Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Ya hemşerim benim Erdal abi,Ünye'lidir kendisi.Geçen yaz Ünye'nin televizyonu Haber TV'de röportajı vardı.

Annesi Ünyeli babası Ankaralı . İlhan Cavcav'ın öz yiğenidir .

B.k gibi program oldu . Behzat Ç. oyuncularını adam akıllı izleyemedik . Funda Arar konseri oldu resmen .

Açın Aydemir Baba'yı izleyin:D,Varmı onun gibi Galatasaraylı

Hamidou'da canlı yayında:D

Elinden o tesbihi hiç bırakmıyormuş.

burakin beyaz showu yarin kanal7avrupaya cikiyorum aksam 5 te uzunefeyle :)

Aydemir baba döktürüyor..İşte Galatasaraylılık bu:)

Beyaz:Aydemir abi Galatasaray dosyasını hiç açmıyorum,gerçketen kalpten gidebilirsin.

Aydemir akbaş bugünlere geleceğimizi biliyordum.

Aydemir Akbaş güzel konuştu. :)

aydemir akbaşa selam olsun çok güzel konuştu...

Beyaz'ın aylar aylar... sonra programı baymadan ilerliyor.Sıkılmadım resmen.

Adam 15 yıldır Türkiyede bir zahmet öğrensin :D

bu haftaki konukları kim belli mi?

bu haftaki konukları kim belli mi?

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Victoria’s Secret süpermodeli Karolina Kurkova, gazeteci Onur Baştürk, müzik dünyasının başarılı isimlerinden Meyra, hüzün, ayrılık ve romantik şarkıların yeni ismi Gökhan Türkmen, Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Sefa Doğanay ve müzik grubu Yüksek Sadakat konuk oluyor.

Beyaz Show / Program / Özetler / Kanal D

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Victoria’s Secret süpermodeli Karolina Kurkova, gazeteci Onur Baştürk, müzik dünyasının başarılı isimlerinden Meyra, hüzün, ayrılık ve romantik şarkıların yeni ismi Gökhan Türkmen, Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Sefa Doğanay ve müzik grubu Yüksek Sadakat konuk oluyor.

Beyaz Show / Program / Özetler / Kanal D

eyvallah.. konuklar iyi imiş izlenir:)

Her programa 50 tane konuk çağırıyorlar, şarkılardan türkülerden ve reklamlardan başka bişeye sıra gelmiyor. Şarkılarla reklamlarla kapanıyor program. Bir özelliği kalmadı. Yine 5 konuk bi tane de grup çağırmışlar. Adam gibi 2 tane konuk çağırsa programa güzel bir yayın olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt