- 30 Temmuz 2009
- 26.730
- 3.691
- 2.023
Cevap: Beyaz Show
Survivor adasına canlı bağlantı yapıyorlar. Taner diye biri kendini Sezar ilan etmiş.
Survivor adasına canlı bağlantı yapıyorlar. Taner diye biri kendini Sezar ilan etmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taner'i bi sen tanımıyorsun sanırımSurvivor adasına canlı bağlantı yapıyorlar. Taner diye biri kendini Sezar ilan etmiş.![]()

Taner'i bi sen tanımıyorsun sanırım
Nihat başladı duygu sömürüsüne..Nihat namaz kılmaya çalışıyormuş..
Taner'i bi sen tanımıyorsun sanırım
Nihat başladı duygu sömürüsüne..Nihat namaz kılmaya çalışıyormuş..

Yarışan 3 yarışmacıdan biri Trabzonspor, diğer ikisi Galatasaray'lı olunca Beyaz'ın sorduğu soru şu:
Galatasaray şuan ligde kaçıncı sırada ?![]()
Hayır 3ü de Galatasaraylı cıktı diye duydum sanki.
Evet aynen boyle sordu Beyazı cok severim ama ozelikle bunu sordurup üstüne o bacaksızın HAHAHAHA diye gulmesine ayar oldum.
Hayır 3ü de Galatasaraylı cıktı diye duydum sanki.
Evet aynen boyle sordu Beyazı cok severim ama ozelikle bunu sordurup üstüne o bacaksızın HAHAHAHA diye gulmesine ayar oldum.
Galatasaray denilince salonda baya bir Galatasaraylı alkışladığı için ayar oldu. O yüzden öyle bir soru sordu bence. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama, birilerinin bunu medyaya malzeme vermesi insanın zoruna gidiyor.
Ben olsam bende yaparim. Adam hakli, rekabet bunun icin zevkli.![]()
Beyaz'ın bizim ligde kaçıncı olduğumuz sorusundan çok Ebru Gündeş'in internete sansür konusu hakkındaki cehaletine takıldım.
Aynen cehalet yerlerde paraları sayıyolar adamlar para basıyo konser konser.
Tamam anlarım herkesin farklı bir uğraşı ilgi alanı vardır eyvallah ta bu da genel kültür artık be kardeşim.
Nerde yaşıyorsun derler adama..