Beyaz Show Yayından Kaldırıldı

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
HT yazarı Mustafa Doğan :

“Doğan Ailesi'ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz'ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil”

Beyaz artık evlenip çoluk çocuğa kavuşsun bıraksın bu işleri.

Tv8 gitsin bence... Her ne kadar acunu sevmesem de beyazın, rutine binen showunu renklendirebilir.

Paylaşım için sağol admin.

Zamanındaki telefon bağlantısı ve sonrasındaki protestodan sonra bitmişti program zaten, o gün bir daha unutulmadı.

son zamanlarda izleyen var mıydı bilmiyorum ama devir değişti çok ilgi alaka kalmadı bu programlara. yıllardır kendini tekrarlar dizi/film reklamlarının yapıldığı bir alan oldu talkshowlar.
eskiden yapacak bişe olmadığı için millet kırıp dizini oturur bunları izlerdi, şimdi bunu izlemektense internette takılmayı tercih ediyor.

Alkol bağımlısı olmuşsun reis, nerede benim bıraktığım saygın kişilik? Konuma da tekel bayi yazmışsın :eek:

Sence ben bunu kendime yapar mıyım Dorukçuğum? Bunu düşünmen beni ziyadesiyle yaraladı. Çok zor günler geçirdim ve bu zor günlerimde sen yanımda yoktun.

son zamanlarda izleyen var mıydı bilmiyorum ama devir değişti çok ilgi alaka kalmadı bu programlara. yıllardır kendini tekrarlar dizi/film reklamlarının yapıldığı bir alan oldu talkshowlar.
eskiden yapacak bişe olmadığı için millet kırıp dizini oturur bunları izlerdi, şimdi bunu izlemektense internette takılmayı tercih ediyor.

Ondan mı Acun'un programları sürekli zirvede oluyor

TV izleme seviyesi hala çok yüksek ülkede, boş atmayalım.

Bu arada Beyaz Show bu bölümle zirveyi gördü. Canlı izlemiştim. 7 dakikanızı ayırın pişman olmazsınız.

Tiplemelerin olduğu dönemden sonra çok yavan bir talk show’a dönmüştü zaten. Hala “R”leri söyleyememesi üzerine şakalar. Konuklara klasik sorular vs vs. Son yıllarda yanlarına çeşitli ünlüler alarak Candan Erçetin’le 3-4 hafta üstüste şarkılarla kapışması dışında değişik bir şey yapmadı.

gereksiz bir programdı zaten bitmesi isabet olmuş.

R'leri söyleyemiyor hehehe, gemilerde talim var hehehe, hala evlenmedi hehehe tarzında ilerliyordu en son. Hiçbir şey değişmediyse ve hala izleniyorsa asıl garip olan o.

kaldırılma sebebi reyting filan degil tamamen siyasi hürriyet kanald d ve cnnturkte ki muhalif isimlerin tamamı tasfiye ediliyor

Ondan mı Acun'un programları sürekli zirvede oluyor

TV izleme seviyesi hala çok yüksek ülkede, boş atmayalım.
eski yıllara göre düşüş var sebebi de çok net bu programlar tekrarlıyor kendisini. kendince basarılı bulmus yarısmacıları toplayıp toplayıp yarıstırıyor. aynı hikayeler aynı oyunlar aynı atısmalar. millet ben bu filmi daha önce izledim diyerek bırakıyor takip etmeyi. üretim olmaz oldu tv ye yönelik. eldeki son ürünleri yiyoruz yakında patlar o alan da. dönemlik diziler konular vs oluyor. bir dönem talkshowlar iş yaparken, bir dönem izdivac yaptı, son dönemde de vatan millet dizileri aldı bunun yerini. dahası yok, belli dönem sonra aynı seyler gene tekrarlanacak muhteelen. hatta beyaz ın da yıllar sonra program yapacağını falan düşünüyorum. nası tolga çevik döndürüp döndürüp aynı seyleri sundu (halada sunuyor olabilir bilmiyorum.) aynı sey. tv izleyen cok dediğin kesim de aile büyüklerimiz. anlık reytinglerden bahsediyorum. sonra internetten takip olayı olacaktır bir süre daha. yeni içerik çıkmadığı sürece yetişen nesil tv falan izlemez. izlemesin de zaten.

eski yıllara göre düşüş var sebebi de çok net bu programlar tekrarlıyor kendisini. kendince basarılı bulmus yarısmacıları toplayıp toplayıp yarıstırıyor. aynı hikayeler aynı oyunlar aynı atısmalar. millet ben bu filmi daha önce izledim diyerek bırakıyor takip etmeyi. üretim olmaz oldu tv ye yönelik. eldeki son ürünleri yiyoruz yakında patlar o alan da. dönemlik diziler konular vs oluyor. bir dönem talkshowlar iş yaparken, bir dönem izdivac yaptı, son dönemde de vatan millet dizileri aldı bunun yerini. dahası yok, belli dönem sonra aynı seyler gene tekrarlanacak muhteelen. hatta beyaz ın da yıllar sonra program yapacağını falan düşünüyorum. nası tolga çevik döndürüp döndürüp aynı seyleri sundu (halada sunuyor olabilir bilmiyorum.) aynı sey. tv izleyen cok dediğin kesim de aile büyüklerimiz. anlık reytinglerden bahsediyorum. sonra internetten takip olayı olacaktır bir süre daha. yeni içerik çıkmadığı sürece yetişen nesil tv falan izlemez. izlemesin de zaten.

Survivor ise kasıt o programın izlenmeme sebebi Nihat Doğan ve siyasi sebepler.

Ada hayatında yarışmacılar rahat rahat bikiniyle vs. dolaştığı için o görüntüler verilmiyor, yarışmalarda bile diz altı şortla falan yarışıyorlar.

Böyle olunca rekabeti arttırmak için sporcuları getirip duruyor, olması gereken nispeten daha sıradan kişilerin getirilmesi, yine bu yapılsa yine deli gibi izlenir ki bence şu haliyle bile çok izleniyordur yine.

Türk insanı için televizyon bir 20 yıl daha nimet olarak görülür.

Geri
Üst Alt