Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dincer azaphanin seyinin kac cm oldugunuda sagolsunlar ögrettiler, RTÜK uyuyormu cok merak ediyorum!

Eski tadı yok, uzun zamandır izlemiyorum. Sinan Engin hiç çekilmiyor.

Ertem, programa başlarken gece uzun olacak falan diyor ama saat 1'de programı kapatıyor :D

Eski tadı yok, uzun zamandır izlemiyorum. Sinan Engin hiç çekilmiyor.

Ertem, programa başlarken gece uzun olacak falan diyor ama saat 1'de programı kapatıyor :D
Az önce açıp biraz izledim onlara göre Serdar Aziz'in pozisyonunda faul kararı yanlış ve maçın genelinde şikecilerin hakkı yenilmiş. İkiyüzlü eyyamcılar

Son düzenleme:
Boş adamlar için boş tartışmalar. Gündem geldi. Eğlenin.

Hiç kızmayın valla goygoy moygoy izleyen de sizsiniz/biziz.

Son düzenleme:
Verrr müzüğü Ertemmmm

YouTube

sacma bir video uzerinden ahkam kesme ugrasindalar

bir galatasaraylının şu programa katlanabilmesi de ayrı bir olay ... ne kadar galatasaray düşmanı varsa omuzlara aldınız

Ahmet Çakar: "Muslera ispanyolca küfür etti. Gereği yapılmalı."

Riekerink'e kizlarin nerde calisiyor diye soran muhabir Deniz türüc'e corabin cikarabilirmisin ayagina bakmak istiyorum dedi

Fener'in attigi ilk gol öncesi ozan basmisti hatirlarsaniz

Riekerink'e kizlarin nerde calisiyor diye soran muhabir Deniz türüc'e corabin cikarabilirmisin ayagina bakmak istiyorum dedi

Fener'in attigi ilk gol öncesi ozan basmisti hatirlarsaniz

kendilerini akilli saniyolar
herife fb taraftari kenardan sogutucu uygulandiktan hemen sonra girdigin icin ciddi bir sakatlik olmadigini dusunuyor diyo
sonra yarayi gorebilir miyim falan
deniz gereken cvbi verdi

Feghouli: "Puan farkı açılmasın, ligde heyecan devam etsin diye hakemler böyle davranıyor olabilir." (Beyaz TV)

Feghouli: "2 maçta Galatasaray'a oynanan oyunları sahada görebiliyor ve hissediyorum. Aynı faul bize çalınıyor, rakiplere çalınmıyor."

Feghouli: "Takım arkadaşım yerde yatarken hakem tepkisiz kaldı. Olcay ayakla müdahale ederken orada bekledim. Hakem reaksiyon göstermedi."

Feghouli: "Daha sonra Olcay ehliyle takım arkadaşımı hırpaladı ve ben mecburen araya girmek, arkadaşımı korumak zorundaydım."

Son olaylardan sonra halen daha bu kanalı izleyen Galatasaraylıların olması üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt