Bilal, Furkan ve Sercan Bursaspor'da!

yalan haber. 3ünün toplam ücreti 2m€ kar etmiyoruz resmen kerizlik 3ü kalsa aziz gelmese fark etmeyecekti bu paralara

1 yarı çöp geliyor, 3 tam çöp gidiyor. Maaşlar eşit hemen hemen. Bonservis farkı 4 milyon euro. Kazıklandığımız doğru, ancak biraz da kazıkladık.

Furkan:1 sene sözleşmesi kalmış.Maaşı 500 bin
Sercan:1 sene sözleşmesi kalmış.Maaşı 500 bin
Bilal:TL cinsinden 2 milyon küsür alıyor.Euroya çevirsen 750 bin euro.1+1 sözleşmesi kalmış.Opsiyonu kullansak bile 1.5 milyon euro

Toplam:2.5 milyon euro+500 bin bonservis.

Serdar Aziz:4 sene 8 milyon euro + 4.5 milyon bonservis.

Bize giren kazık:9.5 milyon euro

Furkan:1 sene sözleşmesi kalmış.Maaşı 500 bin
Sercan:1 sene sözleşmesi kalmış.Maaşı 500 bin
Bilal:TL cinsinden 2 milyon küsür alıyor.Euroya çevirsen 750 bin euro.1+1 sözleşmesi kalmış.Opsiyonu kullansak bile 1.5 milyon euro

Toplam:2.5 milyon euro+500 bin bonservis.

Serdar Aziz:4 sene 8 milyon euro + 4.5 bonservis.

Bize giren kazık:9.5 milyon euro

Sözleşmelerinin yakın zamanda biteceğini bilmiyordum, bu durumda kulübümüze giren kazık devasa boyutlara ulaşmış oluyor malesef.

Bilal kalmaliydi.

Gec kesfedilen bir yetenektir kendisi

bilal furkan ve sercani verip kar ettigimizi sanmak sacma, 3unun de 1 yil sozlesmesi kalmisti ve bu transfer olmasa da herhangi bir takima gidecek kadar yeterli adamlar
asil jem, tarik gibi abuk herifleri vermek meziyet
serdari begensem de pahaliya aldigimiz 1 gercek

Bilal kesinlikle kalmaliydi, jem, donk, tarik, salih dursun falan varken bilal'i vermek cok buyuk hata, zaten bu yonetim dogru bir hamle yapmak istese sonrasinda illa bir sey yapip icine ediyorlar.

Tesekkurler yerli pirlo

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Sercan bu sene Bursada gayet iyiydi Bursa opsiyonu kullanacakti zaten kullanmasada anadoluda okuturduk herhangi 1 kulube.

Hamza hocamın transfer başarısı diyebiliriz sanırım renktaş.

1491665.jpg

Bursaspor Başkanı Ali Ay, olağan divan kurulunda yaptığı açıklamada, "Transferde milyon Euro'lar harcama lüksümüz yok. Benim kafama silah dayasanız, pahalı transfer yaptıramazsınız" dedi.

Vizyoner 1 yönetim anlayışı doğrusu.

Rezillik valla Serdar Azizi madem alacaksiniz 4.5 yerine 5 ver.Bilali niye veriyonuz bedavaya sanki rotasyon icin daha yararlisini alabilecekler.

Bence Bilal kalmaliydi, yedek olarakta olsa, ama Furkan ve Sercan yollanmasini dogru buluyorum.
Artik bizim Kadro genis olmasi lazim, biktim böyle kisitli kadrodan.

Geri
Üst Alt