Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Survivor adasına canlı bağlantı yapıyorlar. Taner diye biri kendini Sezar ilan etmiş. :)

Tanerin dediği video 4.dakikaya bakın:asd:

[video=youtube;lDT7vjCw-DU]https://www.youtube.com/watch?v=lDT7vjCw-DU[/video]

Yarışan 3 yarışmacıdan biri Trabzonspor, diğer ikisi Galatasaray'lı olunca Beyaz'ın sorduğu soru şu:

Galatasaray şuan ligde kaçıncı sırada ? :o

Yarışan 3 yarışmacıdan biri Trabzonspor, diğer ikisi Galatasaray'lı olunca Beyaz'ın sorduğu soru şu:

Galatasaray şuan ligde kaçıncı sırada ? :o

Hayır 3ü de Galatasaraylı cıktı diye duydum sanki.

Evet aynen boyle sordu Beyazı cok severim ama ozelikle bunu sordurup üstüne o bacaksızın HAHAHAHA diye gulmesine ayar oldum.

Adamlar haklı, bu duruma düşürenler utansın. Hepsini yazın bir kenara, intikam zamanı gelecek yakında.

Evet aynen boyle sordu Beyazı cok severim ama ozelikle bunu sordurup üstüne o bacaksızın HAHAHAHA diye gulmesine ayar oldum.

Galatasaray denilince salonda baya bir Galatasaraylı alkışladığı için ayar oldu. O yüzden öyle bir soru sordu bence. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama, birilerinin bunu medyaya malzeme vermesi insanın zoruna gidiyor.

Ben olsam bende yaparim. Adam hakli, rekabet bunun icin zevkli. :)

Galatasaray denilince salonda baya bir Galatasaraylı alkışladığı için ayar oldu. O yüzden öyle bir soru sordu bence. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama, birilerinin bunu medyaya malzeme vermesi insanın zoruna gidiyor.

Kesinlikle insanın zoruna gidiyor zaten o adam boynuna sacma sapan sekilde atlayınca Beyaz da aynen oyle dedi art niyetli sormadım dedi sayın Polat sagolsun.

Beyaz'ın bizim ligde kaçıncı olduğumuz sorusundan çok Ebru Gündeş'in internete sansür konusu hakkındaki cehaletine takıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt