Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giovannimelchiorre.nationalturk.jpg

Basın toplantısını bastılar lul

Fb klubunun beyaz tv ye olan tepkisini destekliyorum, hatta imrendim, keske bizimkiler de boyle dik dursa

diger yandan seyirciler de bir seyler duymak istiyor, kararsizlik yasiyorum

fakat dick advocaat a yapilan sey buyuk saygisizlik fb klubu tarafindan . Bir marka adam advocaat ,sen adamdan habersiz boyle bir karar almamalisin

baris bashdash ovuldu
hocamizin futbolcu yaptigi bir isimdir.

Hocanın hırvat oyuncu istemesinde hiç bir sakınca yoktur

Hemen komisyon iması yapıyor ama alakası yok. Küçük bir ülke ama futbolcu fabrikası gibi

Hem yetenekli hem profesyonel topçuları oluyor genelde ama tabii doğru ismi seçmek önemli

Hocanın hırvat oyuncu istemesinde hiç bir sakınca yoktur

Hemen komisyon iması yapıyor ama alakası yok. Küçük bir ülke ama futbolcu fabrikası gibi

Hem yetenekli hem profesyonel topçuları oluyor genelde ama tabii doğru ismi seçmek önemli

hangi takima baksan hirvat topcu var
avrupanin brezilyasi

ulan rasime bak erteme eliyle işaret ediyor oğuz tongsire siyaset üzerinden yüklensin diye, kameraya yakalandığından haberi yok tabi

sonra da "aa gerçek mi bu" falan diyor haberi yokmuş gibi

adamin ham maddesi sn can dundar'a edilen laflari kiniyorum

rok değişik bir proje, lise mezunu askerliğini bedelli yapmış muhtemelen hiç bir vasfı olmayan bir adam ama o kadar konuşmaya hukuki anlamda başına hiç bir iş gelmiyor.

Bütün ezeli rakiplerimizin marşlarını çaldırdık bu sezon helal olsun yönetim

TapaTalK

Ertem'le Sinan eğlenmeye devam etsin Lyon saplayınca o yüzlerindeki ifadeyi merak ediyorum hele ki bir de lig yarışın da başakşehir önlerine geçti mi bakalım marş çalacak yüzleri olacak mı :D

Bu Panda ne kadar serefsiz... JOR a demedigini birakmadi zamaninda yollanmasinda da rol aldi simdi taraftar JOR u yolladi diyor pezo

Bu malları izleyenler olduğu sürece daha çok söylenirsiniz. Nasıl dayanıyorsunuz şu salakları izlemeye anlamıyorum helede şöyle bir mağlubiyetten sonra.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Sinan Engin: Galatasaray taraftarına sesleniyorum. Igor Tudor'a sahip çıkmayın. Cavanda, Linnes... Ne yaptığı belli değil.

Dursun Özbek'i haftalardır savunan aynı kişi operasyona başlamış

LN:

"Artık istifa etmek istiyorum"

TapaTalK

Moderatör tarafında düzenlendi:
nazifoglu demiş bu haftaki kongre sakin geçecek yani ibra edilcez rahat of ya 1 yıl daha cope gidecek anlasılan lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt