Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Trabzonsporluları 3 yıl önceye kadar çok severdim.3 yıl önce bütün olarak Galatasaray'a linç kampanyası başlattılar.Her türlü spor sitesinde Galatasaray düşmanlığı yaptılar.Öyle 3-5 kişiden bahsetmiyorum,yüzlerce,binlercesinden bahsediyorum.Avrupa'da oynadığımız maçlarda yenilelim diye dualar ettiler,Fenerbahçeliler sizden daha omurgalı laflarını bile gördüm.

Bütün bunlara rağmen Trabzonspor da dahil bütün Anadolu takımlarını Avrupa'da desteklerim.Ülke puanı toplamasını isterim.Ama Arena'da tek bir Trabzonsporlu'nun dahi ev sahibi olarak gelmesini istemiyorum.Yeni nesil Trabzonsporluların 90%'ı açık ve net söylüyorum serseri kesimi,beyin ise en son kullandıkları organları.Ben o gördüğüm yazıları o rezil kepaze pislikleri bir ömür unutmam

haha forumlarında biri şöyle yazmış.

bizim sayemizde stadları avrupa kupası görcek vs. diye yazmış.

ulan kaç senedir ilk defa avrupa kupası maçına cıkmıyoruz.sanki kendileri avrupadalar.eleme oynamak önemli değil önemli olan UEFA da ŞL de grublara kalmak.bunlar bunu grub maçı veya çeyrek final zannediyo heralde:).

trabzon oynarsa bjk de olimpiyatta ıstemez mac satatlerı tarıhlerı ayarlanır hıkayesıne bjk de arenda oynar

Oynasinlar,üstelik kiralama bedelide aliriz.

Yok ya bunlar bu stadı spor salonu misali kullanmak istiyor anlaşılan. Herkes burda oynamak istiyor. Kira ücretleri de onlara kalsın. Hem bizimle ilişkilerini de dondurmuşlardı. Yani ancak deplasmana gelebilirler ..

tamam oynayin, trabzon dostumuzdur, ama sartimiz var henriqueyi vereceksin bize. :D

Profilimden gözüküyordur ama önceden söyleyeyim Trabzonsporluyum. Altını çiziyorum çünkü Trabzonlu değilim Trabzonsporluyum.(benim için önemli bi ayrıntı)

Önce konuyu netleştirelim. Trabzon'da ki Gençlik Olimpiyatları nedeniyle stadın zemini berbat durumda ve o yüzden malesef Avni Aker'de oynama şansımız yok.Bizim de ilk alternatifimiz Olimpiyat stadıydı. Ki Benfica maçını orada oynadık ama girişiyle,çıkışıyla,stad ambiansıyla,yol sorunuyla -birde ramazan ayı olması nedeniyle- hiçbir tat alamadık. Zulümpiyat işkencesini ramazan ayında 2 defa çekmeye ben ve benim gibi birçok taraftar dayanamazdı.Yönetim de bir hamle yaparak maçın TT Arena'da oynanması için Gs Yönetimine başvurdu.Eğer olumsuz cevap alsalardı muhtemelen Bjk yönetimine başvururlardı en son ihtimal de Olimpiyat stadına kalırdı. Ama burada amaç ambians oluşturmaktan çok Zulümpiyat'tan kaçmaktı. Tabi ki birçok açıdan TT Arena bizim için çok daha avantajlı İnönü'ye göre..

Trabzon 'a saygımdan gittim geçen yıl 1 maçlarında (Ts-Bursa) kendilerini destekledim. Ama şu yorumları okuyunca olmadı, canım sıkıldı.

Gönül rızası önemliyse, bende kalmadı artık.

Trabzon 'a saygımdan gittim geçen yıl 1 maçlarında (Ts-Bursa) kendilerini destekledim. Ama şu yorumları okuyunca olmadı, canım sıkıldı.

Gönül rızası önemliyse, bende kalmadı artık.

TT Arena şu an da Türkiye'nin 1 numaralı stadyumu.. Bunu tartışmaya gerek yok. Ama Gs'li arkadaşların yorumlarında hep sanki TT Arena da oynayamazsak başka stad bulamayacağız ve maç iptal olacakmış havası olduğu için o bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı duydum.

Sadece kendinizi benim yerime koyun. Kendi stadınızda oynayamıyorsunuz ve alternatif olarak Ts ve Bjk stadları var. Siz Ts stadında oynamak istiyorsunuz ama Ts taraftarları "hadi 1 maçlık verelim kiralama bedeliyle bari", "bizim sayemizde tur atlasınlar", "oo şimdi bunlar zırt bırt bizim stadyumda maç yapmak ister" tarzı yorumlar görseniz benim yazdıklarımın benzeri yazmazmıydınız?

Ek olarak; Bende Gs'a saygımdan 3-0'lık kayseri şampiyonluk maçında Gs'ı desteklemiştim. Benfica maçında da yanımızda Gs ve Bjk'lı arkadaşlar vardı.Stadın bana çok yakın olmasından bende Gs'ın birçok Avrupa maçlarına da gitmeyi düşünüyorum.Bazı Gs'li arkadaşların ters yorumları bunu değiştirmeyecek.

Bir konuda bilgi eksikliğim mevcut. Takımların Avrupa maçlarını hangi stadyumda oynayacaklarını UEFA'ya, eleme maçlarından önce mi yoksa sonra mı (yani gruplara kaldıktan sonra) bildiriyorlar? Eğer önce ise muhtemelen Avni Aker ve Olimpiyat ismi verilmiştir ki Benfica maçı Olimpiyatta oynandı. O yüzden TT Arena'da oynama şansları yoktur. Ama sonra ise bilemem.

Şahsi fikrim TT Arena'da oynanmaması.

TT Arena şu an da Türkiye'nin 1 numaralı stadyumu.. Bunu tartışmaya gerek yok. Ama Gs'li arkadaşların yorumlarında hep sanki TT Arena da oynayamazsak başka stad bulamayacağız ve maç iptal olacakmış havası olduğu için o bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı duydum.

Sadece kendinizi benim yerime koyun. Kendi stadınızda oynayamıyorsunuz ve alternatif olarak Ts ve Bjk stadları var. Siz Ts stadında oynamak istiyorsunuz ama Ts taraftarları "hadi 1 maçlık verelim kiralama bedeliyle bari", "bizim sayemizde tur atlasınlar", "oo şimdi bunlar zırt bırt bizim stadyumda maç yapmak ister" tarzı yorumlar görseniz benim yazdıklarımın benzeri yazmazmıydınız?

Ek olarak; Bende Gs'a saygımdan 3-0'lık kayseri şampiyonluk maçında Gs'ı desteklemiştim. Benfica maçında da yanımızda Gs ve Bjk'lı arkadaşlar vardı.Stadın bana çok yakın olmasından bende Gs'ın birçok Avrupa maçlarına da gitmeyi düşünüyorum.Bazı Gs'li arkadaşların ters yorumları bunu değiştirmeyecek.

Emin olun sizin yerinizde olsaydık Trabzonlulara Trabzon forumlarındaki gibi hitap etmezdik.

Galatasaray'ın amacı Türk olmayan takımları yenmektir ve Trabzon da bu doğrultuda maça çıkacak, eyvallah. Ancak forumlarınızda "koltukları kıracağız, koltuklara işeyeceğiz" gibi yorumlar varken, "statları bizim sayemizde Avrupa görecek" denirken, "stat devletin stadı, onlara ne yaaa" fikri hakimken biz stadımızı vermek istemiyoruz.

Ayrıca siz buraya gelmişsiniz, biz burda sizinle konuşuyoruz, ancak arkadaşlarımız forumlarınızda medeni bir şekilde stadın nasıl yapıldığını, tüm statların devlete ait olduğunu anlatırken "Geyseli bu adam" gibi yorumlar bulunuyor. Kusura bakmayın ama Zulümpiyat'a kadar yolunuz var.

hocam trabzonun bilbaoyu elemesini avrupada tur atlamasını ben de isterim.ancak şu stad işi bir galatasaraylı taraftar olarak beni hakikaten rahatsız etmeye başladı.bu taraftar aylardır heyecanla beklediği yapılışını forumlarda sabahlayarak betonundan kolonuna,koltuğundan çimine kadar takip ettiği stadın açılış maçında neler olduğunu galatasaray taraftarı olarak ne tür hakaretlere maruz kaldığımızı herkes biliyor.bir allah kuruşları,peşkeşler,beleştepeler,devlet bağışladı lafları ağızlardan düşmez oldu.biz işin gerçeğini anlatmaya çalıştık ama kimse anlamadı.herkes bildiğini okudu.bu tarz yorumları yapanlardan birisi de sadri şenerdi(trabzona da akyazıda devlet tarafından deniz doldurularak stad yapılması planlandığı halde)aylardır beklediğimiz stadı burnumuzdan getirdiler devir teslim aşamasında türlü ali cengiz oyunları oynandı,zorluklar çıkarıldı ve şu an hala daha stad çevresinde yapılması planlanan yollar devlet tarafından yapılmıyor stad giriş çıkışlarında sorun var.bundan sonra tabi bir de beşiktaşla ortak kullanma mevzusu çıktı herkes stad devletin istediğimiz gibi kullanırız gibi laflar etti.allahtan böyle bir durum yaşanmadı.bunlardan bana ne diyebilirsin ben bu stad sürecinde taraftar olarak neler çektiğimizi anlatmak için yazdım.

şimdi de trabzon gelmiş tek maçlığına da olsa kullanmak istiyormuş.burada da bazı arkadaşlar oynasınlar canım nolacak ki tarzı yorumlar yaptılar ama ben konuşulanları yapılanları unutmadım.kusura bakma ama stad açılışında laf eden,galatasarayla ilişkilerimizi dondurduk diyen sadri şener ne yüzle gelip bu stadda oynamak istiyor onu anlayabilmiş değilim.ayrıca forumlarda galatasaraya bin ton hakaret eden,o stadın koltuğunu kırıp işeyeceğim diyen adamları ben stadımda istemiyorum.benim o forumda yazılanları okurken kanım dondu resmen.tek maçta olsa ben kendi mabedimde 52 bin trabzonluyu gövde gösterisi yaparken izlemekte istemiyorum.hele hele içlerinde bu tarz adamlar da varsa.halihazırda olimpiyat stadı varken,25 ağustosa kadar avni akerde çimler yenilenebilecekken,türkiyede yine kadir has gibi modern bir stad varken neden arena?ayrıca bu stadda ilk avrupa maçına trabzon değil galatasaray çıkmalı.yarın trabzonun akyazıdaki stadı bittiğinde samsunspor,rizespor gelse burasını devlet yaptı biz de oynamak istiyoruz dese,galatasaray zemin bozuk ben bir maçlık avrupa maçını burada oynayayım dese sen trabzonlu olarak ne düşünürsün?ben bir takımın başka takımın stadında maç yapmasına karşıyım.özellikle gelecek takım taraftarı bu tarz hakaretler ediyorsa daha çok karşıyım.kimse kusura bakmasın.

Beşiktaş'tan şimdi Trabzon mu ?

Gidin nerde oynarsanız oynayın.

Turu gececeklerse oynasinlar :tiphat:

Emin olun sizin yerinizde olsaydık Trabzonlulara Trabzon forumlarındaki gibi hitap etmezdik.

Galatasaray'ın amacı Türk olmayan takımları yenmektir ve Trabzon da bu doğrultuda maça çıkacak, eyvallah. Ancak forumlarınızda "koltukları kıracağız, koltuklara işeyeceğiz" gibi yorumlar varken, "statları bizim sayemizde Avrupa görecek" denirken, "stat devletin stadı, onlara ne yaaa" fikri hakimken biz stadımızı vermek istemiyoruz.

Ayrıca siz buraya gelmişsiniz, biz burda sizinle konuşuyoruz, ancak arkadaşlarımız forumlarınızda medeni bir şekilde stadın nasıl yapıldığını, tüm statların devlete ait olduğunu anlatırken "Geyseli bu adam" gibi yorumlar bulunuyor. Kusura bakmayın ama Zulümpiyat'a kadar yolunuz var.

Bu şekilde düşünen taraftar sayısı azınlıkta. Ama buna yapabilecek birşeyimiz yok. Sadece Ts taraftar forumlarında diğer takımlara kötü hitap edilse tamam ama diğer bütün taraftar forumlarında da rakiplere kötü şeyler söyleniyor. Mesela bu başlık altında da Ts'a karşı söylenen bir sürü kötü söz var. Ama bu sizin forumunuz ve ben cevap verme gereği duymuyorum. BMN'de şöyle birşey var; Gs,Bjk,fb taraftarları üyelikleri alınmıyor.Bu salt Gs ile ilgili birşey değil.Neden böyle olduğunu tartışabilirsiniz ama böyle bir karar var yapabilecek birşey yok.

Ayrıca ben bile Trabzon'lu olmadığım için "2. plandaki taraftar" muamelesi görürken sizin böyle tepkiler görmeniz çok garip gelmiyor bana... Sonuç olarak Gs taraftar ve yönetiminin genel görüşüne göre maç oynanacak ya da oynanmayacak. Buna karar verecek olan sizsiniz. Kendi adıma söylemem gerekirse TT Arena'da oynamak birçok açıdan çok avantajlı ama oynanmayacaksa da yapacak birşeyimiz yok. Sevdamızın peşinden Zulümpiyat'a gideriz, cehenneme de..

Kimse Trabzon stad bulmaz demez yahu. Deli mi bu insanlar, her stad boş durumdayken hemde.

3-5 şımarık ergenin (bizim sayemizde tur atlasınlar vs gibi) lafına bakıp mı veriyor TS taraftarı bu tepkiyi. Yani aslında stadın Galatasaray 'ın kullanımına ait olduğunu biliyor ve sadece tepki sebebiyle mi diyor? (Koltuk kırma, stad bizim vergilerimizle yapıldı, Avrupa Kupası maçı görsünler vs)

Maalesef inandırıcı değil. TS caiması son birkaç senedir bizi FB den daha aşağı davranışlar sergilemekte. Bu olay tuz biber ekti. TS 'a hala saygım var ama bu maçı TTArena 'da oynamanızı istemiyorum artık.

Bu şekilde düşünen taraftar sayısı azınlıkta. Ama buna yapabilecek birşeyimiz yok. Sadece Ts taraftar forumlarında diğer takımlara kötü hitap edilse tamam ama diğer bütün taraftar forumlarında da rakiplere kötü şeyler söyleniyor. Mesela bu başlık altında da Ts'a karşı söylenen bir sürü kötü söz var. Ama bu sizin forumunuz ve ben cevap verme gereği duymuyorum. BMN'de şöyle birşey var; Gs,Bjk,fb taraftarları üyelikleri alınmıyor.Bu salt Gs ile ilgili birşey değil.Neden böyle olduğunu tartışabilirsiniz ama böyle bir karar var yapabilecek birşey yok.

Ayrıca ben bile Trabzon'lu olmadığım için "2. plandaki taraftar" muamelesi görürken sizin böyle tepkiler görmeniz çok garip gelmiyor bana... Sonuç olarak Gs taraftar ve yönetiminin genel görüşüne göre maç oynanacak ya da oynanmayacak. Buna karar verecek olan sizsiniz. Kendi adıma söylemem gerekirse TT Arena'da oynamak birçok açıdan çok avantajlı ama oynanmayacaksa da yapacak birşeyimiz yok. Sevdamızın peşinden Zulümpiyat'a gideriz, cehenneme de..

Birincisi burda size laf söyleyen varsa "gelsinler oynasınlar" diyenler de var. İkincisi "siz başlattınız" düşüncesini sevmem ama bmn'deki yorumlar olmasaydı burdaki yorumlar da olmazdı.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok, Türk Telekom Arena'ya elbette gelebilirsiniz ama 2500 kişiyle deplasman bölümüne.

Kimse Trabzon stad bulmaz demez yahu. Deli mi bu insanlar, her stad boş durumdayken hemde.

3-5 şımarık ergenin (bizim sayemizde tur atlasınlar vs gibi) lafına bakıp mı veriyor TS taraftarı bu tepkiyi. Yani aslında stadın Galatasaray 'ın kullanımına ait olduğunu biliyor ve sadece tepki sebebiyle mi diyor? (Koltuk kırma, stad bizim vergilerimizle yapıldı, Avrupa Kupası maçı görsünler vs)

Maalesef inandırıcı değil. TS caiması son birkaç senedir bizi FB den daha aşağı davranışlar sergilemekte. Bu olay tuz biber ekti. TS 'a hala saygım var ama bu maçı TTArena 'da oynamanızı istemiyorum artık.

Bana göre arada fark yok. "Bizim sayemizde tur atlasınlar" ya da "Avrupa Kupası görsünler"... İkisini de aklı başında olmayan ergen ya da o zihniyetteki insanlar yapıyor. Milyon tane farklı görüşleri var her takım taraftarlarının. Stad devletin diyen birisini görmedim söyleyen olmamıştır demiyorum ama eğer olursa -ki sürekli oyalanıyoruz- bize Akyazı stadı yapılacak. Yani bir fark yok. Hangi taraftan bakarsanız bakın benzer şeyleri görüyorsunuz.

Dediğim gibi TT Arena'da oynanmasına karar verecek olan kurum belli. İstersiniz ya da istemezsiniz. Bunu uzatmaya gerek yok. Hangi karar çıkarsa mutlaka mantıklı bir açıklaması olur.

Geri
Üst Alt