ama josueyi değilde selcuğu alsaydı oyundan daha isabetli olurdu. ikinci değişiklik dehşet vericiydi ve olması gereken yine oyunu seyreden semihin yerine Ahmet atmış gibi oyundan düşen yasinin yerine sinan

Apo güzel konustu Tudor olayi hakkinda simdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt