Üye Görüşü - Bilet Fiyatlarına Göre Değişen Tribün Performansı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü Bilet Fiyatlarına Göre Değişen Tribün Performansı


Son zamanlardaki gözlemlerimden birini Fb maçında biraz görmüş olduğumuzu düşünüyorum.

Normalde maça gitmeyen, sadece büyük maçlara parasıyla (normal fiyatında 2-3 katına) bilet alıp giden hali vakti yerinde olan taraftarların tribünleri doldurması tribün performansını olumsuz yönde etkiliyor gibi görünmekte.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
 
Karaborsacilara her türlü imkan verildikce bu fiyatları daha çok görürüz.

Kuzey alt tribunu sivas maçında 3250 tl'den başlıyordu. Fener maçı ise 15.000 tl'den.

Bu parayı zenginler be gurbetçiler veriyor. İşin kötü tarafı çoğu da ne zaman nerde tezahürat yapılacağını bilmiyor. Daha kötüsü tezahürat bilmiyor bu da tribundeki atmosferi etkiliyor tabi.

Bunun önüne geçecek kişi yönetimdir. Fenerbahce maçında devir kapalı olmasına rağmen qr kodu ile girdiler.

İşin tuhaf durumu sen başkanının passoligi ile maça giriyorsun. Güvenlik görevlileri başka resim görüyor ve buna rağmen girmene müsaade ediyor.

Ne kadar saçma değil mi!!
 
GS taraftarının yapacağı tezahürat sayısının çok az olması hususuyla yüzleşilmesi gerekir
En son icat edilen tezahürat
Yürüyoruz sessiz ve kedeerliii
Nevizaade geeeceleriii
ŞŞŞŞ
O zmn da trübünler tabi ki sessiz ve kederli olur
Hıncal videosundan esinlenip saldır GalAAtasaray gibi basit ama her an söylenebilecek tezahüratları baypas edersen böyle olur
Sorumlu -> kale arkalarını ve tezahürat liderliğini gasp edip görevini ifa edemeyen UAdır.
 
la olm 5 bin euroya bilet vardi karaborsada bu mac icin

bunu normal bir insan nasil ödesin

iyi seyi cikti bu isin

inanilmaz ya
 
passodan çıkılıp kulübin çok katı denetleyecek ve kontrollü şekilde tamamen kendi himayesinde tutmalı bunu.

fiyat ücretinden ziyade karaborsa olayı çok fena

hep nasıl yapıyorlar acaba diyordumda aslında çok kolay...girişte adam senin sıfatına bakmıyorki.. gir karaborsacaıınn passoligine maça gir eyvallah de - oda hemen şifre yeniler zaten.

maç biletleri çıkmadan 4 5 tane sitede 200.000 lere bile bilet gördüm - güya konaklama bilet falan dahil yurtdışı tarifesi kafasında.

ülkede denetim kalmadı
 
Katılıyorum da kombine sahibi 40 bin kişi var. Kitlenin normalde değişmemesi lazım ama biletleri 2-3 kat fiyatına satan kombine sahipleri var.

Fahiş fiyata takımını, aşkını satan Galatasaraylılar var
 
Özellikle fener maçlarında var böyle bir durum. Geçen sezon kazanmasak 2014'ten beri kazanamama serimiz olacaktı mesela. Bizzat iki tanesinde kombineli olarak bulundum. Tribün profilinin diğer maçlardan çok farklı olduğunu hatırlıyorum.
 
Satılan 40 bin kombine biletin belkide 10.000'i trol taraftar zaten. Ki bunların içinde bir çok Fener, Bjk taraftarı mevcut. Hiç bir maça gelmeyen 2-3 katına satmaya çalışan kitle. Passo ile birlikte taraftar ve tribün değerleri çok değişti.
 
Moncler Montluları 2-3 yıldır söylüyorum ben.

FB maçında 20 bin lira verip maç seyreden adam 90 dakika takım için sesini orada bırakmaz. Yarın toplantım var der. Islık bile çalmaz.
 
Pazar günü taraftar da takım kadar kötüydü en az buna da bir çeki düzen vermek lazım. O mert hakan soytarısının oltasına gelip sahaya yabancı madde atan mallar tespit edilip süresiz men yemesi lazım tribünden mesela.
 
Passolig den çıkıp kulüp kendi sistemini kurmalı. Devir olayını komple kaldırmalı sadece kulübe yada kendi girecek. Qr kod ile filan girilmeyecek. Derbiyi bırak normal bi maça gidemez olduk arkadaş, fiyatlar korkunç, iyice boku çıktı bu işin, biletix zamanını özler oldum. O zaman ben çok iyi hatırlıyorum bilet alabiliyordum playyoff 2-1 kaybettiğimiz fb maçına direkt biletix sitesinden gişe fiyatına alıp gitmiştim. Yine zapata'lı arda'lı stancu'lu ilk arena derbisine gitmiştim. Kazımla öne geçip yine son dakikalarda yenildiğimiz şike sezonuna onada biletix sitesinden almıştım. Şimdi bırak derbiyi normal maça gidemezsin en az 2 kat karaborsacı namussuzlara yedirmen lazım. 7 yaşında kızım maça gitmek istiyor götüremedim bu sezon.
 
Derbileri kombineye dahil etmeyeceksin. Bilet almak isteyen herkes alacak derbilere. Bak o zaman nasıl çözülüyor. Karaborsacılara avucunu yalatırsın.
 
Üst Alt