Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

juliant

Yer: İstanbul

Alıntı:

Emirhan Makul tarafından yazılan Mesajı Görüntüle

Böyle bir savunma olamaz ki ama Mehmet , Sonuçta o stad onların mı onların bitmiştir , TT'nin malı devletin malı anlamam ben o zaman orta malıydı herkes oynasın herkesin bayrağı asılsın , hayır orası gs'nin stadı ve bizim orda işimiz yok.

bıde su acıdan bak onların stadında fener macı dahıl tamamen dolmayan bı stadı bızım tıka basa doldurdugumuzu dusun ve onların yaratamıcagı atmosferı kendı stadlarında bızım yarattıgımızı dusun bu ıhtımallerı goz onune aldıgımızda ben gs taraftarı olsaydım stadımın verılmesını ıstemezdım ama ben ts taraftarı olarak bayıla bayıla ısterım orda oynamayı

Bu herif benim pegasus tribünüme ayak basacaksa ben bir daha o tribüne ayak basmayacağım...

şimdi oynasın diyenelere trabzonspor çok sempatik geliyo demi ?

bide trabzona gelip Galatasaraylı olmanın nasıl olduğunu anlayıp sonra bakmak lazım. oynamasınlar arkadaş. biz trabzonda neler çekiyoruz!

ne çabuk unuttular daha şike operasyonu başladığında febeye yalakalık yapanlar bunlar değilmiydi yok düşmanın bile febe gibi olsun güçlü olsun diye gidin la olimpiyata ne işiniz var arenada

bunlara verirsek herkez isteyecek bunlara verdiniz bize niye vermiyorsunuz gibisinden.

uzak dursun hamsiler bize terörist gözüyle bakiyorlar adamlar resmen forumlarinda.

bize trabzonda ne gözüyle bakıyolar bi bilsen renkdaş. neler yaşıyoruz. bi bilseler bu forumda kimse oynasın demez.

Gelsinler abi zarar çıkmaz heveslenmişler o kadar arena da arena tutturdular gelsinler bir görsünler nasıl bir stad olduğunu! Bir Türk takımı olarakta Trabzonspor'un başarılı olmasını dilerim.

Madem onlara her yer Trabzon,gitsinler Rize de Samsun da mac yapsinlar.

Orası da Avni Aker kadar bizim stadımızdır.Sahiplenmesinler, açılıştaki rezaletle otursunlar yerlerinde

umarım tt arenada oynayabiliriz maçı da bi hayrı dokunur lise takımının bize

stadın full dolacağından zerre şüphem yok

gerçi bu haysiyet yoksunları bilet gelirinin yarısına konmaya çalışır o da ayrı mevzu

Su olayi tartismak bile garip. GS ile iliskileri dondurduk tamam, pekiyi sonsuza kadar mi dondurduk?

Siz bunu sonsuza kadar sürdürebilecegimize inaniyormusunuz? Insanlikta yok böyle bir sey...

O statta Türkiye´deki her külübün hakki var, bunu unutmayin

Hah şimdi tam oldu. Millet kale arkası biletine 50 lira verir 20 lirası galatasaraya gider. Maratona 75 verir 40 lirası galatasaraya gider. Selçuk'u bedelsiz verdik diyorduk ama şayet böylebirşey olursa (mevzuat hakkında en ufak bir fikrim yok) adamı bonservis bedeli ödeyerek galatasaraya satmış oluruz

Yok öyle birşey kardeşim.

Sadece stad için 1 maçlık kira veriliyor.Oda masraflar için.10.000-20.000 tl gibi bir para okadar.O parada çok emin değilim ama GSM İl müdürlüğüne veriliyor.Galatasaray kulübüne para kesinlikle gitmez.

yahu yorumları okudukça ben sinir oluyorum siz hala daha bi şey olmaz diyorsunuz:mad:

beyler yapsinlar maclarini sizde isin ....kunu cikarmayin

Maçlarını yapsınlar tabi ki terbiyesizliğin icadında görev almış bu varlıklar! Amma ve lakin benim stadımda yapmasınlar o stadda bizim bir kuruşumuzun olmadığını iddia edecek kadar karaktersiz ve... Her neyse taraftar olarak buna karşı çıkmalı ve yönetime istemediğimizi bildirmeliyiz en başında taraftar olarak bunu istememeliyiz.Daha Benficayı yenmekten acizler önce Avrupa da bayrak nasıl temsil edilir onu öğrensinler..Ulan Adnanlar şu balıkların bile diline düşecek duruma geldik sizin inanılmaz politikalarınız yüzünden.. Bundandır bu taraftarın kötü oynayan futbolcuya öfkesi Karpaty Lviv maçlarını unutmadım ben şahsıma unutanlar varsa da hatırlasın da H.Balta ve türevlerini bir an önce yok edelim yeniden eskisi gibi herkes haddini bilip yerini gerçek krallarına bıraksınlar.Kralın olmadığı yerde çakallar böyle fink atarlar işte..Çok öfkelendim gece gece aşağılık yaratıklar ya daha ş.liginde eleme geçememişler bize lise takımı diyorlar hem de mabedimizde top oynamaya oraya bayraklarını sokmaya kalkışıyorlar...

geçelim bu işleri bencede trabzon sokaklarında Galatasaray atkısıyla dolaşana laf atanımı dersin omuz atanımı saldıranı mı dersin.

onlar bize bunu yapacak sonra gelip stadımızda rahat rahat maç izleyecekler.tt arenaya gelmek istiyolarsa sezonun açılmasını bekleyip deplasmana gelsinler!

beyler e-mail leri atmayi unutmayin :)

Herkese merhaba.

Yorumları okudum ama bazı noktalarda kafam takıldı dayanamadım üye oldum. Kızmayın bana sadece haklı olarak rahatsızlığımı belirtip gideceğim.

Ben bir GS taraftarıyım İstanbul' da yaşıyorum. Ve bir Trabzonlu olarak Trabzonspor' un stadımızda maç yapacak olmasına çok sevindim gidip destek vereceğim kesinlikle. Ama şu konuda bazı yorumlardan rahatsız oldum nitekim benim gibi rahatsız olan bir çok arkadaşım var. Sürekli aynı şey söylenip duruyor bu stadı devlet yaptı Galatasaray' ın orada bir kuruş hakkı yok vs. gibi. Şuan Türkiye' de tapusu herhangi bir spor kulübünde olan bir stat söyleyebilir misiniz bana ? Bütün stadlar GSGM' ye aittir ve kulüpler bu stadları 49 yıllığına ve ya yıllık olarak belirli miktar karşılığında kiralar. Kiraladıktan sorna kullanım hakkı tamamen kulübe aittir resmi törenler milli maçlar vs gibi durumlar haricinde tamamen kulübün tasarrufundadır ne yapılıp yapılmayacağı. Bu durumda fenerin stadı da öyledir beşiktaşın stadı da öyledir herkesin stadı öyledir. Ali Sami Yen de zaten aynı şekilde 49 yıllığına kiralanmıştı zamanında ve 2013' te süresi doluyordu. Kaldıki nitekim şuan devlet Bursa ve Trabzona' da aynı şekilde stadlar yapıyor ve futbolun güzel ortamlarda oynanmasına katkı sağlıyor. O yüzden demem şudurki yapılan yorumlar gerçekten rahatsız edici ve memleketim insanına yakışmayacak cinsten. fenerli taraftarı anlarım ezeli rakiptir kıskanır çamur atmaya kalkar ama Trabzonlu kardeşlerime yakıştıramadım gerçekten. Tabi bazı kişiler yapıyor bu yorumları herkes için geçerli değil çok sevdiğim arkadaşlarım da vardır buraya üye olan. Ufak bir rahatsızlığımı dile getirmek istedim sadece kalabalık yapıp rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Futbolun kardeşçe zevkini yaşamak dileğiyle kendinize iyi bakın. . .

Ben bir GS taraftarıyım İstanbul' da yaşıyorum. Ve bir Trabzonlu olarak

Sadece burayi okuyup okumayi biraktim. Yaziklar olsun sana ......

