Bilbo Baggins vs Frodo Baggins

Bilbo Baggins vs Frodo Baggins

• Kullanılan toplam oy
    17

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Sizin favoriniz hangisi ?
Bilbo yüzüklerin efendisinde, frodo ise hobbitte oynuyor olsaydı iki hikayede yine başarılı biter miydi?

1780008195399.webp

Çok kıyaslanabilecek karakterler değil bence. Bilbo'nun maceracı ruhundan ötürü benim için bir adım önde ama Frodo'nun yüzüğü taşıdığı dönem yüzüğün gücünü de hesaba katarsak çok büyük bir iş yapmış diyebiliriz. Bilbo'yu okumak da çok daha keyifli.

Bilbo yüzüklerin efendisinde, frodo ise hobbitte oynuyor olsaydı iki hikayede yine başarılı biter miydi?
Film tarafından bakarsak ve Froda yazılmış karakter yapısıyla Bilbo'nun yerine geçse muhtemelen cücelere katılmaz ve hikaye de orada biter, evrenin ırzına geçilirdi.:asd:

Doruk'a bak madeni buldu...

Kalabalik topluyor...

Pozisyin alin Gimlynile cüceler konusu arkplanda kisik ateste pisiyor.

(Bilbo bu arada net sekilde)

Senin favorin hangisi?
benim favorim bilbo hocam. 60 yıl taşımasına rağmen, yüzükten vazgeçme iradesi bile fark atmaya yeter.

Ayrıca gollumun aksine insani değerlerinden de hiç uzaklaşmadı, herif o yaşta kitap yazıp maceraya çıkma arzusundaydı yani yüzük onu pek değişmemişti bence.

Yüzüklerin efendisi hikayesinin ana kahramanı sanılanın aksine Frodo Bagginsdir. Açıklamayla uğraşmaya gerek bile yok evet Sam'den daha büyük kahramandır. Oynayan oyuncu da Cate Blanchett ve Sir ian mckellen ile birlikte filmin başrol oyuncusudur(bkz.elijah wood)

Yüzüklerin efendisi hikayesinin ana kahramanı sanılanın aksine Frodo Bagginsdir. Açıklamayla uğraşmaya gerek bile yok evet Sam'den daha büyük kahramandır. Oynayan oyuncu da Cate Blanchett ve Sir ian mckellen ile birlikte filmin başrol oyuncusudur(bkz.elijah wood)
Hoşgeldin chatgpt reyiz

benim favorim bilbo hocam. 60 yıl taşımasına rağmen, yüzükten vazgeçme iradesi bile fark atmaya yeter.

Ayrıca gollumun aksine insani değerlerinden de hiç uzaklaşmadı, herif o yaşta kitap yazıp maceraya çıkma arzusundaydı yani yüzük onu pek değişmemişti bence.
Sen olsan yüzüğü götürüp kuyumcuda bozdururdun 🤣🤣

Geri
Üst Alt