Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Beyaz iyi, hoş, çalışkan, belli düzeyde esprili bir adam eyvallah.

Ancak zamanı çoktan geçti, miladı doldu.

Çünkü kendini yenileme olayı "0" olan bir adam.

10 yıl öncekinden tek farkı dekor ve tabii ki yaşlanan yüzü.

Haliyle hala 10 yıl önceki esprilerine, program anlayışına gülmemizi bekliyor.

Deniz Seki'nin albümü muhteşem olmuş..

"Hayallerim hayal oldu"

"Herkes kendi yolunda"

İki slow şarkısı favorim. Bu seneye damgasını vuracağı kesin!

denizi sevmek için önce onu anlamak lazım.şarkılarında kendinden bişeyler bulman lazım. kilosu beni ilgilendirmez ,boyu posuda ! bir insanı severken ,beğenirken bunları kusur olarak görmemek lazım. bu düşünceler asıl kusurlu olan !

Bunlar kusursa, kusurlarımla mutluyum.:cool:

“Beyaz Show”a bu hafta; "Aşkın Masum Çocukları" adlı yeni albümüyle müzik dünyasında yine fırtınalar estiren Funda Arar, tiyatronun duayeni, usta oyuncu, Behzat Ç'nin Behzat'ı Erdal Beşikçioğlu, aynı dizisinin Bahar’ı Ayça Varlıer, Savcı Esra'sı Canan Ergüder ve Harun'u Fatih Artman konuk olacak. Konukları, sohbeti, eğlencesi, esprisi, Ayşe Egesoy’un alternatif müzik listelerini oluşturulacağı “Damar Damar Üstüne” köşesi, “Üniversitelilerle yarışma” bölümleri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Uzun süre sonra Beyaz Show'u izleyeceğim .

Geçen hafta reklamlarda yakında Kayahan diyordu , ne zaman acaba , o programda fena olur. Bu akşamda gideri var tabi.

Beyaz programlara her hafta en fazla 3 tane konuk çağırsa daha iyi olur. Yoksa 50 kişi çıkıyor programa bir günde, doğru düzgün muhabbet olmadan program bitiyor, programın yarısı şarkılarla geçiyor zaten.

Behzat Ç. ekibinden 3-4 kişi var bu akşam.

İzlenir.

Şu Funda Arar; bu yaşta sağlam hatun vallahi...:tiphat:

Öğrendim:)

Annesi Ordu ünyelimiş..Ne bilin Ankaradaki Ordu gününe katılmışdı ordululara imza veriyordu:),Aman neyse.

Ya hemşerim benim Erdal abi,Ünye'lidir kendisi.Geçen yaz Ünye'nin televizyonu Haber TV'de röportajı vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt