Beyaz TV'nin Aziz Yıldırım Yayını İptal Edildi

Resmi siteden duyuru yaptıktan sonra o programa çıkarlarsa asıl komedi yaşanır :D

kendileri acisindan son derece haklilar.. dune kadar "fener sikeci" diyen yavsak ROK bugun yalamaya fikir degistirdigi icin mi basladi sanki? tek amac aziz'le birlikte tayyip'i aklamak..

Hiç unutmam, 3 Temmuz sonrası Antu olsun, 12numara olsun hep takip ettim yazılanları... Zaman zaman caps alıp paylaştım da. Birçoğumuzda yaptık aynısını.

Onlarda bazen çok mantıklı yazanlar vardı.

Mesela ;

" Beyler hemen ona buna saldırmayın. Bir görelim durumu. Ona göre tepki veririz"

"Aziz Yıldırım yapmaz diyemiyorum. Ha gerçekten Fenere yönelik bir karalama ise o zaman tepki veririz, Azizin şahsi meselesine tepki vermem"

"Devletin savcısı, emniyeti görmüş, eğer Aziz herzamanki gibi şahsi mesele yapmaz inşalah. Zarar gören Fener olur"

vs gibi ilk hatırladıklarım. Sonra ne oldu biliyormusunuz bunları yazanlar. Hepsi atıldı. Mesajları silindi,.

Çünki o mesajlarda yazdığı gibi mevzu Azizi kurtarma ,yani Azizin şahsi meselesi haline geldi.

Kısacası, o sitelerin hepsi Azizin uşağıydı. Tıpkı Nihat Özdemir gibi, tıpkı Kiğılı gibi. Azizi yalayacaksan gel yanıma, yoksa uzak dur mantığı.

Gelelim konumuza. Demekki bu TV nini yalamalık performansını beğenmemişler. Azizin emriyle iptal edilmiş.Olay budur.

ntvspor varken niye başka yere çıksın adam.

bir yayın olacaksa ntvsporda olur

Aziz Yıldırım'a tebrikler, güzel iş çıkartmış.

Her iki tarafada girmiş.:D

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

@_ertemsener: kamuoyuna duyurulur ;

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün söz vermesine rağmen "yayın iptali " konusundaki açıklamasına karşın cevabımız, gün içinde

@_ertemsener: Beyaz TV tarafından yapılacaktır...

İlginize ve hassasiyetinize teşekkür ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Büyük Kaptanımız ve evladımız Ümit Özat tüm bu içerikten ayrı tutulmakla birlikte, Fenerbahçe’nin tüm kapıları kendisine sonuna dek açıktır.

Ohh ne oldu da birden büyük kaptanimiz ve evladimiz demeye basladi bu serefsizler? Bi ara Ümit asagilayarak aciklama yayinlamisti bunlar. Tabi hakediyor o ayri.

Beyaz Tv bu golü yedikten sonra da Aziz'i savunmaya devam ederse gitsin bütün yetkilileri bu programı yapan el ele tutuşarak köprüden atsınlar kendilerini.

bos.gif

Ertem Şener; Mahmut bey Çarşamba günü için söz verdiniz‚ kesin geleceksiniz değil mi?

Mahmut Uslu; Ertem sen benim sözümden döndüğümü gördün mü?

Ertem Şener; Görmedim Mahmut bey.

Mahmut Uslu; Ee daha niye bu soruyu sorma gereği duyuyorsun?

:happy:

Büyük Kaptanımız ve evladımız Ümit Özat tüm bu içerikten ayrı tutulmakla birlikte, Fenerbahçe’nin tüm kapıları kendisine sonuna dek açıktır.

Ümit Özat'ın son zamanlardaki yaptığı şaklabanlığın sebebi de ortaya çıktı böylece.

Ayrıca iyi olmuş. Ertem Şener reyting rekorları kıracam diye az daha göbek atıyordu. :D Şimdi malak gibi ortada kaldılar.

Süper oldu. Programa ciksalardi, yikama yaglama olacakti Fener'e karsi. Fener'i sirin göstereceklerdi. Simdi kudurmus gibi saldirilar. Ahmet Cakar sov yapar:DD. Birde Ertem'i simdi görelim. Biz röportaj vermedigimizde, bize karsi sallayip duruyordu. Bu Aksam görelim seni Ertem. Azize karsi havlaya bilecek misin?? Sov baslasin

:troll:

Süper oldu. Programa ciksalardi, yikama yaglama olacakti Fener'e karsi. Fener'i sirin göstereceklerdi. Simdi kudurmus gibi saldirilar. Ahmet Cakar sov yapar:DD. Birde Ertem'i simdi görelim. Biz röportaj vermedigimizde, bize karsi sallayip duruyordu. Bu Aksam görelim seni Ertem. Azize karsi havlaya bilecek misin?? Sov baslasin

:troll:

Merak etme saldıramazlar.. orda buldok var... hırlar arada bir ısırırız sizi dercesine.. Arada bir makas alır ..

Geri
Üst Alt