Aynen bende.

Böylelerinden oldum olasi nefret etmisimdir...

Birde utanmadan Trabzonluyum diyor...

Trabzon'nun topragi seni daha kabul edermi..!

Insan geldigi yeri, baba ocagini unuturmu...

Hey gidi hey...

Istanbul usaklari...

lann yürü git sayfadan birde utanmadan söylüyo Trabzonluymuş..hiç utanmıyomsn veya içerlemiyomusun bütün stat Trabzona küfrederken mesela..ama sende o haysiyet olsa gsli olmazdn zaten..suç sende değil babanda..

Trabzonlu olup da Galatasaray'ı tuttuğunu söylerken rahatsız olmuyorsun da bizim yazdıklarımızı okurken mi rahatsız oluyorsun ?

Bence forumdan çizik yemen yetmez Sn. "Asimile"

istanbul uşagı seni bas git yoluna..maç günü senin için TT Arenada bi koltuk kırcam..o koltuğu nabarsn bilmem bütün insiyatifi sana veriyorm o konuuda..

okuyun yorumunuzu kendiniz yapın.eğer hala daha oynasınlar diyorsanız ben artık daha bir şey demiyorum!!

iş avrupa olunca trabzona kapımız açık beşiktaşa da açık olurdu ama zamanında ektiğini biçiyorlar.

İlk başta bu konuya sıcak bakıyordum.Ancak bordomavi.net'te ki yorumları gördükten sonra Trabzonlulardan nefret etme derecesine kadar geldim.Tabi ki arada adam gibi adamlarda çıkıyor ama geneli Galatasaray'ı yerden yere vuruyor.Bu yüzden artık bu konuya sıcak bakmıyorum.Gitsinler nerede oynuyorlarsa oynasınlar TT Arena sadece Milli maçlar ve Galatasaray'a açık olmalı onun dışında hiçbir takım oraya giremesin! Galatasaray'ın Galatasaray'dan başka dostu yoktur!

Olimpiyat stadında bir sezon çile çektik, biz neden BJK - TS gibi takım stadlarını şampiyonlar liginde kullanmadık? O zaman ülke puanı olayı yok muydu, TS ülkeye zarardan başka bir şey getirmiyor.

Millette tutturmuş zarar gelirse, lan ne zararı gelecek en fazla çimler deformasyona uğrar.Biz gidemiyoruz bari millet birşeyler yapsın en azından bizim de çorbada bir tuzumuz adımız sanımız duyulsun.

Bilet gelirlerinden %50 komisyon alırız. İşlerine gelirse ok gelmiyorsa bye :)

Trabzonspor akıllıca davranmış. Bize de zaten onay vermek düşerdi. Bari turu atlayın da biz de nasiplenelim:)

Profilimden gözüküyordur ama önceden söyleyeyim Trabzonsporluyum. Altını çiziyorum çünkü Trabzonlu değilim Trabzonsporluyum.(benim için önemli bi ayrıntı)

Önce konuyu netleştirelim. Trabzon'da ki Gençlik Olimpiyatları nedeniyle stadın zemini berbat durumda ve o yüzden malesef Avni Aker'de oynama şansımız yok.Bizim de ilk alternatifimiz Olimpiyat stadıydı. Ki Benfica maçını orada oynadık ama girişiyle,çıkışıyla,stad ambiansıyla,yol sorunuyla -birde ramazan ayı olması nedeniyle- hiçbir tat alamadık. Zulümpiyat işkencesini ramazan ayında 2 defa çekmeye ben ve benim gibi birçok taraftar dayanamazdı.Yönetim de bir hamle yaparak maçın TT Arena'da oynanması için Gs Yönetimine başvurdu.Eğer olumsuz cevap alsalardı muhtemelen Bjk yönetimine başvururlardı en son ihtimal de Olimpiyat stadına kalırdı. Ama burada amaç ambians oluşturmaktan çok Zulümpiyat'tan kaçmaktı. Tabi ki birçok açıdan TT Arena bizim için çok daha avantajlı İnönü'ye göre..

Geri
Üst Alt