Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Son haftada Kenan Doğulu gelecekmiş, son hafta bundan sonra ki hafta olabilir, o kadarını bilmiyorum :p

:asd:

Bu hafta güzel olacak gibi Dilara Gönder ve diğerlerinin normal zamanda nasıl biri oldukları hakkında fikir sahibi olmuş oluruz.

Dilara Gonder, haber sunusundan normalde cok farkli. Ntvspor radyoda topuk pasi diye radyo programi vardi.Duysaniz inanamazsiniz bu kadar ciddi biri radyoda cok icten kipir kipir:). Beyaz showda da oyle olur tahminim

dilara gönderin sesi b.k gibi Arda neresi guzel la radyo da duyunca kapatıyorum görüntülü tercihim

Dilara Gönder eski favorilerimdendir :D bilen bilir, avatarı vardı bende. Kendisi PS3 oyunları bile oynar, sosyal ve güler yüzlü biridir.

Program hakkında başka sorusu olan var mı :asd:

Dilara Gönder eski favorilerimdendir :D bilen bilir, avatarı vardı bende. Kendisi PS3 oyunları bile oynar, sosyal ve güler yüzlü biridir.

Program hakkında başka sorusu olan var mı :asd:

Dilara Gönder yeni çıkan pc oyunları için pc toplattı.Twitter'da parçaları sorup duruyordu.Bu mu daha iyi şu mu diye. :D Severim kendisini.Ntvspor'da zaten bir Tuğba Dural bir de Dilara Gönder'i severim.Gerisini at çöpe. :D

Yav haftaya gelse olmaz miydu Nuri ve Topal.

Istanbul'da olacaktim ne güzel. :)

Bu arada Dilara, Nuri ve Topal'dan daha cok heyecan yaratti lan Forum'da. :D

dilara şu nontvspora hic yakışmıyor. keşke bizim kanala transfer etseler.

fenerli oldugunu nerden anladın kanıt göster bana:mad:

images

:yenieek:

sakın fener tvde calıştı diye söyleme olur okadar iş yapıyo kız:D

he aziz gibi cakal galatasaraylı birine orda calıstırır mı sanıyosun sen ya da bjk lı :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt