Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben buraya sizin stadınızda oynamak için sizden izin almaya gelmedim. Üyelik tarihime bakarsanız bunu anlarsınız. Sadece görüşlerimi yazıyorum. Yani bana "elbette gelebilirsiniz ama 2500 kişilik deplasman bölümüne" vs. yazmanıza gerek yok. Ben düşüncelerimi yazdım. Daha fazla uzatmıyorum.

Stadı Avrupa'ya taşımak açısından iyi olabilir.Zarar olursa karşılamak şartıyla izin verildi zaten.

Bazı yorumlara üzüldüm. Arkadaşlar tamam düzenli olarak lig maçlarını oynamalarını istemeyiz. Ama bu tip Avrupa maçları olsun. Hem Türk Futboluna - Sporuna hizmettir hemde reklamdır. Bunlar normal şeyler.

Adamlar da haklı Olimpiyatta maç mı oynanır hatırlayın lütfen. Bizzat orda 2 Avrupa maına gittim. Rezalet resmen.

Bazı yorumlara üzüldüm. Arkadaşlar tamam düzenli olarak lig maçlarını oynamalarını istemeyiz. Ama bu tip Avrupa maçları olsun. Hem Türk Futboluna - Sporuna hizmettir hemde reklamdır. Bunlar normal şeyler.

Adamlar da haklı Olimpiyatta maç mı oynanır hatırlayın lütfen. Bizzat orda 2 Avrupa maına gittim. Rezalet resmen.

türkiyede tek stad arena mı kaldı kardeşim.hayır kurumumuyuz biz her başı sıkışan stadı istiyor.kayseride misler gibi kadir has stadı var.orada oynasın trabzon.biz kendi stadımızın reklamını kendimiz yaparız biraz da kadir has stadının reklamını yapsınlar.

Trabzona verirsek yarin Bjkda ister.O sorunda var.

Yoksa gelsinler oynasinlar.

ne salak millet ya beşitaşın adı geçiyo hemen taraftarı atlıyo desibel rekoru kıracaz.

trabzonun adı geçiyo hemen taraftarı atlıyo desibel rekoru kıracaz :D:D:D

ağızları açılınca devlet stad yaptı derler kendilerine gelince nasıl atlıyolar...

türkiyede tek stad arena mı kaldı kardeşim.hayır kurumumuyuz biz her başı sıkışan stadı istiyor.kayseride misler gibi kadir has stadı var.orada oynasın trabzon.biz kendi stadımızın reklamını kendimiz yaparız biraz da kadir has stadının reklamını yapsınlar.

Saçma sapan konuşmuşsun. Mantığa bak lafa bak.

o değilde arkadaş trabzonda yapılması planlanan stadı trabzonspormu yaptırıyo ?

hayir ASY nin parasinla yapiliyor ve hamsiler bunu cakmiyor

işte o yüzden sordum onlarada yapılıyo hem laf at sonra gel arenada oyna ohh ne ala memleket.

asynin arazisinden devlete Galatasaray ne kadar para kazandırdı diyen yok...

adamlar forumlarinda mecbur oynatacaklar yiyorsa oynatmasinlar sanki kendi tapulu mallari gibi devlet yapti trabzonlu bayraktar yapti sonra rezil etti diyorlar burda hala ts kardes takim falan diyen var

adamlar forumlarinda mecbur oynatacaklar yiyorsa oynatmasinlar sanki kendi tapulu mallari gibi devlet yapti trabzonlu bayraktar yapti sonra rezil etti diyorlar burda hala ts kardes takim falan diyen var

Yahu onların stadını veya fb stadını vb. kim yaptı ? Kimin stadı bunlar? Hepsi aslında devletin...Sadece TT Arena mı devletin oluyor? Ne kadar düz mantık ve bilgisiz varsa hepsi Galatasaray'ın rakibi ,utanıyorum artık rakiplerimden...

Bizde gidek maça.

mal sahibi devlet. ancak kiracısı Galatasaray. siz kiraya verdiğiniz evinizi mal sahibi benim diye kiracıya sormadan içeri kimseyi sokabilir misiniz:)

hamsi kadar akıl yokmuş bu ts lilerde

kıra parası alınır arkadaslar merak etmeyın..ayrıca boyle gıderse avrupada oynayacak takımımız olmayacak ve bu bızıde etkıleyecek sonucta.oynasınlar..3 5 aklı yetmeyen hamsı yuzunden ts ye kızmanın anlamı yok...

sanki avni akeri trabzonspor yaptırdı hamsiler...

Bu ayılar oynamasın bizim stadda yav varmı öyle bir dünya.

ilk avrupa kupası maçını hamsilerin oynayıp tarihe geçmesi hiç mi rahatsız etmiyor sizi.

Geri
Üst Alt