beyaz ile candan erçetin atışmasının kaliteli olması

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Evet arkadaslar, son yillarda Türk TV´lerinde gördügüm en kaliteli atismadir, izlerken beni son derece eglendiren ve halen devam eden bir atismadir. Candan Ercetin nekadar kaliteli ve asil bir sanatci oldugunu gösterdigi, ve Beyazit Öztürk´ün showmanligini konusturdugu bir olay olmustur. Mamafih, ortaya cikan güzelligin kalitesini tartismanin bir imkani olmasa bile, dinleyenlere ve dinletenlere keyifli dakikalar yasatacaktir...

edit...

Full versiyonunu buldum...

https://www.youtube.com/watch?v=F3rpFK267bI

https://www.youtube.com/watch?v=eRAHTT8FhWY

ve iceride olmayan Beyazit´in son cevabi...

Son düzenleme:
Ben son derece itici buldum ne yalan söyleyeyim. :)

beyazla başa çıkamaz candan erçetin :)

Kesinlikle muhteşem gidiyor. Yalnız Beyaz 5.roundla oyunu bitirdi gibi fena cevaptı Hayko falan :D

Bu kadin dayanismasi ile aslinda zor karsilik verilecek bir ise imza atmisti, ancak Beyaz´in gidip Nuri Alco´yu kadin dayanismasina karsi getirmesi olayi buraya kadar bitirmistir...

evet nuri alço hamlesi çok stratejik bir hareket olmuş çok ironik :D şimdi candan hanımın bunun üstüne çıkması zor beyaz bu işlerin ağ babası candan en fazla 1-2 video çekebilir beyaza karşı :D

febeli Beyazıt Öztürk, tavukları pişirmişim şarkısına yer vermiş klibinde. Candan Erçetin'de Galatasaray'lı, bir dahaki round'da "Telgrafın tellerine kuşlar mı konar?" gelir mi acaba. :D

netesadüftür ki tüm görüntüleri bu sabah izlemiştim, eğlenceli gerçekten

evet nuri alço hamlesi çok stratejik bir hareket olmuş çok ironik :D şimdi candan hanımın bunun üstüne çıkması zor beyaz bu işlerin ağ babası candan en fazla 1-2 video çekebilir beyaza karşı :D

Candan hanim muhtesem bir sanatcidir, ve bana göre cok iyi götürdü isi hic seviyeden ödünc vermeden... Ama bu Beyaz cok sivri zekali bir adam, ne yapmasi gerektigini iyi biliyor. Nuri Alco ile baya bir kirmizi cizgiye basmis oldu, ve buna karsilik verebilecegini sanmiyorum Candan hanimin. Böyle olaylarda seviyeyi biraz asagi cekmen lazim, tabiki sivri zekadan ödünc vermeden. Beyaz bunu muhtesem yapti. Candan Ercet´in seviyeyi simdi ayni sekilde asagi cekse bile, bu Nuri Alco hamlesi olayi zaten bitirmistir bana göre...

Son düzenleme:
febeli Beyazıt Öztürk, tavukları pişirmişim şarkısına yer vermiş klibinde. Candan Erçetin'de Galatasaray'lı, bir dahaki round'da "Telgrafın tellerine kuşlar mı konar?" gelir mi acaba. :D

Onu degilde Yolanthe´yi katabilir birdaha ki kilibe. Yada Ümit Besen´e karsilik dilber ayi cikarabilir diye düsünüyorum. Ama battle olayini kayip etmistir, cünkü Nuri Alco´ya verilecek bir cevap yok. Kadin danismasina muhtesem bir kontra oldu... Beyazit´da utanma diye birsey yok... :D

bundan sonrası fenev -Galatasaray kapısması. Candan reyiz inşallah fener aglamayı dayar bir dahaki klibinde. BEYAZ AĞLAMAAAAAAAA şeklinde

hqdefault.jpg

beyaz Gs ı çok iyi batırdınız diye kontra yapsaymış

beyaz showun senelerdir programında ki en akıllı ve mantıklı yaptığı işlerden biri

Aralarinda beef varmis, bilmiyordum bunu. East cost, west coast catismasina dönmesin de.

Geri
Üst Alt